Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Aprilweekend welpen

22 Apr tot 24 Apr

Novemberweekend Welpen

5 Nov tot 7 Nov

Welpen oktober 2021: boomerang oktober

Heeeey lieve welpjes, het nieuwe scoutsjaar is gestart en wij hebben er alvast heel veel zin in. Na de spetterende overgang, waar jullie jullie nieuwe leiding hebben leren kennen, zijn we klaar om de eerste maand te knallen samen!

Zondag 3 oktober - geen vergadering

Helaas pindakaas, deze week is er geen vergadering. Alle leiding is op leidingsweekend om elkaar beter te leren kennen. Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer met een extra leuke vergadering klaar voor jullie.

Welpen september 2021: Boemerang September

Dag Welpjes, hebben jullie ons gemist? Wij jullie zeker wel, want was dat voor een fantastisch kamp!!! Ik wordt er al helemaal emotioneel van als ik er aan terugdenk! Wij hebben de perfecte oplossing om onze traantjes weg te pinken, namelijk... DE ALLERLAATSTE VERGADERINGEN! Jaja, jullie lezen het goed. In september doen we nog 2 super-mega-formidabeltastische vergaderingen om jullie allemaal nog voor een laatste keer terug te zien voor we het nieuwe scoutsjaar in gaan! Voor sommigen nog steeds als Welp, voor sommigen als Jonggiver maar niet te vergeten... voor sommigen ook als Wolf!

Veelgestelde Vragen

Welpen

Om hoe laat moet ik mijn kind komen brengen op 5 juli?

Het startuur van het Welpenkamp staat vast op 19:00. We verwachten jullie kind dus om 19:00 ten vroegste aan het huisje!

Om hoe laat moet ik mijn kind komen halen op 15 juli?

Mag ik mijn kind vroeger komen ophalen (wegens andere vakantieplannen)?

Dit mag. Om die reden hebben we een formulier op de site geplaatst waarin je kan schrijven op welke datum je je kind vroegtijdig komt ophalen.

Welpenkamp 2021 uitgesteld

Welpen

Zoals geweten, werden wij verplicht om het kamp niet te starten op 1 juli. Maar wees niet getreurd! Ons huisje laat toe om het kamp op te schuiven. Zo kunnen we wachten tot de leiding uit quarantaine mag.

Concreet betekent dit dat we het kamp van 5 tot 15 juli zullen houden. We begrijpen dat niet iedereen beschikbaar kan zijn in de volledige periode, vandaar dit formulier.

Welpen juni 2021: Boemerang Juni

Dag Welpjes,

We geloven het niet, maar we zitten al aan de laatste maand van het jaar, namelijk juni! Het was een gek jaar, met veel bubbeltjes, regels en mondmaskers. Binnen een maandje vertrekken we op KAMP!!! Geen mondmaskers meer, geen regels meer, gewoon 1 spetterende bubbel!!! Wij hebben er alvast heel veel zin in! In deze maand zullen jullie dan ook te weten komen waar we naartoe gaan en wat we dit kamp allemaal zullen beleven! Maar eerst is er uiteraard nog een maand vol toffe vergaderingen. We houden jullie niet langer in spanning!

WELPENKAMP 2021

5 Jul tot 15 Jul

Welpen mei 2021: Boemerang mei

Coucou lieve welpen,

Hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van de mega fantastische welpendag en zijn jullie klaar voor weer een nieuwe maand vol scouts! Mei is een zalige maand, de dagen worden opmerkelijk langer, het wordt warmer en in mei leggen alle vogels een ei.

Zondag 2 mei - 9:30 tot 12:15 Jinsspel

Welpendag