Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers

Jonggivers december 2023: boemerang december

Dag lieve poppemiekes,

Wij zijn er weer helemaal klaar voor, want december is net als een magische doos vol verrassingen! Het weer doet soms alsof het in de war is - nu eens koud, dan weer warm, alsof de winter een grapje met ons uithaalt. En natuurlijk, laten we de Sint niet vergeten, die stiekem cadeautjes verstopt.

Zondag 3 december - 9:30 tot 12:15 - Kidnap de Sint vergadering

Weekend/Kamp

Jonggiverweekend april

17 Nov tot 19 Nov
Jonggivers
Weekend/Kamp

Jonggiverkamp

1 Jul tot 15 Jul
Jonggivers

3e jaars: 1-15 juli

1e & 2e jaars: 3-15 juli

Jonggivers november 2023: Boemerang november

Dag lieve ), de maand november is aangebroken! Dat staat voor de echte herfstsfeer, gezellige boswandelingen, lekkere chocomelk onder een dekentje en ONS NOVEMBERWEEKEND! Lees maar snel verder om te weten wat wij deze maand voor jullie in petto hebben....

Zondag 5 november - 9u30- 12u15: patrouillevergadering

Jaja jullie lezen het goed, deze zondag komen jullie jullie patrouilles te weten. In en giga gek spel zullen jullie ontdekken in welke patrouille jullie dit jaar zullen spenderen, allemaal komen is de boodschap!!!!

Jonggivers oktober 2023: BOEMERANG

Heyyyy jonggivers

Hier zijn we dan weer, een nieuw scoutsjaar! De leiding is nu druk bezig met de overgang voor te bereiden dus de boemerang is deze maand gemaakt door onze beste vriend, ChatGPT 3.5. 
Ik heb gevraagd om er een mop in te steken dus hopelijk is het een beetje grappig! 

.

Zondag 8 oktober - 9:30 tot 12:15 - Kennismakingsvergadering

Weekend/Kamp

Jonggiverweekend

17 Nov tot 19 Nov
Jonggivers

Jonggivers september 2023: Boemerang september 2023

September... het begin van het spinnenseizoen.

Binnenkort zit rond elk hoekje van je huis een dikke spin op zijn volgende slachtoffer te wachten.

Wat ons ook staat te wachten is nieuwe scoutsjaar!! Net zoals de spinnetjes, voelen wij het al kriebelen en hebben heel veel zin in het nieuwe jaar.

Om dit geweldige avontuur af te sluiten hebben we nog een laatste web van plezier gesponnen en 2 epische vergaderingen op (8 lange) poten gezet.

   

Zondag 3 september: Geen vergadering

Jonggivers juni 2023: Jong givers juni 2023

In Juni hebben velen examens, waaronder de leiding. Hierdoor kan je je verwachten aan gezellige avond-vergaderingen om te ontstressen van een drukke examen week.

Zondag 4 juni: 9u30 - 12u15 - techniekenvergadering

We knallen de laatste techeniekenvergadering van het jaar. Zeker komen want op kamp gaan jullie het helemaal zelf mogen doen hoor. Onze techniek MASTERS zijn weer helemaal ready om jullie alle technieken aan te leren! 

Jonggivers mei 2023: boemerang mei 2023

de lente is weer volop bezig en de examens zijn weereens niet al te ver verwijderd, maar dat houdt de jonggivers van den 4811 niet tegen om er weereens een fantastische maand van te maken. 

zondag 7 mei : 9u30-12u15 - Plantjesverkoop


deze zondag is het weer tijd voor de jaarlijkse plantjesverkoop. zet dus maar een lach op je gezicht en haal je beste verkoopskills maar al boven. Het is tijd om te laten zien welke tak de beste verkopers zijn. 

zondag 14 mei : 9u30-12u15 - fotovergadering 

Weekend/Kamp

Takweekend

14 Apr tot 16 Apr
Jonggivers

Pagina's