Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Kapoenen maart 2021: Boemerang Kapoenen maart

Zo de maand februari zit er alweer op, hopelijk blijft de sneeuw nu weg en kunnen we lekker genieten van het zonnetje! Voor de volgende maand hebben we weer super leuke spellen op het programma staan! Nu het weer ook wat warmer wordt vergeet zeker geen drinkenbus mee te nemen!

Zondag 7 maart 9u30-12u15: sportvergadering

Vandaag mag je in je sportiefste outfit komen en warm je al maar op want vandaag spelen we het grote sportspel!

Zondag 14 maart 9u30-12u15: lentespel

Kapoenen februari 2021: boemerang februari 2021

Zo gekke kapoenen we zijn alweer bij de tweede maand van het jaar beland. Jammer genoeg kunnen we niet genieten van een leuke skireis dit jaar en zullen de zoentjes voor onze liefjes op afstand moeten zijn. maar als wij niet op skireis kunnen gaan, brengen we de skireis naar ons :) en als we geen zoentjes kunnen geven dan zullen we ze moeten gooien!

Zondag 7 februari 9u30-12u15: Operatie red het vliegtuig

Kapoenen januari 2021: Boemerang januari 2021

Dag lieve kapoenen en ouders,

Het is weer even geleden dat we elkaar in het echt hebben gezien, maar na de vakantie vliegen we er weer in!! De online vergaderingen worden dus weer ingeruild voor echte vergaderingen! Wij hebben er super veel zin in en hopen echt dat de scouts vanaf nu heel het jaar in het echt kan blijven doorgaan!

Alle vergaderingen zullen buiten zijn, dus vergeet je zeker niet warm aan te kleden.

Kapoenen januari 2021: BOEMERANG JANUARI 2021

Dag lieve kapoenen en ouders,

Kapoenen november 2020: BOEMERANG NOVEMBER

Hey hey allerliefste kapoenen!!

Wie kan er allemaal al tellen tot 11? Heel goed want we beginnen aan de elfde maand van onze kalender. De maand waarin de kindjes die hierin geboren zijn schorpioen of boogschutter als sterrenbeeld krijgen en de maand waarin we de sjaals en handschoenen terug mogen bovenhalen. Nu we elkaar toch al een beetje beter kennen, beloofd november nog leuker te worden dan oktober! Ik hoor jullie al denken kan dat wel? en het antwoord is Ja!!! Lees maar even mee

zondag 8/11/2020 --- 9u30-12u15 --- Bosspel

Kapoenenweekend 13 tem 15 november

Kapoenen

Beste mama, papa en natuurlijk kapoen

Dit jaar zou het eerste weekend van de kapoenen plaatsvinden van 13 tot en met 15 november. Aangezien we nu al zien dat de maatregelen in verband met corona worden verstrengd door de overheid, wilden we alvast eens peilen naar de goesting van jullie kapoen om mee op weekend te komen. Daarbij zijn we ook een luisterend oor voor jullie als ouder om jullie kapoen mits een aantal afspraken mee te sturen op weekend.

Kapoenen oktober 2020: Boemerang oktober

zondag 4 oktober - kennismakingsvergadering - 9u30 tot 12u15

Liefste kapoenen, het nieuwe scoutsjaar is begonnen dus dit is een speciale dag! Het is de eerste vergadering met de nieuwe kapoenen en de nieuwe leiding :) veel nieuwe gezichten om te leren kennen, super spannend! Wij hopen dat zowel alle eerstejaars als tweedejaars erbij zijn! Het belooft een gezellige voormiddag te worden.

zondag 11 oktober - bosspel - 9u30 tot 12u15

Inschrijving Kapoenenkamp

Beste kapoenenouders,

Gelieve via onderstaand formulier uw kapoen in te schrijven voor het kamp van deze zomer. Dit kamp zal doorgaan van 1 t.e.m. 6 juli onder strikte hygiëne- en veiligheidsregels. Concrete informatie kan u vinden in de informatie brief die naar u werd verstuurd en ik de kampbrief die verstuurd zal worden in de week voor het kamp.

Weekend/Kamp

Kapoenenkamp

1 Jul tot 6 Jul

Kapoenen maart 2020: Boemerang maart

Dag kapoenen

Zoals jullie weten was vorige maand het weer niet zo spectaculair. Storm Ciara, Dennis en Ellen zijn langsgekomen en Francis is nog op komst.

Maar gelukkig is maart de maand van de LENTE, joepiedepoepie! Wij zullen ervoor zorgen dat al jullie mooie zonnegezichtjes zullen stralen van plezier met enkele superleuke vergaderingen.

Zondag 1 maart (9u30-12u15): Het Geweldige Viltjes Spel