Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Kampbrief 2020

De leiding is er eindelijk toegekomen om een kampbrief te maken.

Veel leesplezier!

Welpen maart 2020: BOEMERANG MAART

vrijdag 28 februari - sluipspel - 18:30 tot 20:30
De voorlaatste dag van februari moeten we natuurlijk vieren met een spannend spel! Dit doen we met een spelletje dat is weggelegd voor stoere sluipers en snelle vossen. Neem een zaklamp mee.

zondag 8 maart - Het vijgen na Pasen valentijnspel - 9:30 tot 12:15
Beter laat dan nooit!! Om de dag van de liefde nog eens extra te vieren, zullen we dit spel spelen vol liefde en plezier <3

Welpen februari 2020: Februari

Zondag 2 februari: Ontbijt/ filmvergadering (9u30 -12u15)

De ijskoude wintermaand februari is weer aangebroken, dus we gaan het weer eens lekker gezellig en knus maken om het toch wat warm te hebben. Allemaal samen lekker ontbijten en een filmpje zien, super leuk toch! Vergeet zeker geen dekentjes mee te nemen om het NOG gezelliger te maken.

Zondag 9 februari: Schaatsen (9u30 - 12u00)

Welpenkamp

1 Jul tot 10 Jul

Welpen 2de takweekend

24 Apr tot 26 Apr

Welpen januari 2020: BOEMERANG JANUARI

Lieve lieve welps, Het nieuwe jaar is aangebroken. Hopelijk hebben jullie 2020 goed ingezet en veel goede voornemens gemaakt. De koude dagen van januari houden ons niet tegen om ons ook deze maand mega hard te amuseren en het nieuwe scoutsjaar in schoonheid in te zetten.

04/01 Driekoningen en nieuwjaarsreceptie 18:00u-20:00u

Welpen december 2019: BOEMERANG DECEMBER 2019

Zondag 8 december - Sinterklaasvergadering - 9u30 tot 12u15

Ja hoor, het is weer tijd voor al dat lekkers en die vele cadeautjes. Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar, want onze lieve Sint en Piet komen vandaag langs op onze scouts! Mowgli was ooit eens heel stout geweest en moest toen mee met Zwarte Piet in de zak naar Spanje.. Kom daarom in perfect uniform en met je mooiste glimlach de Sint verwelkomen op ons lokaal.

Zondag 15 december - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Welpen november 2019: BOEMERANG

Zondag 3 november - Klein-gezellig-herfstspel - van 9u30 tot 12u15

Weten jullie nog hoe leuk het kleine gezellige herfstspel van vorig jaar was? Doe deze leukheid maal 2 en dan kom je nog niet tot de hoeveelheid leuk dat deze vergadering gaat inhouden. Dit super ultra mega deluxe spel wil je dus niet missen!

Zondag 10 november - Bonte Avond vergadering - van 9u30 tot 12u15

Welpenweekend

15 Nov tot 17 Nov

Welpen oktober 2019: Boemerang Oktober 2019

Zondag 6 oktober- Geen vergadering- Leidingsweekend

Helaas pindakaas! Nog maar 1 weekje bezig en jullie moeten ons al missen! Dit weekend gaan we met de hele leidingsploeg samen op weekend en kunnen we dus geen vergadering doen! Maar niet getreurd beste welpjes, want we zien jullie heel graag terug volgende week zondag!!

Zondag 13 oktober - Infobrunch - van 10u tot 12u15