Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Weekend/Kamp

Welpenkamp 2022

1 Jul tot 8 Jul
Welpen

Dit jaar zullen we voor ons Welpenkamp trekken naar het pittoreske Lanaken. Het kampadres is: Chiroheem Meilach, Hellingstraat 50, 3620 Lanaken.

We verwachten jullie op 1 juli, om 18u op het kampterrein.

Meer informatie over het kampthema volgt in de kampbrief!

Welpen juni 2022: Boemerang Juni

OMG, het is de laatste maand voor het kamp... ZOOOO spannend en leuk! Wat helaas minder leuk is, is dat de leiding examens heeft :( daarom zijn het deze maand enkel avondvergaderingen. Maar ze zullen zeker even plizant zijn als altijd!

Zaterdag 4 juni: Filmvergadering (18u-20u)

Vanavond is het Cinema 4811: we gaan allemaal gezellig saampjes een film kijken. Een dekentje mag je altijd meebrengen, maar het kan misschien ook 30 graden zijn die dag dus daarvoor zullen we even de updates van Frank en Sabine moeten afwachten.

Welpen mei 2022: Welpen boomerang mei

In mei leggen alle vogels een ei. Mei rijmt op mij en jij en op allebei, en in mei wordt de leiding geïnspireerd door rijmerij. “Op 1 mei is het altijd een dagje vrij. Op 8 mei bellen we aan bij huizen nabij, en verkopen we onze scoutse kruiderij. Pronkerij staat centraal op 15 mei, en maken we een mooie fotogalerij. Op 22 mei creëren we een mooie landschapsschilderij, en voorzien de welpen gepaste kledij. Tenslotte schaven we op 27 mei en onze algemene kennis bij.”

Zondag 1 mei: Dag van de Arbeid-spel (9u30-12u15)

Welpen april 2022: BOEMERANG APRIL

Bonjour liefste Welpen, de tijd vliegt en we zijn nu al in april. April is misschien wel de tofste maand van het jaar, want in april is er niet alleen de grappigste dag, 1 april, maar is er ook de Paasvakantie. En dit is niet alles, want we gaan deze maand ook op weekend, en er zitten nog veel andere leuke vergaderingen aan te komen!

Zondag 3 april: Speeltuinvergadering (9u30-12u15)

Welpen maart 2022: Boemerang maart

Dag liefste welpjes.  Het is alweer maart! Het zonnetje begint terug te keren, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en we kunnen binnenkort weer in korte broek en rok naar de scouts komen ;). Deze maand staan er weer heel wat leuke vergaderingen op de agenda.

Zondag 6 maart: après-ski spel (9u30-12u15)

Weekend/Kamp

Groepsweekend

18 Feb tot 20 Feb

Welpen februari 2022: Boemerang Februari

Februari is het alweer, het scoutsjaar vliegt voorbij. Nadat de leiding heel de maand diep met hun neus in de boeken heeft gezeten, is het weer tijd om elk weekend een beestig leuke vergadering te doen!

Welpen januari 2022: Boomerang Januari

Yo yo liefste welpen en welpinnen, deze maand gaan we wandelen als drie koningen en koninginnen.

En pas op! maak niet te veel kabaal, anders word je geraakt door de dodende straal.

Maar na al die rellen en het kwellen van onze hersencellen spelen we ook nog eens wat gezelschapspellen!!

Wouw tsjikketsjikketsjikke boem pow!!!!

2 JANUARI - geen vergadering

8 JANUARI - Driekoningen wandeling (18:00- 20:00)

We gaan samen op zoektocht naar de 3 kronen. Is er nu weeral iets gestolen?!

Welpen december 2021: BOEMERANG DECEMBER

Hallooooo allerliefste welpen!!! Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat het supergoed want er staan weer suuuper leuke vergaderingen op de planning!! November is gepasseerd en december staat aan de deur, de maand van Sinterklaas en de kerstman XD Wij hebben er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook!!

5 december: Sinterklaasspel (9:30-12:15)

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!! Sinterklaas kapoentje leg wat in men schoentje. Zijn jullie wel allemaal braaf geweest? Deze vergadering spelen we het Sint-spel, omg kei leuk!!

Belofteweekend welpen 2021

Welpen

De weekendbrief met alle info kunnen jullie vinden via deze link: