Boemerang

Kapoenen oktober 2021: Boemerang oktober 2021

Dag ALLERLIEFSTE kapoentjes,
Na een gekke overgang en overheerlijk eten kunnen we beginnen aan een spetterend-nieuw scouts jaar! Zijn jullie ook zo enthousiast als ons?

Zondag 3 oktober - Geen vergadering: Trommelgeroffeeeeeell, geen vergadering :(((( Jullie liefste leiding heeft een leidingsweekend. Jullie kunnen dus uitslapen op zondag!

Welpen oktober 2021: boomerang oktober

Heeeey lieve welpjes, het nieuwe scoutsjaar is gestart en wij hebben er alvast heel veel zin in. Na de spetterende overgang, waar jullie jullie nieuwe leiding hebben leren kennen, zijn we klaar om de eerste maand te knallen samen!

Zondag 3 oktober - geen vergadering

Helaas pindakaas, deze week is er geen vergadering. Alle leiding is op leidingsweekend om elkaar beter te leren kennen. Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer met een extra leuke vergadering klaar voor jullie.

Jonggivers oktober 2021: Boemerang Oktober

Hey liefste jonggivers!!

De eerste boemerang van het jaar!! Hierbij delen we al meteen de data van het eerste weekend mee: 12-14 november 2021. Hou dit weekend dus zeker al vrij en meer info volgt later met de weekendbrief.

Veel leesplezier!

Zondag 3 oktober - GEEN VERGADERING

Givers oktober 2021: Givers Boemerang oktober

Hey lieve givertjes!

Hier zijn we weer, opnieuw een jaartje scouts erbij. MAAR deze keer met een nieuwe groep, een nieuwe leidingsploeg én een nieuwe dosis enthousiasme. Dus laten we eraan beginnen hé!

Zondag 3 oktober 2021 – Geen vergadering
Na de overgang moet de leiding even tot rust komen, dus deze week houden we nog geen vergadering. We zien jullie volgende week! 

Zaterdag 9 oktober 2021 – 15u tot 17u - Kennismakingsvergadering