Givers november 2023: Boemerang

Jow tis herfst!

Voor moesten jullie het nog niet weten... dit is Jef de egel, niet te verwarren met Jef de leider. Zoals wij al hebben vermeld komen er in elke boemerang tips over iets in de toekomst. Dus dat is zeker en vast iets om maandelijks op te letten! Waarschijnlijk skippen jullie al deze bullshit en kijken jullie enkel naar de datum en uren van elke vergadering maar toch kan het leuk zijn om eens alles te lezen.

Zondag 5 November 9u30 tot 12u15: Blaadjes-vallen-van-de-bomen-spel

In de herfst vallen de blaadjes van de bomen en om het simpel te houden voor jullie en voor ons spelen we dus deze specifieke zondag het mega grote, ultra lijpe blaadjes-vallen-van-de-bomen-spel. Wat heb je nodig om deel te nemen: een defitig uniform om te pronken, ne goeie wekker om op tijd te komen en waarschijnlijk ne regenjas voor tegen de regen natuurlijk.

Zondag 12 November 9u30 tot 12u15: Spel met een fiets-spel-spel

Voor deze vergadering hebde uwe fiets nodig want anders ga je sowieso verliezen, tis gewoon op de gewone uren opt lokaal te doen. Je hebt gewoon dezelfde dinges nodig als de vorige vergadering.

Zondag 19 November 9u30 tot 12u15: Spôrtvergadering

In conditie blijven is heel belangrijk in het leven daarom gaan we jullie deze zondag testen. Voor de spôrtvergadering (lees spôrt op zijn frans/antwaarps) moet ge natuurlijk in sportkledij komen, jogging broek, nen t-shirt die veel zweet kan absorberen en een trui om u warm te houden tussenin de inspanningen. Als ge in uniform komt hebde deze boemerang dus ni gelezen en kan het wel eens zijn dat wij boos worden...

Zondag 26 November: GEEN vergadering

Omdat jullie super onhandig zijn en constant afkomen met pijntjes of teken die jullie hebben aangetrokken gaat jullie leiding eens deftig leren hoe wij jullie kunnen oplappen. Wij gaan dus deze zondag met de leiding een EHBO cursus volgen. Wij kunnen wel multitasken maar daar zijn grenzen in. Wij kunnen dus niet op 40 givertjes letten terwijl wij leren wat ge moet doen als iemand in zijn been kapt. Er wordt dus van jullie verwacht dat jullie lekker uitslapen en flink voor school werken!

Zondag 33 November: ERROR 404: doesn't exist

De genieën onder jullie zullen wel snel doorhebben dat de maand november eindigt op 30 november dus dees is eigenlijk gewoon het einde van de boemerang.

Doei kinders!
De giverleiding - insert names here