Onze scouts!

INFO

Elke zondagvoormiddag van 9u30 tot 12u15, komen verschillende leden samen om met elkaar en met hun leiding een fantastische vergadering te beleven.

Onze scouts bestaat uit 5 verschillende takken (leeftijdsgroepen):

  • Kapoenen: van 6 tot 7 jaar (1ste en 2e leerjaar)
  • Welpen: van 8 tot 10 jaar (3e, 4e en 5e leerjaar)
  • Jonggivers: van 11 tot 13 jaar (6e leerjaar, 1ste en 2e middelbaar)
  • Givers: van 14 tot 17 jaar (3e, 4e en 5e middelbaar)
  • Jins: van 17 tot 18 jaar (6e middelbaar)

Op onze website wordt maandelijks per tak de boemerang online gezet, hierin staat het programma van de komende maand met alle nodige informatie. 

 

ADRES

Jasmijnstraat 20, 2020 Antwerpen

Onze lokalen bevinden zich aan de Wilrijkse Pleinen, midden in het groen, op wandelafstand van het Brandpark en de nieuwe sportterreinen van stad Antwerpen. 

 

START NIEUWE SCOUTSJAAR

Ieder jaar op de derde zaterdag van september vindt onze opendeurdag plaats, dit evenement geeft de start van ons nieuwe scoutsjaar aan. De oudsten van elke tak moeten zichzelf bewijzen naar de volgende tak over te gaan en nadat ze dit gedaan hebben, vieren we samen met een gezellige BBQ. 
Iedereen is op deze dag welkom om eens een kijkje te komen nemen naar onze scouts. Indien je doorheen het jaar eens een vergadering wil komen meedoen om te testen of scouting iets voor jou is, stuur je best een mailtje naar het mailadres onderaan. 

De eerste vergadering van het nieuwe scoutsjaar vindt plaats het weekend na de overgang, maar houd zeker ook weer de boemerang in het oog voor de juiste informatie. 

 

INSCHRIJVEN

Indien u geïnteresseerd bent om uw zoon of dochter in te schrijven, gelieve dan rechts door te klikken naar het tabblad 'Inschrijven'.

 

Moest u nog vragen hebben, kan u altijd contact met ons opnemen!

De Groepsleiding - groepsleiding@scouts4811.be

Dries, Catou, Willem en Miet