Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Kapoenen februari 2023: Boemerang Februari

Dag liefste kapoentjes,

We zijn aangekomen in de kortste maand van het hele jaar: Februari! Blijkbaar zijn kindjes die geboren zijn in de maand februari heel creatief, echte levensgenieters en wereldverbeteraars en hebben ze meer kans om beroemd te worden, net zoals Toto dus! Tot slot hopen we dat het nog een beetje kouder gaat worden zodat we eindelijk eens kunnen spelen in de sneeuw, maar we weten zeker dat het ook heel warm zal worden met Valentijn in het vizier, maar vooral door jullie elke zondag weer te horen lachen van plezier!

Kapoenen januari 2023: Januari

Gelukkig Nieuwjaar liefste kapoenen!!! Hebben jullie goed gevierd? Misschien wel vuurwerk gezien? En lekker veel hapjes gegeten? Als jullie al goed kunnen rekenen, weten jullie dan we al in de helft van het jaar zitten! Wat is die eerste helft van ons scoutsjaar voorbij gevlogen?! Laten we dus extra hard genieten van die tweede helft. Lees snel wat er allemaal gepland staat voor de eerste maand van 2023! Voor de leiding is januari jammer genoeg niet zo'n leuke maand want wij moeten heel hard studeren...

Kapoenen december 2022: KAPOENEN DECEMBER 2022

Dag allerliefste kapoentjes, wij hopen alvast met de leiding dat jullie ons eerste kapoenenweekend een succes vonden! Deze maand wordt een gezellige maand vol feest en plezier aangezien kerst er zit aan te komen en ook de sint komt deze maand langs!!!!

Zondag 4 december: 9u30-12u15: Sinterklaasvergadering

Kapoenen november 2022: Kapoenen November 2022

Dag liefste kapoentjes,

Nadat jullie volop van jullie herfstvakantie kunnen hebben genieten zijn wij helemaal klaar voor een nieuwe maand vol plezier!!! Deze maand is een beetje specialer dan de andere maanden, wantttt wij gaan op ons eerste weekend (JOEPIEEE)!!! Maar voor we op weekend mogen zijn er eerst nog een paar leuke vergaderingen :)))

Zondag 6 november - Grote gezellige herfstspel - 9u30 tot 12u15

Kapoenenkamp

2 Jul tot 6 Jul

Kapoenenweekend

28 Apr tot 30 Apr

Kapoenenweekend

25 Nov tot 27 Nov

Kapoenen oktober 2022: Boemerang oktober

Dag allerliefste (nieuwe) kapoentjes!!!

Het nieuwe scoutsjaar is eindelijk begonnen en dat betekent: nieuwe leiding en nieuwe kapoenen! Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ons om nieuwe vriendjes te maken, de nieuwe leiding te leren kennen en er (ondanks het weer) weer een megatof jaar van te maken :)))

Zondag 2 oktober - geen vergadering

Kapoenen september 2022: Boemerang september

Dag allerliefste kapoenjes!!!

Terug naar school gaan betekent jammer genoeg ook een nieuw scoutsjaar :((( maaaaaar niet getreurd voor we afscheid nemen en sommigen van jullie naar de welpen gaan hebben we nog 3 megatoffe vergaderingen ingepland!!

Zondag 4 september - 9:30 tot 12:15: het grote back-to-school spel

Kapoenen juni 2022: Boemerang juni

Dag liefste kapoentjes!!!

Wat is het scoutsjaar snel voorbij gegaan, het is alweer juni!! Maar niet getreurd want voor de zomer begint en we allemaal kunnen gaan chillen op het strand zijn er nog drie megaleuke vergederingen en daar bovenop gaan we in juli natuurlijk ook nog met zen alle op kamp. De leiding kijkt alvast megahard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook?

Vrijdag 3 juni - 18:00-20:00: Filmavond