Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Kapoenen februari 2022: Boemerang februari

Het is alweer de tweede maand van het jaar, en jammer genoeg de eerste maand zonder Andy bij de buurtpolitie :(, maar niet getreurd! De kapoenenleiding heeft weer een reeks spetterende vergaderingen voor jullie in petto!

Ook gaan we deze maand op groepsweekend, dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Zondag 6 februari - 9u30-12u15: Sport vergadering

Vandaag gaan we sporten! Wij zijn al dat binnenzitten, tv kijken en fortnite spelen beu, dus gaan we alle remmen losgooien in een gekke sportvergadering!

Uitschrijvingen Scoutsjaar 2021-2022

Kapoenen

Met het nieuwe scoutsjaar in het vooruitzicht, willen we met de groepsleiding schetsen welke kapoenen er stoppen om de inschrijvingen voor nieuwe leden open te zetten. Daarom vragen we aan alle kapoenenouders om onderstaand formulier in te vullen.

Indien u meerdere kapoenen heeft, moet u het formulier meerdere keren invullen.

Alvast bedankt voor jullie antwoord en we zien jullie graag terug op de overgang.

Groetjes,

de Groepsleiding

Kapoenen januari 2021: Boemerang Januari

Heyhoyhay allerbeste kapoentjes,

Met het begin van het nieuwe jaar hebben wij voor jullie weer super leuke vergaderingen in petto!! Hopelijk hebben jullie goed genoten van de kerstvakantie en vooral goed gespeeld in de sneeuw! Wij hebben alvast GIGA veel zin om jullie ALLEMAAL terug te zien ☺!

Graag doen wij ook nog eens een “warme” oproep aan de ouders om de kapoenen zeker deze maand lekker warm aan te kleden, aangezien de vergaderingen nog buiten moeten doorgaan door corona!

1-2 Januari: Geen Vergadering

Kapoenen december 2021: Boemerang December

Dag allerliefste kapoenen,

Bij het intrede van De Sint hebben wij te horen gekregen dat er dit jaar GEEEN stoute kapoentjes zijn, maar dat wisten we al wel :))) Wat een goed nieuws was dat, want deze maand komt De Sint ons hopelijk verwennen met snoepgoed en lekkers. Ook heeft jullie leiding een brief geschreven aan de De Sint en daar in staat wat wij deze maand allemaal graag met jullie zouden doen.

BELANGRIJK BERICHT VOOR DE KAPOENEN!

Kapoenen

BELANGRIJK BERICHT VOOR DE KAPOENEN!

De vergadering gaat niet door, omdat er mogelijk een positief contact is geweest binnen de leidingsgroep.

Heel jammer, maar we zien jullie volgende zondag!

Virtuele knuffels jullie kapoenenleiding

Kapoenen november 2021: Kapoenen November 2021

Hallo allerliefste kapoentjes!!!

Hopelijk hebben jullie elkaar al goed leren kennen en kunnen genieten van de eerste vergaderingen! De leiding vond het in ieder geval al super mega leuk om jullie allemaal te leren kennen!!! De komende maand staan er jullie nog veel meer leuke vergaderingen te wachten! Naast enkele leuke vergaderingen gaan we ook met z'n allen op ons allereerste kapoenenweekend! Woehooeeee!

Zondag 7 november (9:30-12:15) - Speeltuinvergadering

Vandaag gaan we een super leuke voormiddag hebben in de……

Weekend/Kamp

Kapoenen weekend

26 Nov tot 28 Nov
Kapoenen

Het eerste kapoenen weekend van het jaar.

De weekendbrief volgt nog!

Kapoenen oktober 2021: Boemerang oktober 2021

Dag ALLERLIEFSTE kapoentjes,
Na een gekke overgang en overheerlijk eten kunnen we beginnen aan een spetterend-nieuw scouts jaar! Zijn jullie ook zo enthousiast als ons?

Zondag 3 oktober - Geen vergadering: Trommelgeroffeeeeeell, geen vergadering :(((( Jullie liefste leiding heeft een leidingsweekend. Jullie kunnen dus uitslapen op zondag!

Kapoenen september 2021: September 2021

Heyow lieve kapoenen,

Na een gek kamp en heule zomer waarin we niet samen hebben kunnen spelen, vliegen we er een laatste maand in vooraleer de tweedjaars al welpen worden en de eerste jaars vervoegd worden door nieuwe gezichtjes. Lezen jullie nog een laatste keer mee met jullie overenthousiaste kapoenenleiding?

5 september - verassingsvergadering - 9:30-12:15

Alternatief Kapoenenkamp 2021

Lieve ouders en kapoenen

Jammer genoeg zal het kapoenenkamp er dit jaar een beetje anders uitzien. Met dit formulier willen we polsen naar de goesting en beschikbaarheid om van het kamp een weekend te maken dat zal doorgaan van maandag 5 juli om 9u30 's ochtends tot 7 juli om 12u 's middags te Wolvendreef 3, 3210 Lubbeek. Dit zal enkel kunnen doorgaan onder de gekende voorwaarde die we via mail hebben gecommuniceerd. We apprecieren jullie flexibiliteit enorm. In dit formulier kan je aanduiden of je bereid bent hierop in te gaan.