Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers november 2020: Boemerang november 2020

November, de maand waaring gezichtsbeharing ongeschoren blijft. De maand die niet november, maar Kislew heet indien je de Joodse benaming gebruikt. De maand waarin Schorpioenen en Boogschutters geboren zijn. De maand die je ook slachtmaand of nevelmaand kan noemen. De laatste maand van onze meteorologische herfst. De maand van Sint Pannekoek. De maand waarin we elkaar vijf kaar zullen zien.

Zondag 1 november - Halloweenvergadering (9u30 - 12u15, @lokaal)

Givers oktober 2020: Boemerang Oktober 2020

Heyooo liefste givers! Long time no see, hopelijk heeft iedereen zich wat kunnen bezig houden tijdens al die scoutsloze zondagochtenden waarbij je dat uniform telkens weer links moest laten liggen... maar HOERA het is weer zover, EINDELIJK elke zondag doedel weer lekker vroeg opstaan en dat uniform aantrekken om naar de scouts te gaan!!! Jullie spiksplinternieuwe leiding heeft er alles aan gedaan om de maand oktober zo goed mogelijk in te zetten, we kijken er naar uit jullie terug te verwelkomen op het lokaal!! C u very soon! xoxo

KAMPINTRODUCTIE + BRIEF GIVERS 2020

Welkom,

Hier vindt u de introductie van het giverkamp, 2020.

Tot snel.

2 Mar

Spaghetti-avond 2020

Ciao Bella!
De givers nodigen jullie op zaterdag 28 maart uit voor onze jaarlijkse spaghettiavond.
Kom met vrienden en familie genieten van onze overheerlijke huisbereide spaghetti, geweldige voorgerechten en zoete desserts in de prachtige setting van ons nieuwe lokaal. De opbrengst van deze eetavond gaat integraal naar ons buitenlands kamp deze zomer, dus geen reden om niet te komen!

INFOBRUNCH BUITENLANDS KAMP

Givers

Op zondag 8 maart organiseert de giverleiding een brunch met alle ouders van onze givers om jullie wat meer info te geven over ons buitenlands kamp! Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons nieuw lokaal van 11:00 tot 13:00, tot dan!

UITGESTELD: Spaghetti-avond

28 Mar
Givers

Meer info over het verloop van de dag volgt nog!

Givers maart 2020: VERGADERINGEN UITGESTELD

Dag allerliefste givertjes, Er komt weer een nieuwe maand aan en daar hoort een geweldige boemerang bij!

Zondag 1 maart 9u30 tot 12u15– Sportvergadering

Om de maand te beginnen we met een klassieke, maar o zo leuke sportvergadering. Warm dus allemaal jullie beentjes op en doe uw beste sportschoenen aan, want het zal een actieve voormiddag worden.

Vrijdag 6 maart – BOITBAR

BOITBAR

6 Mar
Givers

Hierbij vind je de link naar het Facebook-evenement!

Meer info en de excacte uren volgen nog!

Giverbar

Givers

Op 6 maart presenteren wij u onze Boitbar! Een feestelijke avond met DJ's, drankjes en snacks, allemaal verzorgd door onze lieftallige givers! Iedereen is welkom dus kom zeker langs om te genieten van deze topavond!

Hierbij vind je de link naar het Facebook-evenement:

Weekend/Kamp

Groepsweekend