Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Weekend/Kamp

Groepsweekend

18 Feb tot 20 Feb

Givers februari 2022: Boemerang Februari

Gegroet goedgeluimde givers!

Tijd voor maand twee van het twaalf-maand-durende jaar getiteld tweeduizendtweeëntwintig. Deze kortste maand gaan we vullen met activiteiten waarvan je zegt "amai, wow".

Zondag 06/02 - Soepverkoop (9u30-12u15):

Giverkamp

1 Jul tot 15 Jul

Giverweekend

29 Apr tot 1 May

Soepverkoop

Beste leden, ouders en 4811 sympathisanten

Eerst en vooral onze beste wensen voor het nieuwe jaar aan iedereen! Met de givers zorgen we alvast voor een lekker warme start van 2022. Net als vorig jaar gaan we heerlijke verse soep maken en verkopen. Op die manier kunnen we een extra centje verdienen om ons extra hard te amuseren op kamp én zorgen we voor de nodige portie vitamientjes die iedereen tijdens de donkere wintermaanden kan gebruiken.

Soepverkoop

Beste leden, ouders en 4811 sympathisanten

Givers januari 2022: Boemerang

Jow Givers!

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie genoten van de feestdagen.

Het is al januari, de maand van nieuwjaar en examens voor de leiding ;(

Zaterdag 8 januari 18u - 20u  Drie koningen, drie koningen ...

Zingen van deur tot deur is iets voor de kapoenen en welpen, wij de givers doen daar niet meer aan mee. Maar wees niet getreurd wat wij voor jullie gepland hebben is veel leuker. De nieuwjaarsreceptie zal niet doorgaan, dus het is vanavond enkel vergadering.

Givers december 2021: BOEMERANG

Beste Givers

De tijd van het jaar is weer aangebroken. De internationale eet meer peren maand!

Wisten jullie dat een perenboom tot wel 12m kan groeien?    w(゚Д゚)w    De duurste peren die je kan kopen zijn Buddha peren. Ze kunnen tot wel €8 per stuk kosten! Ik raad jullie aan om minsten 2 peren te eten deze maand.

Zondag 5 december 9u30 - 12u15 – Sint vergadering

Givers november 2021: November

Hallowkidowki allemaaaaaal! Hoe leuk was die leefweek weeral??? Wij vonden het in ieder geval mega leuk om jullie allemaal wat beter te leren kennen! Deze maand staan er niet veel vergaderingen op het programma, maar diegene die er zijn, zijn wel toppers van formaat!

7 november: geen vergadering

Die leefweek was leuk, maar wel heel intens dus we nemen even een weekje pauze van elkaar. Slaap nog eens lekker uit op deze laatste vakantiedag zodat jullie morgen allemaal fris zijn om terug te knallen op school!

Givers oktober 2021: Givers Boemerang oktober

Hey lieve givertjes!

Hier zijn we weer, opnieuw een jaartje scouts erbij. MAAR deze keer met een nieuwe groep, een nieuwe leidingsploeg én een nieuwe dosis enthousiasme. Dus laten we eraan beginnen hé!

Zondag 3 oktober 2021 – Geen vergadering
Na de overgang moet de leiding even tot rust komen, dus deze week houden we nog geen vergadering. We zien jullie volgende week! 

Zaterdag 9 oktober 2021 – 15u tot 17u - Kennismakingsvergadering