Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers oktober 2021: Givers Boemerang oktober

Hey lieve givertjes!

Hier zijn we weer, opnieuw een jaartje scouts erbij. MAAR deze keer met een nieuwe groep, een nieuwe leidingsploeg én een nieuwe dosis enthousiasme. Dus laten we eraan beginnen hé!

Zondag 3 oktober 2021 – Geen vergadering
Na de overgang moet de leiding even tot rust komen, dus deze week houden we nog geen vergadering. We zien jullie volgende week! 

Zaterdag 9 oktober 2021 – 15u tot 17u - Kennismakingsvergadering

Givers september 2021: Boemerang september 2021

Liefste givertjes,

Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg altijd een einde en met spijt in ons hart beginnen we aan de laatste maand van dit geweldige giverjaar! We verwachten jullie in grote aantallen om er een knaller van te maken!

Zondag 5/09 - Gekke Fotovergadering - 9u30-12u15

Weekend/Kamp

Kamp 3ejaars

1 Jul tot 15 Jul
Weekend/Kamp

Kamp 1e- & 2ejaars

3 Jul tot 15 Jul

Givers juni 2021: Boemerang

We treden officieel juni in, de laatste etappe voor scoutskamp en ook de laatste maand van het schooljaar. Dit wil zeggen: examens en scoutsvergaderingen die op de meest willekeurige dagen en uren doorgaan. We stappen deze maand regelmatig af van de klassieke zondagvergaderingen. Zo hebben jullie (en wij) de hele dag om te studeren en staat er 's avonds een ontspannend scoutsmomentje klaar.

Givers mei 2021: Boemerang Mei 2021

Liefste Givers, het voelt alsof we nog maar net begonnen zijn aan het scoutsjaar en we zitten alweer aan de voorlaatste maand... Maar niet getreurd liefste givers, want behalve nieuwe plantjes en diertjes heeft de maand mei ook nog enkele waanzinnige vergaderingen voor jullie in petto! Lees zeker goed na, deze boemerang zou je er zomaar eens van kunnen overtuigen dat niet december maar mei de echte feestmaand is van het jaar!

Zondag 2 mei - Bosspel - 9u30-12u15

Givers april 2021: Boemerang April

Beste leden,

Nieuwe maand, nieuwe boemerang!

Jullie examens zijn net achter de rug en jullie leiding heeft dan ook nieuwe activiteiten voor jullie voorzien!!! Wij hopen dan ook dat de punten allemaal wat meevallen.

Het systeem is nogsteeds met jezelf inschrijven via het formulier voor 31 MAART, waarbij je kiest voor de scouts als enige hobby (andere regeling dan de jongere takken).

Zondag 4 april - GEEN VERGADERING

Givers maart 2021: Boemerang Maart Givers

Heeeeey Givertjes

Een nieuwe maand is gearriveerd en we mogen nog steeds vergaderingen organiseren, daarom hebben we weer al jullie weekends volgepland met topactiviteiten.

Zondag 7 maart – Oriëntatieloop -  9u30 tot 14u

Givers februari 2021: BOEMERANG FEBRUARI 2021

Heeeeey Givers, suuuuuper lang geleden! Maar deze maand kunnen we weer lekker naar de scouts, hele goeieeee! Jammer genoeg gaan we jullie niet allemaal samen kunnen zien, maar het gaat wel sowieso een keeeei toffe maand worden! We kijken er echt naar uit! We zien jullie zondag!!!!

Givers november 2020: November boemerang

Zaterdag 28 november - 20u00 ONLINE quiz

We gaan digitaal, mee met de tijd. Jullie examens staan voor de deur dus we gaan efkes polsen hoe het met jullie kennis zit. We komen digitaal samen. Wij de quizmasters, jullie de slimme deelnemers. Hoe we deze online quiz juist exact gaan beleven maken we nog duidelijk. Hou zeker de WhatsApp in de gaten! Zit je nog niet in de WhatsApp? Laat iets weten aan de leiding en we voegen je toe. En als jullie het afvragen, ja onze quiz gaat even kwaliteitsvol zijn als deze foto.