Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Inschrijving vergadering 1 november

Jonggivers

Schrijf je hier in voor de vergadering van 1 november!

Jonggivers november 2020: JONGGIVERS NOVEMBER 2020

Heeey liefste jonggivers!

Eindelijk is het zover… NOVEMBER! De leukste maand van het jaar: niet alleen zijn Isabelle, Dries en Toke jarig, maar ook is het tijd voor ons eerste weekend! En terwijl de blaadjes van de bomen vallen, de kleuren in het park van groen naar rood, oranje, geel en bruin gaan, de dagen korter worden en de temperatuur blijft dalen, gaan wij ons verwarmen aan de liefde die je in onze scouts en onze vergaderingen kan vinden.

Zondag 1 november - Pater Damiaanspel - 9u30 tot 12u15

Jonggiverweekend

Informatie 1e takweekend

Kamp 1&2e jaars

3 Jul tot 15 Jul

Kamp 3e jaars

1 Jul tot 15 Jul

Eerste takweekend

13 Nov tot 15 Nov

Jonggivers oktober 2020: Boemerang Oktober

Geachte Jonggivers,

Eindelijk is het zover, het nieuwe scoutsjaar! Hier hebben jullie lang op moeten wachten.

Daarom krijgen jullie hier wat nuttige informatie. Oktober wordt ook nog wijnmaand genoemd omwille van de druivenoogst die in deze maand volop aan de gang is. Een andere naam is zaaimaand omdat het winterkoren nu gezaaid wordt.

Zaterdag 3 oktober – Leidingsvoorstelling – 19u30 tot 21u

Jonggivers april 2020: April - special edition

Loooong time no see!!!!

Wauw, eindelijk zijn we hier nog is met een boemerang. Deze keer een SPECIAL EDITION! Vanaf nu spreken we elke zondagavond af om via het wereldwijde internet contact met elkaar op te zoeken. Check zeker elke avond rond 19u30 de boemerang nog eens want soms kunnen we de informatie pas delen op het laatste moment.

12 april - 19u30 (tot jullie het beu zijn)

Jonggivers maart 2020: Boemerang maart

ALLE VERGADERINGEN T.E.M. 31 MAART WORDEN UITGESTELD.

Hey liefste snuitjes

Na een weekendje bekomen van ons geweldige groepsweekend is het weer tijd voor een nieuwe maand vol leuke scoutsvergaderingen, joepie!

Groepsweekend

14 Feb tot 16 Feb