Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers

Givers mei 2024: Boemerang Mei

Beste vrienden, april is gedaan en dit wil dus zeggen dat er nog maar twee afleveringen van de mol te gaan zijn (voor mij nog drie want ik sta een aflevering achter). Gelukkig maakt dit niet uit voor mij, want ik zit al vanaf aflevering 1 in de befaamde tunnelvisie en ik ben dus al vrij zeker dat Michael de mol is. Waarom? Awel, omdat die gast er heel sympatiek uitziet, en ze gaan toch nooit een mol kiezen die niet goed in de groep ligt. Tenslotte verdient Michael ook amper geld voor de groepspot en faalt die bijna al zijn opdrachten. Conclusie: Michael is de mol dit seizoen.

Givers april 2024: boemerang april 2024

de maand april is een maand waarin de zon terug door de wolken heen komt, de bloemetjes zullen weer in bloei staan, de vogeltjes fluiten terug en iedereen wordt terug wat beter gezind door het (hopelijk) fantastische aankomende weer. Doordat er een fantastische paasvakantie is zal het een iets beperktere maand worden ivm scouts, maar niet getreurd want er komt toch wel een weekend bij kijken !!!!! 

hopelijk zien we jullie talrijk verschijnen op de ingeplande vergaderingen, en laat AUB iets weten moest je er toch een keertje niet bij kunnen zijn :))))) 

Givers maart 2024: BOEMERANG MAART

Beste vriendjes, vriendinnetjes

Van harte welkom in de maand Maart. Deze maand staat vol leuke spelletjes waar zowel leiding als JULLIE VRIENDEN kei veel moeite in steken. Als je niet kan komen, laat tenminste IETS weten, maakt echt niet uit of het een goed excuus is of niet. Bij deze zijn jullie gewaarschuwd, LAAT IETS WETEN. Mercikesss xxx

Zondag 3 Maart 9u30 – 12u15: Patrouillespel Mats

Givers februari 2024: Boemerang Givers

Hooggeachte vrienden en vriendinnen

Met de meest nederige groeten wend ik mij tot u in uw hoedanigheid van respectabel persoon in het kader van de Givertak van den 4811. Het is met opperste achting dat ik u hierbij ons schema voor de activiteiten gedurende de maand februari des lopenden jaars aanbied.

4 Februari 9u30 – 12u15: Patrouillespel F. Willem

Dezer dag leggen wij, de leiding, de verantwoordelijkheid van de vergadering in de hoede van de Patrouille van Willem. Wat deze vergadering precies behelst is voor ons eveneens een raadsel.

Givers januari 2024: Boemerang

Gelukkig Nieuwjaar!! Bonne Année!! šťastný nový rok!! Feliz ano nuevo en gëllükig nywjår (Mijn Zweeds staat nog niet helemaal op punt)!!

Hopelijk zijn jullie allemaal bijgeslapen tijdens de vakantie en heeft de kerstkalkoen gesmaakt. Het nieuwe jaar is begonnen en ook in 2024 krijgt dit gestoord jaar een vervolg.

Zaterdag 6 januari 19u-21u. Kerstmarkt Antwerpen

Givers december 2023: Boemerang december

Dag allerliefste givertjes,

Hopelijk zijn jullie braaf geweest in 2023 want de laatste maand van het jaar wacht ons op en dit betekent eindeloze pakjes, lekker eten en vuurwerk!!! Maar december betekent natuurlijk ook examens :'''''( daarom zorgen wij deze maand voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning tijdens al dat studeren, jeuuuj!!

Zondag 3 december 9u30 tot 12u15: Wie heeft Sinterklaas vermoord?

Givers november 2023: Boemerang

Jow tis herfst!

Givers oktober 2023: Givers Boemerang: oktober

Gegroet Giversss,

Zonder twijfel zitten jullie allemaal vol spanning te wachten op het nieuwe Giverjaar!

Helaas zullen jullie nog een dikke week moeten wachten op de eerste vergadering, maar dankzij deze boemerang kunnen jullie al beginnen dromen van de oktober-activiteiten.

Zondag 8 oktober -9u30 tot 12u15-  Kennismakingsvergadering

Weekend/Kamp

Giverkamp

1 Jul tot 15 Jul
Givers
Weekend/Kamp

Giverweekend

26 Apr tot 28 Apr
Givers

Pagina's