Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers mei 2021: Boemerang Mei 2021

Liefste Givers, het voelt alsof we nog maar net begonnen zijn aan het scoutsjaar en we zitten alweer aan de voorlaatste maand... Maar niet getreurd liefste givers, want behalve nieuwe plantjes en diertjes heeft de maand mei ook nog enkele waanzinnige vergaderingen voor jullie in petto! Lees zeker goed na, deze boemerang zou je er zomaar eens van kunnen overtuigen dat niet december maar mei de echte feestmaand is van het jaar!

Zondag 2 mei - Bosspel - 9u30-12u15

Givers april 2021: Boemerang April

Beste leden,

Nieuwe maand, nieuwe boemerang!

Jullie examens zijn net achter de rug en jullie leiding heeft dan ook nieuwe activiteiten voor jullie voorzien!!! Wij hopen dan ook dat de punten allemaal wat meevallen.

Het systeem is nogsteeds met jezelf inschrijven via het formulier voor 31 MAART, waarbij je kiest voor de scouts als enige hobby (andere regeling dan de jongere takken).

Zondag 4 april - GEEN VERGADERING

Givers maart 2021: Boemerang Maart Givers

Heeeeey Givertjes

Een nieuwe maand is gearriveerd en we mogen nog steeds vergaderingen organiseren, daarom hebben we weer al jullie weekends volgepland met topactiviteiten.

Zondag 7 maart – Oriëntatieloop -  9u30 tot 14u

Givers februari 2021: BOEMERANG FEBRUARI 2021

Heeeeey Givers, suuuuuper lang geleden! Maar deze maand kunnen we weer lekker naar de scouts, hele goeieeee! Jammer genoeg gaan we jullie niet allemaal samen kunnen zien, maar het gaat wel sowieso een keeeei toffe maand worden! We kijken er echt naar uit! We zien jullie zondag!!!!

Givers november 2020: November boemerang

Zaterdag 28 november - 20u00 ONLINE quiz

We gaan digitaal, mee met de tijd. Jullie examens staan voor de deur dus we gaan efkes polsen hoe het met jullie kennis zit. We komen digitaal samen. Wij de quizmasters, jullie de slimme deelnemers. Hoe we deze online quiz juist exact gaan beleven maken we nog duidelijk. Hou zeker de WhatsApp in de gaten! Zit je nog niet in de WhatsApp? Laat iets weten aan de leiding en we voegen je toe. En als jullie het afvragen, ja onze quiz gaat even kwaliteitsvol zijn als deze foto.

Givers november 2020: Boemerang november 2020

In de nabije toekomst gaan er geen vergaderingen door voor de givers. Wij wensen alle givers en aanvullend daarop iedereen in je omgeving het beste toe! Wij hopen alvast jullie snel terug te kunnen zien in een gezonde omgeving. Hou jullie sterk!

Een mentale, fysieke en sociale gezondheid toegewenst aan allen.Miet, Sara, Wouter, Melissa, Juno, Dot en Lennert

Givers oktober 2020: Boemerang Oktober 2020

Heyooo liefste givers! Long time no see, hopelijk heeft iedereen zich wat kunnen bezig houden tijdens al die scoutsloze zondagochtenden waarbij je dat uniform telkens weer links moest laten liggen... maar HOERA het is weer zover, EINDELIJK elke zondag doedel weer lekker vroeg opstaan en dat uniform aantrekken om naar de scouts te gaan!!! Jullie spiksplinternieuwe leiding heeft er alles aan gedaan om de maand oktober zo goed mogelijk in te zetten, we kijken er naar uit jullie terug te verwelkomen op het lokaal!! C u very soon! xoxo

KAMPINTRODUCTIE + BRIEF GIVERS 2020

Welkom,

Hier vindt u de introductie van het giverkamp, 2020.

Tot snel.

2 Mar

Spaghetti-avond 2020

Ciao Bella!
De givers nodigen jullie op zaterdag 28 maart uit voor onze jaarlijkse spaghettiavond.
Kom met vrienden en familie genieten van onze overheerlijke huisbereide spaghetti, geweldige voorgerechten en zoete desserts in de prachtige setting van ons nieuwe lokaal. De opbrengst van deze eetavond gaat integraal naar ons buitenlands kamp deze zomer, dus geen reden om niet te komen!

INFOBRUNCH BUITENLANDS KAMP

Givers

Op zondag 8 maart organiseert de giverleiding een brunch met alle ouders van onze givers om jullie wat meer info te geven over ons buitenlands kamp! Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op ons nieuw lokaal van 11:00 tot 13:00, tot dan!