Givers december 2023: Boemerang december

Dag allerliefste givertjes,

Hopelijk zijn jullie braaf geweest in 2023 want de laatste maand van het jaar wacht ons op en dit betekent eindeloze pakjes, lekker eten en vuurwerk!!! Maar december betekent natuurlijk ook examens :'''''( daarom zorgen wij deze maand voor een gevarieerd aanbod aan ontspanning tijdens al dat studeren, jeuuuj!!

Zondag 3 december 9u30 tot 12u15: Wie heeft Sinterklaas vermoord?

OMG!? De Sint moet deze week eigenlijk pakjes gaan rondbrengen maar wij hebben hem gevonden in de moordkelder van de Van den Bossches :0 Aan jullie om het grote mysterie op te lossen.

Vrijdag 8 december 19u30 tot 21u30: Schaatsvergadering

Voor de eertse keer in de geschiedenis zal de schaatsvergadering niet doorgaan in Antarctica...RIP. Maar om onze oude vriend te eren gaan we dit jaar schaatsen in Deurne. Het adres is Ruggeveldlaan 488, 2100 Antwerpen. We spreken daar af dus NIET AAN HET LOKAAL. 

De inkom kost €4 en de huur van schaatsen is €3,50. Meer info over de betaling volgt nog!!

Zondag 17 december 9u30 tot 12u15: Bip-is-jarig-vergadering !!

DE oppermoeder van moeders is jarig en dat mag gevierd worden!! Vandaag eren we de mama van Lukas en Simon. Ze geeft een feestje op het lokaal op zondag van half tien tot kwart na twaalf en jullie zijn uitgenodigd!! Ik verklap nog niet wat we gaan doen maar neem zeker je goed humeur mee. Zie jullie daar xxx

Donderdag 21 december: GEBUISD 2.0

Na het laaiende succes van vorig jaar komt gebuisd dit jaar dubbel en dik terug. Bigger and better. We hebben natuurlijk zoveel mogelijk helpende handen nodig om het weet zo succesvol te laten verlopen als vorig jaar en dus verwachten wij dat IEDEREEN aanwezig is op de dag en de nacht van het feestje zelf (21 december) en op de dag nadien (22 december), na een stevige nachtrust natuurlijk, voor de opruim!!!! (tenzij zeer geldige reden) Het geld dat we verdienen met GEBUISD gaat integraal naar het plannen van ons legendarische kamp, laat dit dus een motivator zijn om er zeker te zijn!!!!

Meer info volgt, hou de Whatsapp goed in de gaten!!!!!!!!

Ziezo givers, dat was het dan voor het jaar 2023. Hopelijk kunnen we het jaar afsluiten met een knaller van formaat!

En onthoud : "Drie woorden zeggen soms meer dan een hele uitleg" ~ Oscar Wilde

Feestelijke groetjes van jullie lieve leiding,                                                                                                                                                                          Voetbalpiet Stijn, klusjespiet Lukas, computerpiet Simon, spelletjespiet Henri, schaapjespiet Aïm, vergeetpiet Jef en mamapiet Lotte