Boemerang

Wolven februari 2023: BOEMERANG FEBRUARI

Hola Lobitos!

Kunnen jullie het geloven? tis al februari!!!!! En wij hebben goed nieuws voor jullie, de examens van jullie leiding zijn EINDELIJKKKK gedaan dus wij kunnen er terug volop tegen aan. Jammer is het nog steeds zeer koud deze maand dus zorg zeker dat je voldoende lagen aantrekt. Probeer allemaal zo voltallig mogelijk af te komen, dat maakt het voor iedereen nog leuker! Oke dan gaan we nu eens zien welke super toffe vergaderingen wij voor de tweede maand van het jaar voorzien hebben! Veel leesplezier xoxoxox 

Welpen februari 2023: Boemerang Februari

Dag lieve welpjes!! 

De korste maand is alweer aangebroken met allerlei leuke scouts activiteiten op de planning! Deze maand staat de leiding er niet alleen voor, we worden vergezeld door een aantal jins die zullen meehelpen met de vergaderingen! Zij hebben alvast heel veel zin om jullie te ontmoeten! 

zondag 5 Februari - Geen vergadering

Helaas moet de leiding jullie een weekje langer missen! Geen vergadering vandaag, lekker lang uitslapen dus :) 

Givers februari 2023: Boemerang

Yow givers,

 In deze maand gaan we beginnen met de patrouillespellen.

Huh wat zijn dat, hoor ik jullie al vragen? De 2e en 3e jaars zullen dat nog weten van vorig jaar. Bij de givers moet elke patrouille één keer een spel maken, het leukste gedeelte van leiding zijn. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij zullen komende maanden laten weten wanneer welke patrouille een spel moet maken. Het is dan de bedoeling dat jullie tijdig samen komen en een spel in elkaar knutselen.

Jonggivers februari 2023: Boemerang februari

 

Het Belgisch weer is weeral met onze voeten aan het spelen. Koud, warm? Sneeuw of geen sneeuw? Frank Deboosere krijgt er een zenuwinzinking van. Het enigste dat wij met 100% zekerheid kunnen voorspellen, is dat februari weer een maand met geweldige vergaderingen zal zijn.

Zondag 5 februari: Geen vergadering

Kapoenen februari 2023: Boemerang Februari

Dag liefste kapoentjes,

We zijn aangekomen in de kortste maand van het hele jaar: Februari! Blijkbaar zijn kindjes die geboren zijn in de maand februari heel creatief, echte levensgenieters en wereldverbeteraars en hebben ze meer kans om beroemd te worden, net zoals Toto dus! Tot slot hopen we dat het nog een beetje kouder gaat worden zodat we eindelijk eens kunnen spelen in de sneeuw, maar we weten zeker dat het ook heel warm zal worden met Valentijn in het vizier, maar vooral door jullie elke zondag weer te horen lachen van plezier!