Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Stopzetten scoutsactiviteiten maart

Beste ouders en leden

Groepsweekend '21

Groep

Het vorige groepsweekend is nog maar net voorbij en hier zijn we al met de datum voor volgend jaar. Het groepsweekend zal plaatsvinden van 26 tot 28 februari 2021. Zo kunnen jullie het allemaal al op tijd in jullie agenda noteren. :)

Weekend/Kamp

Groepsweekend '21

26 Feb tot 28 Feb

Inschrijving groepsweekend '20

Beste ouders en leden,

Vandaag is de laatste dag om jullie in te schrijven voor ons geweldig groepsweekend. Vergeet dit zeker niet te doen via onderstaande link. Ook de weekendbrief vinden jullie terug op de scoutssite voor alle informatie.

Steun Kom op Tegen Kanker!

Groep

Laat je fiets herstellen en steun Kom op Tegen Kanker!

Inschrijving Groepsweekend '20

Nieuwjaarsreceptie

Groep

Liefste ouders, leden en sympathisanten

Knooppunt nodigt jullie uit om op 4 januari 2020 samen met de hele scouts te klinken op het nieuwe jaar.
Jullie zijn vanaf 18 uur welkom in het nieuwe lokaal om iets te komen drinken en een hapje te eten, terwijl de leden een spel spelen met de leiding. Later sluiten zij ook aan bij deze gezellige receptie.

Wij hopen jullie dan allemaal te mogen verwelkomen.

Vrouwenweekend 2020

Haai mama’s, leidsters en oud-leidsters,

We gaan naar jaarlijkse gewoonte weer op weekend samen met de vrouwelijke leidingsploeg.

Nu al bekend:
verblijf dichtbij huis (niet te dicht)

Of we de schoonste wielrenners van het laatste seizoen onder de loep nemen of zelf de Mont Maline beklimmen? Dat staat nog in de sterren.

Neem alvast een kijkje: http://roosendael.be/logeren/grachthuis
Weekend/Kamp

UITGESTELD: Vrouwenweekend 2020

14 Mar tot 15 Mar
Haai mama’s, leidsters en oud-leidsters,

Nu al bekend:
verblijf dichtbij huis (niet te dicht)

Neem alvast een kijkje: http://roosendael.be/logeren/grachthuis

Bonte Avond

Groep

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Traditiegetrouw organiseren we dit jaar opnieuw onze befaamde Bonte Avond!
Deze vindt plaats op zaterdag 30 november 2019.

Zoals altijd kunnen jullie voor de show genieten van heerlijke vol-au-vent, verzorgt door het knooppunt. Later op de avond kunnen jullie je verwachten aan een spectaculaire show, waarin jullie kinderen de hoofdrol spelen. Elke tak brengt een actje voor en we laten ons graag verrassen door enkele solo-artiesten.