Givers oktober 2023: Givers Boemerang: oktober

Gegroet Giversss,

Zonder twijfel zitten jullie allemaal vol spanning te wachten op het nieuwe Giverjaar!

Helaas zullen jullie nog een dikke week moeten wachten op de eerste vergadering, maar dankzij deze boemerang kunnen jullie al beginnen dromen van de oktober-activiteiten.

Zondag 8 oktober -9u30 tot 12u15-  Kennismakingsvergadering

Een echte klassieker! Om zoveel mogelijk genânte stiltes te voorkomen gaan we vandaag elkaar wat beter leren kennen. Dit doen we aan de hand van een geniaal spel. Stuur één van de komende dagen allemaal 2 waarheden en 1 leugen door naar de leiding, stuur ook minstens 3 feitjes over jezelf door. Hoe dat je dit doorstuurt en naar wie wordt snel duidelijk. 

en ik beloof dat we enkel, maar dan ook echt enkel kennis gaan maken vandaag!

Echt niks anders....

Echt waar...

Zondag 15 oktober -9u30 tot 12u15-  Ode aan de blote david -spel

"Aaah, Die opklimmende zonnestralen. Dat verfrissende aroma. Het geruis van de wind die door de verkleurende bladen stormt en vooral die marmeren adonis die ten allen tijde de heilige grond beschermt. U vermoeden is juist! Het is tijd voor ons eerste bosspel, bekleed u met uw catchou laarzen of bottines en verschijn zeker."

We spreken af om 9u30 bij de blote david in het park. See u there xx

Zondag 22 tot zaterdag 28 oktober: LEEFWEEK!!!!!

Alright, Alright, Alright

Het is nu al tijd voor een absoluut hoogtepunt uit jullie leven, namenlijk onze leefweek!

Woorden komen te kort om deze lijpheid te beschrijven! Dus daarom gaan we gelijk over naar de praktische kant.

Zondag 22 oktober komen jullie 's avonds al jullie zakken brengen en bedden installeren in het lokaal, jullie slapen die nacht nog thuis. Maandag komen jullie na school direct naar het lokaal, waar we dan allemaal samen de komende week zullen doorbrengen. Zaterdag 28 oktober staan we op in het lokaal, ruimen we op en vertrekken dan huiswaarts (dat zal rond de middag zijn). Zondag 29 oktober is het geen vergadering.

Precieze tijdstippen en details worden nog gecommuniceerd.

Zo, dit was oktober al! Ciaokes byekes en tot de volgende!

Giverleiding out. 

Hebt u een taal- of schrijffout opgemerkt in deze boemerang? Laat het ons weten, zo wordt onze berichtgeving beter. ( wie het correct aantal fouten raadt krijgt van ons een stevige linker.)

fietsband.dineer.waterkan