Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Welpen februari 2023: Boemerang Februari

Dag lieve welpjes!!

De korste maand is alweer aangebroken met allerlei leuke scouts activiteiten op de planning! Deze maand staat de leiding er niet alleen voor, we worden vergezeld door een aantal jins die zullen meehelpen met de vergaderingen! Zij hebben alvast heel veel zin om jullie te ontmoeten!

zondag 5 Februari - Geen vergadering

Helaas moet de leiding jullie een weekje langer missen! Geen vergadering vandaag, lekker lang uitslapen dus :)

Welpenweekend 28-30 april 2023

28 Apr tot 30 Apr

Welpen januari 2023: WELPEN JANUARI 2023

Dag allerliefste welpjes. Zijn jullie klaar om van 2023 een knaljaar te maken?? Wij alvast wel!

Zondag 1 Januari 9:30-12:15 Geen vergadering!!

Na een toffe nacht zal de leiding voor 1 keertje in hun bed blijven liggen i.p.v. met jullie leuke spelletjes te spelen. Waarschijnlijk zijn jullie ook pas heel laat gaan slapen, dus dan kunnen jullie ook eens wat langer blijven liggen en genieten van het nieuwe jaar!

Zaterdag 7 Januari 18u00-20u00 Drie Koningen + Nieuwjaarsdrink

Welpen december 2022: Schaatsend door de maand

Aanpassing vergadering vrijdag 9 december!!!

Na een zeer geslaagd weekend, is de laatste maand van het jaar alweer aangebroken... Wees gerust, want wij laten er zeker geen gras over groeien! Tussen de koude en sneeuwige dagen, maken we tijd vrij om af en toe eens gezellig samen te komen en te genieten elkaars gezelschap.

4 December 9:30-12:15 -Sinterklaasvergadering

Welpen november 2022: BOEMERANG NOVEMBER

Hey Welpen, nu de eerst maand voorbij is, is het tijd voor de tweede maand! Wij als de beste leidingsgroep van heel de scouts organiseren we uiteraard geen normale vergaderingen! Voor November hebben wij allemaal super leuke gigantische prachtige toffe kei waanzinnige absurde extreme gigafun epische mega top vergaderingen gepland!

zondag 6 november - 9:30-12:15 pannenkoeken spel

Honger? Goed! Omdat pannenkoeken zo populair zijn bij de welpen (en leiding) hebben wij er een spel van gemaakt! Ik hoop dat jullie er zin in hebben!

Belofteweekend 25-27 november 2022

25 Nov tot 27 Nov

Welpen oktober 2022: Boemerang oktober

Hey allerliefste welpen!! Sinds de overgang is het nieuwe scoutsjaar van start gegaan en hebben jullie jullie nieuwe leiding leren kennen!

Wij hebben er dan ook mega veel zin in om jullie allemaal beter te leren kennen en er samen een onvergetelijk jaar van te maken!!!

Zondag 2 oktober - geen vergadering

Dit weekend is er jammer genoeg geen vergadering omdat al de leiding samen op weekend gaat :((( Niet getreurd, volgende week zijn we er allemaal bij om er een fantastische vergadering van te maken!

Welpen september 2022: Boemerang september

De laatste maand van het scoutsjaar is aangebroken. Nu dat we allemaal een hele zomer lang hebben kunnen bekomen van een fantastisch kamp, is het tijd om nog eens een gewone vergadering te doen.

4 september: GEEN VERGADERING

Sorry liefste Welpen, maar vandaag zit de leiding ofwel nog met hun neus in de boeken voor herexamens :( ofwel zijn ze op vakantie :)

11 september: Fotovergadering

We gaan vandaag alle fijne herinneringen van het kamp terug oprakelen door alle foto's samen te bekijken. Wat een mooie tijd was dat toch...

Welpenkamp 2022

1 Jul tot 8 Jul
Welpen

Dit jaar zullen we voor ons Welpenkamp trekken naar het pittoreske Lanaken. Het kampadres is: Chiroheem Meilach, Hellingstraat 50, 3620 Lanaken.

We verwachten jullie op 1 juli, om 18u op het kampterrein.

Meer informatie over het kampthema volgt in de kampbrief!

Welpen juni 2022: Boemerang Juni

OMG, het is de laatste maand voor het kamp... ZOOOO spannend en leuk! Wat helaas minder leuk is, is dat de leiding examens heeft :( daarom zijn het deze maand enkel avondvergaderingen. Maar ze zullen zeker even plizant zijn als altijd!

Zaterdag 4 juni: Filmvergadering (18u-20u)

Vanavond is het Cinema 4811: we gaan allemaal gezellig saampjes een film kijken. Een dekentje mag je altijd meebrengen, maar het kan misschien ook 30 graden zijn die dag dus daarvoor zullen we even de updates van Frank en Sabine moeten afwachten.