Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers

Givers november 2020: November boemerang

Zaterdag 28 november - 20u00 ONLINE quiz

We gaan digitaal, mee met de tijd. Jullie examens staan voor de deur dus we gaan efkes polsen hoe het met jullie kennis zit. We komen digitaal samen. Wij de quizmasters, jullie de slimme deelnemers. Hoe we deze online quiz juist exact gaan beleven maken we nog duidelijk. Hou zeker de WhatsApp in de gaten! Zit je nog niet in de WhatsApp? Laat iets weten aan de leiding en we voegen je toe. En als jullie het afvragen, ja onze quiz gaat even kwaliteitsvol zijn als deze foto.

Givers november 2020: Boemerang november 2020

In de nabije toekomst gaan er geen vergaderingen door voor de givers. Wij wensen alle givers en aanvullend daarop iedereen in je omgeving het beste toe! Wij hopen alvast jullie snel terug te kunnen zien in een gezonde omgeving. Hou jullie sterk!

Een mentale, fysieke en sociale gezondheid toegewenst aan allen.Miet, Sara, Wouter, Melissa, Juno, Dot en Lennert

Givers oktober 2020: Boemerang Oktober 2020

Heyooo liefste givers! Long time no see, hopelijk heeft iedereen zich wat kunnen bezig houden tijdens al die scoutsloze zondagochtenden waarbij je dat uniform telkens weer links moest laten liggen... maar HOERA het is weer zover, EINDELIJK elke zondag doedel weer lekker vroeg opstaan en dat uniform aantrekken om naar de scouts te gaan!!! Jullie spiksplinternieuwe leiding heeft er alles aan gedaan om de maand oktober zo goed mogelijk in te zetten, we kijken er naar uit jullie terug te verwelkomen op het lokaal!! C u very soon! xoxo

KAMPINTRODUCTIE + BRIEF GIVERS 2020

Givers

Welkom,

Hier vindt u de introductie van het giverkamp, 2020.

https://giverkamp2020.weebly.com/

Tot snel.

2 Mar

Spaghetti-avond 2020

Givers
Ciao Bella!
De givers nodigen jullie op zaterdag 28 maart uit voor onze jaarlijkse spaghettiavond.
Kom met vrienden en familie genieten van onze overheerlijke huisbereide spaghetti, geweldige voorgerechten en zoete desserts in de prachtige setting van ons nieuwe lokaal. De opbrengst van deze eetavond gaat integraal naar ons buitenlands kamp deze zomer, dus geen reden om niet te komen!
 

INFOBRUNCH BUITENLANDS KAMP

Givers

Op zondag 8 maart organiseert de giverleiding een brunch met alle ouders van onze givers om jullie wat meer info te geven over ons buitenlands kamp! Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons nieuw lokaal van 11:00 tot 13:00, tot dan!

Evenement

UITGESTELD: Spaghetti-avond

28 Mar
Givers

Meer info over het verloop van de dag volgt nog!

Givers maart 2020: VERGADERINGEN UITGESTELD

Dag allerliefste givertjes, Er komt weer een nieuwe maand aan en daar hoort een geweldige boemerang bij!

 

Zondag 1 maart 9u30 tot 12u15– Sportvergadering

Om de maand te beginnen we met een klassieke, maar o zo leuke sportvergadering. Warm dus allemaal jullie beentjes op en doe uw beste sportschoenen aan, want het zal een actieve voormiddag worden.

 

Vrijdag 6 maart – BOITBAR

Evenement

BOITBAR

6 Mar
Givers

Hierbij vind je de link naar het Facebook-evenement!

https://www.facebook.com/events/612027286010052/

Meer info en de excacte uren volgen nog!

Giverbar

Givers

Op 6 maart presenteren wij u onze Boitbar! Een feestelijke avond met DJ's, drankjes en snacks, allemaal verzorgd door onze lieftallige givers! Iedereen is welkom dus kom zeker langs om te genieten van deze topavond!

Hierbij vind je de link naar het Facebook-evenement:

https://www.facebook.com/events/612027286010052/

Pagina's