Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Uitschrijvingen Scoutsjaar 2021-2022

Kapoenen

Met het nieuwe scoutsjaar in het vooruitzicht, willen we met de groepsleiding schetsen welke kapoenen er stoppen om de inschrijvingen voor nieuwe leden open te zetten. Daarom vragen we aan alle kapoenenouders om onderstaand formulier in te vullen.

Indien u meerdere kapoenen heeft, moet u het formulier meerdere keren invullen.

Alvast bedankt voor jullie antwoord en we zien jullie graag terug op de overgang.

Groetjes,

de Groepsleiding

Weekend/Kamp

Kapoenen weekend

26 Nov tot 28 Nov
Kapoenen

Het eerste kapoenen weekend van het jaar.

De weekendbrief volgt nog!

Kapoenen oktober 2021: Boemerang oktober 2021

Dag ALLERLIEFSTE kapoentjes,
Na een gekke overgang en overheerlijk eten kunnen we beginnen aan een spetterend-nieuw scouts jaar! Zijn jullie ook zo enthousiast als ons?

Zondag 3 oktober - Geen vergadering: Trommelgeroffeeeeeell, geen vergadering :(((( Jullie liefste leiding heeft een leidingsweekend. Jullie kunnen dus uitslapen op zondag!

Kapoenen september 2021: September 2021

Heyow lieve kapoenen,

Na een gek kamp en heule zomer waarin we niet samen hebben kunnen spelen, vliegen we er een laatste maand in vooraleer de tweedjaars al welpen worden en de eerste jaars vervoegd worden door nieuwe gezichtjes. Lezen jullie nog een laatste keer mee met jullie overenthousiaste kapoenenleiding?

5 september - verassingsvergadering - 9:30-12:15

Alternatief Kapoenenkamp 2021

Lieve ouders en kapoenen

Jammer genoeg zal het kapoenenkamp er dit jaar een beetje anders uitzien. Met dit formulier willen we polsen naar de goesting en beschikbaarheid om van het kamp een weekend te maken dat zal doorgaan van maandag 5 juli om 9u30 's ochtends tot 7 juli om 12u 's middags te Wolvendreef 3, 3210 Lubbeek. Dit zal enkel kunnen doorgaan onder de gekende voorwaarde die we via mail hebben gecommuniceerd. We apprecieren jullie flexibiliteit enorm. In dit formulier kan je aanduiden of je bereid bent hierop in te gaan.

Weekend/Kamp

kapoenenkamp

1 Jul tot 5 Jul

Kapoenen juni 2021: BOEMERANG JUNI

Hallo allerliefste kapoenen :)

He he, de laatste drie vergaderingen van het scoutsjaar... dat vindt de leiding natuurlijk heel jammer :( Gelukkig gaan we in juli samen op kamp en kunnen we nog veeeeeel spelen en lachen!

5 May

Ijsjesverkoop Kapoenen

Beste leden, ouders, (oud)leiding, sympathisanten van de scouts 4811

Dit jaar houden de kapoenen op 9 mei weer een ijsjesverkoop ten voordele van een leuke activiteit op hun kamp. We willen dit zo veilig mogelijk laten verlopen dus werken we met tijdssloten. We vragen zeker je tijdsslot te respecteren en op tijd te vertrekken. Jullie kunnen zowel van roomijs als water ijs genieten. We maken gebruik van een vrije bijdrage voor elk ijsje.

Wij kijken uit naar jullie komst!

IJSJESVERKOOP

9 May

Beste leden, ouders, (oud)leiding, sympathisanten van de scouts 4811

Dit jaar houden de kapoenen op 9 mei weer een ijsjesverkoop ten voordele van een leuke activiteit op hun kamp. Jullie zijn welkom in een tijdsslot naar keuze. Jullie kunnen zowel van roomijs als water ijs genieten. We maken gebruik van een vrije bijdrage voor elk ijsje.

Wij kijken uit naar jullie komst!

PS: Je houdt vanzelfsprekend afstand en draagt een mondmasker tijdens dat je wacht op je bestelling.

Kapoenen mei 2021: BOEMERANG MEI

Dit zijn de beste ideeën voor deze lente | Het ParoolLente type - Asteria Coaching10 hondentips</body></html>