Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Kapoenen juni 2022: Boemerang juni

Dag liefste kapoentjes!!!

Wat is het scoutsjaar snel voorbij gegaan, het is alweer juni!! Maar niet getreurd want voor de zomer begint en we allemaal kunnen gaan chillen op het strand zijn er nog drie megaleuke vergederingen en daar bovenop gaan we in juli natuurlijk ook nog met zen alle op kamp. De leiding kijkt alvast megahard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook?

Vrijdag 3 juni - 18:00-20:00: Filmavond

Ijsjesverkoop

22 May
Kapoenen

De kapoenen verkopen ijsjes ten voordele van hun zomerkamp!

We bieden zoal waterijs als roomijs aan voor een vrije bijdrage.

Kapoenen mei 2022: BOEMERANG MEI

Hallo aller, aller, allerstoerste en allerliefste kapoentjes,

Wij hopen dat jullie net zoals ons een giga fantastisch weekend achter de rug hebben en weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe maand vol plezier. Mei wordt (zoals elke maand) weer een knaller van formaat. We gaan tuinkapoen spelen, we gaan lekker ravotten met de andere takken, we gaan ijsjes verkopen en nog zo veel meer!!

Zondag 8 mei - 9:30-12:15 : Plantjesverkoop

Kapoenen april 2022: BOEMERANG APRIL

Dag allerlieste kapoentjes!!!

Na de fantastische maand maart volgt een dubbel zo spetterende maand april en ik hoor jullie al denken... Elke maand op de scouts is een spetterende maand en dat klopt! Maar deze maand gaan we niet enkel de leukste spelletjes spelen op zondag maar gaan we ook nog eens op weekend! Vergeet daarom dus ook zeker niet om jullie in te schrijven :D

Zondag 3 april - 9:30-12:15 : Het grote lente spel!

Kapoenen maart 2022: Boemerang Maart: Kapoenen

Halokidoki beste kapoentjes! Februari is weeral goed en wel gedaan, we hebben echt enorm veel plezier gehad. Ik hoop dat jullie net zo hard als ons hebben genoten van het groepsweekend, echt een topper. Allemaal goed en wel, maar zouden we februari misschien kunnen toppen? Zouden we van maart, de maand van de lente, misschien een maand kunnen maken die nog 10 keer beter is dan februari? Dat is in ieder geval zeker ons plan. Ook deze maand worden Opus & Co geholpen door een frisse lading jong geweld afkomstig van de Jins. Als dat geen zotte maand wordt…….

Weekend/Kamp

Kapoenen weekend

29 Apr tot 1 May
Weekend/Kamp

Kapoenen Zomerkamp

2 Jul tot 6 Jul

Kapoenen februari 2022: Boemerang februari

Het is alweer de tweede maand van het jaar, en jammer genoeg de eerste maand zonder Andy bij de buurtpolitie :(, maar niet getreurd! De kapoenenleiding heeft weer een reeks spetterende vergaderingen voor jullie in petto!

Ook gaan we deze maand op groepsweekend, dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Zondag 6 februari - 9u30-12u15: Sport vergadering

Vandaag gaan we sporten! Wij zijn al dat binnenzitten, tv kijken en fortnite spelen beu, dus gaan we alle remmen losgooien in een gekke sportvergadering!

Kapoenen januari 2021: Boemerang Januari

Heyhoyhay allerbeste kapoentjes,

Met het begin van het nieuwe jaar hebben wij voor jullie weer super leuke vergaderingen in petto!! Hopelijk hebben jullie goed genoten van de kerstvakantie en vooral goed gespeeld in de sneeuw! Wij hebben alvast GIGA veel zin om jullie ALLEMAAL terug te zien ☺!

Graag doen wij ook nog eens een “warme” oproep aan de ouders om de kapoenen zeker deze maand lekker warm aan te kleden, aangezien de vergaderingen nog buiten moeten doorgaan door corona!

1-2 Januari: Geen Vergadering

Kapoenen december 2021: Boemerang December

Dag allerliefste kapoenen,

Bij het intrede van De Sint hebben wij te horen gekregen dat er dit jaar GEEEN stoute kapoentjes zijn, maar dat wisten we al wel :))) Wat een goed nieuws was dat, want deze maand komt De Sint ons hopelijk verwennen met snoepgoed en lekkers. Ook heeft jullie leiding een brief geschreven aan de De Sint en daar in staat wat wij deze maand allemaal graag met jullie zouden doen.