Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers oktober 2022: Boemerang oktober

"HALLOOOO en welkom in het nieuwe seizoen van 'keeping up with the 4811', met deze spetterende editie van de overgang is de seizoensopener zeker niet gespaard gebleven van sappige drama en thee om te morsen. Queen Benoit heeft zijn plankenkoorts overwonnen, Lars heeft een kleine wortel, Oud-leiders hebben emmers vol gehuild, en de sappigste roddel van ze allemaal: WIJ GAAN NAAR HET BUITENLAAAAND! Zap niet weg en blijf bij ons om meer te weten te komen over te intriges in het leven van de 4811-leden en hun leiding."

LEEFWEEK GIVERS

24 Oct tot 28 Oct

Givers september 2022: Boemerang September

Jo gasten en grieten

Goei vakantie gehad? Klaar om er terug in te vliegen? Dan is het tijd voor nog 3 vergaderingen met onze oude tak voor de overgang. Bijpraten, een spel spelen, herinneringen opdoen van kamp, dat staat allemaal in de planning. Omdat het de laatste vergaderingen zijn gaan we bijna niks prijsgeven dus je MOET wel komen om te weten wat we gaan doen!

Zondag 4 september - 9u30 tot 12u15 - spel

9u20 in huize Stubbe:

A: "Mama waar is mijn uniform? Ik moet naar de scouts!"

Givers juni 2022: Boemerang juni

Yooo vrienden!

Jezus, wat gaat de tijd toch snel! We zijn al aan de laatste maand van het schooljaar, en dat betekent bijna KAMP! Zijn jullie ook al zo aan het aftellen??? Wij alvast wel!!!

Zondag 5 juni - 9u30 tot 12u15 - Hoe ver kan ik schieten?- vergadering

Vandaag belooft heeeeel spannend te worden! Trek voor deze dag zeker niet je zondagse kledij aan (wel je uniform ;-))! Zijn jullie ook benieuwd om erachter te komen wie van jullie we de beste schutter van Antwerpen zullen dopen? Kom dan zeker af!

Givers mei 2022: Boemerang mei

Coucou liefste vrienden!

Mei staat voor de deur, net zoals deze 4 leuke vergaderingen. Hopelijk geen regen en wind in mei, want dat maakt de boeren niet blij. Maar wel roept de houtduif keer op keer, dan komt er vast en zeker goed weer!

Zondag 8 mei - 9.30 tot 12.15u - Groepsverkoop

Givers april 2022: Boemerangetje

Hey hoi liefst luitjes!
Welkom bij alweer een nieuwe boemerang… Deze keer voor de maand april. Let op en lees de boemerang zeer aandachtig want het wordt een speciale maand.

Zondag 3 april - Patrouillespel Milan (9u30-12u15)

Givers maart 2022: Boemerang

Allowkes Givers!

Maart is hier. Vier weekends, vier vergaderingen, vier keer plezier. Laten we eens zien wat maart ons brengt:

Zondag 06/03 - Het OnvergetelijkeOchtend Spel (9u30-12u15):

Er is een heel duidelijke reden waarom deze ochtend onvergetelijk is. Dit weekend is Dot jarig en iedereen weet: het weekend waarin Dot jarig is geeft altijd een onvergetelijke scoutsvergadering. Iedereen die een zelfgemaakt verjaardagskaartje maakt voor Dot vandaag en dit meeneemt naar de vergadering krijgt alvast een voorsprong in het spel.

Weekend/Kamp

Groepsweekend

18 Feb tot 20 Feb

Givers februari 2022: Boemerang Februari

Gegroet goedgeluimde givers!

Tijd voor maand twee van het twaalf-maand-durende jaar getiteld tweeduizendtweeëntwintig. Deze kortste maand gaan we vullen met activiteiten waarvan je zegt "amai, wow".

Zondag 06/02 - Soepverkoop (9u30-12u15):

Giverkamp

1 Jul tot 15 Jul