Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Welpen

Welpen december 2023: BOEMERANG DECEMBER

Dag allerliefste welpjes 

We zijn aangekomen bij de laatste maand van 2023 :(( maar niet getreurd want er komen heel leuke vergaderingen aan!!

Zondag 3 december (9:30-12:15): sinterklaasvergadering
OMG! De sint komt langs op de scouts, hij is nog maar net aangekomen in Antwerpen met zijn boot en hij maakt al direct tijd om den 4811 te bezoeken. Misschien krijgen jullie wel chocoloade of speculaas of lekkere mandarijntjes maar dan moeten jullie natuurlijk wel flink zijn geweest. Jullie mogen jullie ook verkleden!

Weekend/Kamp

Welpenkamp

2 Jul tot 9 Jul
Welpen
Weekend/Kamp

Welpenweekend 2

19 Apr tot 21 Apr
Welpen
Weekend/Kamp

Belofte - verjaardagsweekend

10 Nov tot 12 Nov
Welpen

Welpen november 2023: boemerang: November

Dag liefste welpjes,

Deze maand is Samson jarig!! Dat komt heel goed uit met het thema van het weekend! maar dat blijft nog even een verrassing.

  • Zondag 05/11 9:30 -12:15 : nestenverdeling

Suuuuper spannenddd, wordt jij nestleider of hulpnestleider? Met welke andere super leuke welpen zit jij dit jaar in het nest? Dat kom je allemaal te weten op deze leuke vergadering. KOMEN is de boodschap.

Welpen oktober 2023: Boemerang oktober

 

Heeey allerliefste welpen!!!

Na de fantastische overgang kunnen de vergaderingen van het nieuwe jaar met nieuwe leiding weer beginnen! Wij hebben er alvast mega veel zin in en hopen jullie allemaal te leren kennen tijdens de komende vergaderingen!!

 

Zondag 8 oktober 9u30 - 12u15: Kennismakingsvergadering

Vandaag is het jullie allereerste vergadering en daarom gaan we elkaar allemaal een beetje beter leren kennen en komen jullie ook wat meer te weten over jullie nieuwe leiding! Wij hopen jullie hier allemaal te zien!!

Welpen september 2023: Boemerang september 2023

Dag lieve welpjes!

Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en zijn jullie weer helemaal klaar om naar school te gaan! 

Deze maand hebben we nog 1 giga grote lijpe groepsvergadering met heel de scouts! De eerstvolgende keer dat we elkaar zullen zien is op de overgang 23 september.

Zondag 10 september: 9:30 - 12:15 - Groepsvergadering

Welpen juni 2023: Boemerang Welpen Juni

Elabaaaaa lieve welpiniessssss!!! Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er weer mega veel leuke vergaderingen zijn gepland! 

 

Zondag 4 juni - 9u30 tot 12u15: Geen vergadering

 Sorry Sorry Sorry !! Maar deze week is het geen vergadering want de leiding is volop bezig met het studeren voor hele grote toetsen!! Maaaaar volgende week zien wij jullie enthousiast terug :))

 

Zondag 11 juni - 9u30 tot 12u15: KkkkkkinderBbbbbboerderij vergadering

Welpen mei 2023: boemerang mei

Heeey allerliefste welpen!! Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er weer mega veel leuke vergaderingen zijn gepland! 

 

Zondag 7 mei  - 9u30 tot 12u15: Plantjesverkoop

 

Het is weer tijd voor de jaarlijkse verkoopactie van onze scouts! Vandaag gaan we met iedereen van deur tot deur plantjes verkopen. Voor al de ouders: jullie kunnen deze ook nog aan ons scoutslokaal kopen!

 

Weekend/Kamp

Welpenkamp 2023

2 Jul tot 9 Jul
Welpen

Pagina's