Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Alternatief Kapoenenkamp 2021

Lieve ouders en kapoenen

Jammer genoeg zal het kapoenenkamp er dit jaar een beetje anders uitzien. Met dit formulier willen we polsen naar de goesting en beschikbaarheid om van het kamp een weekend te maken dat zal doorgaan van maandag 5 juli om 9u30 's ochtends tot 7 juli om 12u 's middags te Wolvendreef 3, 3210 Lubbeek. Dit zal enkel kunnen doorgaan onder de gekende voorwaarde die we via mail hebben gecommuniceerd. We apprecieren jullie flexibiliteit enorm. In dit formulier kan je aanduiden of je bereid bent hierop in te gaan.

Weekend/Kamp

kapoenenkamp

1 Jul tot 5 Jul

Kapoenen juni 2021: BOEMERANG JUNI

Hallo allerliefste kapoenen :)

He he, de laatste drie vergaderingen van het scoutsjaar... dat vindt de leiding natuurlijk heel jammer :( Gelukkig gaan we in juli samen op kamp en kunnen we nog veeeeeel spelen en lachen!

5 May

Ijsjesverkoop Kapoenen

Beste leden, ouders, (oud)leiding, sympathisanten van de scouts 4811

Dit jaar houden de kapoenen op 9 mei weer een ijsjesverkoop ten voordele van een leuke activiteit op hun kamp. We willen dit zo veilig mogelijk laten verlopen dus werken we met tijdssloten. We vragen zeker je tijdsslot te respecteren en op tijd te vertrekken. Jullie kunnen zowel van roomijs als water ijs genieten. We maken gebruik van een vrije bijdrage voor elk ijsje.

Wij kijken uit naar jullie komst!

IJSJESVERKOOP

9 May

Beste leden, ouders, (oud)leiding, sympathisanten van de scouts 4811

Dit jaar houden de kapoenen op 9 mei weer een ijsjesverkoop ten voordele van een leuke activiteit op hun kamp. Jullie zijn welkom in een tijdsslot naar keuze. Jullie kunnen zowel van roomijs als water ijs genieten. We maken gebruik van een vrije bijdrage voor elk ijsje.

Wij kijken uit naar jullie komst!

PS: Je houdt vanzelfsprekend afstand en draagt een mondmasker tijdens dat je wacht op je bestelling.

Kapoenen mei 2021: BOEMERANG MEI

Dit zijn de beste ideeën voor deze lente | Het ParoolLente type - Asteria Coaching10 hondentips</body></html>

Daguitstap Kapoenen 17 april

Kapoenen

Schrijf je hier in voor onze bangelijke dagtocht van de kapoenen op 17 april van half 10 tot 17u. Gelieve je inschrijving te bevestigen door een overschrijving van 12 euro op BE19 0688 9815 0612 met als bijschrijft "Daguitstap 2021 + Naam Kapoen". Je kapoen draagt zijn/haar kapoenentrui en das. Daarnaast is ook belangrijk om zeker een drinkenbus en regenjasje mee te nemen.

Wij hebben er al zin in!

Groetjes

De kapoenenleiding

Kapoenen april 2021: Boemerang kapoenen april

Helloooo allerliefste kapoenen!!

Het is alweer de maand april, jipieeee, paasvakantie. Op zoek gaan naar de paaseieren en wie weet zelfs de paashaas! Hierdoor is er één vergadering minder dan normaal, maar toch maken we er het beste van!! Zoals we altijd wel doen… toch??

Zondag 4 april 9u30 - 12u15: Het zotte paasspel

7 Mar

Alternatieven kapoenenweekend april

Kapoenen

Ons langverwachtte aprilweekend. Normaal gezien hadden we een weekend gepland van 23 tot en met 25 april. Dit zal jammer genoeg niet kunnen doorgaan omdat we buiten de paasvakantie niet mogen overnachten in een bubbel van 25.
Wij hebben met de leiding even nagedacht over mogelijke alternatieven en eindigden bij de volgende:

ALTERNATIEF 1:

Kapoenen maart 2021: Boemerang Kapoenen maart

Zo de maand februari zit er alweer op, hopelijk blijft de sneeuw nu weg en kunnen we lekker genieten van het zonnetje! Voor de volgende maand hebben we weer super leuke spellen op het programma staan! Nu het weer ook wat warmer wordt vergeet zeker geen drinkenbus mee te nemen!

Zondag 7 maart 9u30-12u15: sportvergadering

Vandaag mag je in je sportiefste outfit komen en warm je al maar op want vandaag spelen we het grote sportspel!

Zondag 14 maart 9u30-12u15: lentespel