Wolven juni 2022: BOEMERANG JUNI

Lieve lieve wolven,

de laatste maand van ons scoutsjaar is in zicht :(( maar niet getreurd want dat betekent dat ons kamp steeds dichter en dichter bij komt!!!!!!!!!!

Omdat de leiding hard moet werken voor de examens zullen alle vergaderingen op vrijdag plaatsvinden maar daarom niet minder leuk want het wordt zooomer en het blijft lang licht dus we kunnen gezellig samen buiten spelen! Er volgt ook nog een infomoment voor het kamp maar meer daarover wordt nog in een mail naar jullie ouders gestuurd.

Vrijdag 3 juni: Tetrisspel (18u30-20u30)

Wolven mei 2022: Boemerang Wolven mei

Liefste wolfjes,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een nieuwe boemerang klaar! In april hadden we maar weinig vergaderingen dus deze maand doen we een inhaalmanoeuvre!! Hopelijk zijn jullie allemaal al een beetje bekomen van ons weekend want mei wordt misschien wel de leukste maand van het jaar :))

Zondag 1 mei - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Vandaag spelen we nog eens een klassiek bosspel!! We zien jullie allemaal om half tien aan het lokaal met jullie goede humeur :)

Weekend/Kamp

Wolvenkamp

1 Jul tot 10 Jul
Weekend/Kamp

Wolvenweekend

22 Apr tot 24 Apr

Wolven april 2022: BOEMERANG APRIL

Wie zijn wij?! (vul aan) Wat doen wij?! (vul aan) Ziezo, nudat we onze kreet nog eens hebben geoefend gaan we over naar de boemerang. Het zonnetje begint terug te schijnen, de vogels beginnen terug te fluiten... Eindelijk is het terug lente, De maand met het perfecte scoutsweer. Hoewel onze jin, slak, ons helaas moet verlaten, gaan we er toch proberen een topmaand van te maken. Check nog maar eens goed of al uw scoutsbadges juist hangen en dan vliegen we er samen in!

Wolven maart 2022: BOEMERANG MAART

Dag liefste Wolfjes,

Met het fantastische groepsweekend achter de rug is het tijd om onze favoriete voormiddagen verder te zetten! Ook deze maand zal een nieuwe Jin ons vergezellen in het leidinggeven. Wij vinden het geweldig met hoeveel jullie elk weekend naar de vergaderingen komen en hopen dat dit nog heel het jaar verder duurt! :) Deze maand zullen er leuke bosspellen zijn maar ook een verjaardag van een leidster en voorbereidingen voor het kamp komen aan bod!

Wolven februari 2022: Boemerang februari

Dag liefste Wolfjes,

Na een lange examenperiode voor de leiding kijken wij er allemaal weer heeeeeel hard naar uit om nog eens op zondagvoormiddag een vergadering te doen!! Hoe meer zielen hoe meer vreugd is het motto van deze maand, want de jins komen ons vergezellen deze maand jippieee. Zo kunnen zij het leidinggeven al eens opsnuiven als voorbereiding voor volgend jaar.

6 februari - GEEN VERGADERING

Wolven januari 2022: Boemerang Januari

Hellooo lieve wolven,

Eerst en vooral een super gelukkig Nieuwjaar! De eerste boemerang op de site, dit gaat vanaf nu altijd zo zijn joepiee!!  Hopelijk hebben jullie genoten van de vakantie en de feestdagen goed gevierd en dan kunnen wij er weer invliegen! Omdat de leiding druk bezig is met de examens,  zullen de vergaderingen uitzonderlijk op vrijdagavond doorgaan.

14 januari: gezelschapsspelletjesvergadering - (18u30u tot 20u30)

We spelen gezelschapsspelletjes vanavond! Trek maar warme kleren aan en neem je favoriete gezelsschapsspel mee!