Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers april 2020: April - special edition

Loooong time no see!!!!

Wauw, eindelijk zijn we hier nog is met een boemerang. Deze keer een SPECIAL EDITION! Vanaf nu spreken we elke zondagavond af om via het wereldwijde internet contact met elkaar op te zoeken. Check zeker elke avond rond 19u30 de boemerang nog eens want soms kunnen we de informatie pas delen op het laatste moment.

12 april - 19u30 (tot jullie het beu zijn)

Jonggivers maart 2020: Boemerang maart

ALLE VERGADERINGEN T.E.M. 31 MAART WORDEN UITGESTELD.

Hey liefste snuitjes

Na een weekendje bekomen van ons geweldige groepsweekend is het weer tijd voor een nieuwe maand vol leuke scoutsvergaderingen, joepie!

Groepsweekend

14 Feb tot 16 Feb

Jonggivers februari 2020: Februari

Februari is de tweede maand van het jaar in de gregoriaanse kalender. De maand heeft 28 dagen in gewone jaren, en 29 dagen in schrikkeljaren. Daarmee is februari de kortste maand van het jaar.

Zondag 2 februari (9u30-12u15)

Jonggiverkamp 2020

1 Jul tot 15 Jul

De eerste- en tweedejaars vertrekken op 3 juli 2020

De derdejaars vertrekken op 1 juli 2020

Jonggivers januari 2020: Januari

Heeeyyy frieeendssss, it’s ya boiz and girls, de leiding. 2019 is geeindigd, en de eerste maand van het nieuwe jaar is ingezet! Wij hopen jullie met deze maand vol plezier klaar te kunnen stomen voor het verse 2020.

Jonggivers december 2019: Boemerang December

Geachte jonggivers,

Het is weeral december, de laatste maand van het jaar, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en spijtig genoeg voor velen ook examens ;(. Daarom dat we enkel vegaderingen op zaterdagavond doen om zo meer jonggivers aan te trekken om te komen. Wij begrijpen het als jullie niet kunnen okmen naar de vergadering om dat jullie moeten studeren maar de scouts kan een goede afwisseling zijn of een kans om wat frisse lucht te scheppen? Moest je niet kunnen komen, laat het dan tijdig weten via mail!

Tweede takweekend

17 Apr tot 19 Apr

Jonggivers november 2019: November

Heyyyy luitjes! Wat een heerlijke maand was oktober?! Moeilijk te overtreffen, maar zeg nooit nooit! November wordt niet zomaar een maand! Het zal er ééntje zijn waar we elkaar nog beter leren kennen, waar we jullie creativiteit en genialiteit nodig gaan hebben en waar jullie op het podium gaan laten zien wat dat de jonggivers nu echt allemaal in huis hebben! Klinkt niet mis he dus tot dan!

Zondag 3/11: Poekina-is-jarig-vergadering

Jonggivers oktober 2019: Boemerang Oktober

Beste jonggivers,

Hier is hij dan, de eerste boemerang. Hier hebben jullie allemaal naar uitgekeken. Nooit eerder werd een boemerang zo passioneel geschreven. Nooit eerder verschenen er zo een aangename vergaderingen. Nooit eerder werd er zoveel nooit eerder gezegd.

Zondag 6 oktober: Geen vergadering