Wolven maart 2024: Boemerang maart

zondag 3 maart  - 9u30 tot 12u15: SCHRIKKELVERGADERING

Het is 2024 en dat betekent een schrikkeljaar. Dit jaar is er dus een dagje bij en dat vieren we met een speciale vergadering. Wees er dus zeker bij!!

zondag 10 maart - 9u30 tot 12u15: TOILETPAPIERVERKOOP

Wolven februari 2024: Wolven februari 2024

Zondag 4 februari van 9u30-12u15: bosspel

Nu dat de examens van de leiding gedaan zijn, kunnen we nog eens een lekker klassiek bosspel spelen. Trek jullie waterdichte schoenen aan en kleren die wel tegen een stootje kunnen, want het wordt een op en top scouteske dag.

Zondag 11 februari van 9u30-12u15: techniekenvergadering

Wolven januari 2024: BOEMERANG WOLVEN

Zaterdag 6 januari van 18u30 - 20u30: Nieuwjaarsreceptie

Wolven december 2023: Boemerang december 2023

Zondag 3 december van 9u30 - 12u15: Sinterklaasvergadering

Hopelijk zijn jullie dit jaar héééél flink geweest, want op zondag 3 december staat de coolste dag voor de deur: Sinterklaas komt! We gaan de boel opfleuren met kleurrijke banners, versieringen en verlanglijstjes. Zingen, knutselen, en dan... schoenen zetten! Een dag vol magie, spanning en natuurlijk cadeautjes. Bereid je voor op de ultieme Sinterklaasbeleving, feestbeesten!

Vrijdag 8 december van 19u-21u: Schaatsvergadering

Weekend/Kamp

belofteweekend wolven

10 Nov tot 12 Nov

Wolven november 2023: November Wolven

Dag liefste wolfjesss,

Deze maand gaan we op weekend JOEPIEEEE!!!

• Zondag 05/11 9:30 -12:15 : plottwistvergadering

HUH? PLOTTWIST? JAJAAA de BIG PLOTTWISTVERGADERING komt eraaaan!! Alles is een verassing maar jullie moeten wel gewoon om 9u30 op het lokaal staan YOLO!

• 10 - 12 Novermber: belofteweekend

JIPPIE, wij gaan op weekend! Net omdat wij de leukste tak zijn komt ook het leukste weekend er aaaaaan! (misschien is er wel een feestje?)

Wolven oktober 2023: boemerang oktober

dag allerliefste wolfjes!

Na de superleuke overgang is het tijd om aan een nieuw knotsgek scoutsjaar te beginnen!! Wij hebben er alvast superveel zin in, hopelijk jullie ook

zondag 8 oktober 9u30 - 12u15: KENNISMAKINGSVERGADERING

Een nieuw jaar betekent nieuwe leiding, nieuwe leden en een nieuwe tak en dus dringend tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Verzin alvast een paar weetjes en geheimpjes over jezelf en kom zeker af, het wordt de moeite!

zondag 15 oktober 10u - 12u15: Brunch

Wolven september 2023: BOEMERANG SEPTEMBER

Dag iedereen!!!!!!

Missen jullie het kamp ook zo? ;'(

Hopelijk hebben jullie alvast kunnen genieten van jullie vakantie! De maand september staat voor de deur en dat wilt zeggen dat dit jullie laatste vergaderingen als 'wolf' zullen zijn. Wij zijn er sterk van overtuigd dat jullie voldoende voorbereid zijn om naar de jonggivers te gaan. Toch laten wij jullie nog niet zo snel gaan :))))))))

Zondag 3 september: Geen vergadering

Wolven juli 2023: Kampboemerang juli

Hey iedereen!

Weekend/Kamp

Wolvenkamp!

1 Jun tot 10 Jul

Je kan de kampbrief vinden in de kader rechts bij "Wolven Docs." -->
OPGELET!!! Er is een aanpassing gebeurt, we spreken 10/07 af om 10uur ipv 11u30!!!!