Takweekend April 21-23

25 Nov tot 27 Nov

Wolven oktober 2022: BOEMERANG OKTOBER

Hey liefste Wolven!!

De eerste boemerang van het jaar!! Woohoe!! Bij deze geven wij jullie de datum voor het eerste weekend mee: 25-27 November 2022.Hou deze datum zeker vrij in de agenda. Veel leesplezier!

Zondag 2 oktober - GEEN VERGADERING
Wij kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten maar jullie zullen hier toch nog een weekje langer op moeten wachten. Wij gaan namelijk teambuilding doen met de leiding. Tot binnenkort!!

Wolven september 2022: WOLVEN SEPTEMBER 2022

Dag liefste wolfjes,

Hopelijk hebben jullie een suuuper leuke zomer gehad, maar zoals jullie weten komt aan leuke liedjes een einde. Maaaar niet getreurd want een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw mega vet scoutsjaar!!!! Voordat jullie jonggivers worden binnen drie weken willen wij jullie natuurlijk nog een keertje zien :)))

Zondag 4 september - 9u30 tot 12u15 - Fotovergadering

Wolven juni 2022: BOEMERANG JUNI

Lieve lieve wolven,

de laatste maand van ons scoutsjaar is in zicht :(( maar niet getreurd want dat betekent dat ons kamp steeds dichter en dichter bij komt!!!!!!!!!!

Omdat de leiding hard moet werken voor de examens zullen alle vergaderingen op vrijdag plaatsvinden maar daarom niet minder leuk want het wordt zooomer en het blijft lang licht dus we kunnen gezellig samen buiten spelen! Er volgt ook nog een infomoment voor het kamp maar meer daarover wordt nog in een mail naar jullie ouders gestuurd.

Vrijdag 3 juni: Tetrisspel (18u30-20u30)

Wolven mei 2022: Boemerang Wolven mei

Liefste wolfjes,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een nieuwe boemerang klaar! In april hadden we maar weinig vergaderingen dus deze maand doen we een inhaalmanoeuvre!! Hopelijk zijn jullie allemaal al een beetje bekomen van ons weekend want mei wordt misschien wel de leukste maand van het jaar :))