Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Groep

plantjesverkoop

Groep

Beste vrienden en mede-groenliefhebbers,

Het voorjaar is weer in volle gang en dat betekent dat het tijd is om onze tuinen en balkons weer tot leven te brengen met kleurrijke en geurige planten. Daarom zijn wij verheugd om aan te kondigen dat we op 7 mei weer kruidenplantjes verkopen in de straten van Wirklijk!

Van basilicum tot munt, van tijm tot bieslook, we hebben een uitgebreid assortiment aan verse kruidenplantjes die zeker zullen bijdragen aan de smaak en geur van jouw gerechten. 

Welke kruidenplantjes zullen er beschikbaar zijn? 

- Tijm

Evenement

Spicy Noodle Party

21 Apr tot 22 Apr
Groep

De Antwerpse deelnemers van Jamboree 2023 nodigen jullie uit om de Koreaanse cultuur op te snuiven in de vorm van een dik Koreaans feest. Ten voordele van ons buitenlands kamp zullen jullie naast het standaard drankaanbod kunnen genieten van speciale drankjes zoals Soju en Milkis, een gevarieerde muziekselectie waar bij de hoeveelheid K-pop beperkt blijft en, zeker niet te vergeten, Spicy Korean Noodles.

9 Mar

Inschrijvingen Groepsweekend 2023

Groep

De weekendprijs bedraagt €40 per lid. De inschrijving is pas definitief na de betaling op

BE30 0688 9815 0511

met vermelding: “Groepsweekend 23 + naam en voornaam lid".

Evenement

Klusjesdag

26 Feb
Groep

Het wordt weer eens tijd voor de jaarlijkse schoonmaak van het lokaal. We verwelkomen graag alle ouders om tijdens de vergaderingen een handje te komen helpen met opruimen, ramen kuisen, deurklinken repareren, lampen vervangen, ... klussen dus. 

Meer informatie volgt nog, maar prik de datum al in jullie agenda!

Na een middagpauze (inclusief smosjes) zal heel de leidingsploeg ook in gang steken om alles terug pico bello te maken!

Weekend/Kamp

Groepsweekend

3 Mar tot 5 Mar
Groep
Evenement

Galabal 80 jaar 4811

11 Mar tot 12 Mar
Groep

Beste ouder, leden, leiding, oud-leiding, knooppunters en sympathisanten

 

Derde keer, goede keer wordt soms wel eens gezegd waaaaaaaaant………. HET BAL KOMT ER TOCH! We beloofden jullie vorige keer dat uitstel geen afstel is en bij deze mogen wij vol enthousiasme, en met ons balkleed al klaar in de kast, aankondigen dat 2023 het jaar van het onvergetelijke 4811 bal zal worden.

 

Voor diegene die dit gemist hebben (wat bijna niet kan) of nieuw zijn in onze scouts, leggen wij het graag nog een keer uit.

Evenement

Nieuwjaarsreceptie

7 Jan
Groep

Ho! Ho! Ho!

Op zaterdag 7/1 hebben alle takken vergadering van 18-20u. Ouders mogen bij het afzetten van hun kinderen ineens blijven plakken om te komen klinken op het nieuwe jaar tijdens onze Nieuwjaarsreceptie! De nodige drankjes en knabbeltjes worden gepresenteerd door het Knooppunt en de Kapoenen en Jonggivers verkopen daarbovenop ook warme chocomelk, hotdogs en pannenkoeken om hun groepskas wat te spijzen. Sympathisanten en oud-leiding zijn natuurlijk ook zeer welkom vanaf de start of iets later! 

14 Nov

INSCHRIJVING VROUWENDAG 22 OKTOBER

Groep

Schrijf je hier in om mee te doen aan de vrouwendag. Je schrijft je in om aan de gehele vrouwendag deel te nemen of om enkel te genieten van de deluxe apéro. Je inschrijving is compleet wanneer we de €12 of €18 hebben ontvangen op het groepsrekeningsnummer BE30 0688 9815 0511 met vermelding Naam + vrouwendag + soort formule. Heel graag tot dan!!

14 Nov

Inschrijving mannen dag 15 oktober

Groep

Schrijf je hier in om mee te doen aan de mannendag. Je schrijft je in om overal aan mee te doen of om enkel aan het bowlen mee te doen. Je inschrijving is compleet wanneer we de €30 of €15 hebben ontvangen op het groepsrekeningsnummer BE30 0688 9815 0511 met vermelding mannendag + naam. Be there or be een vrouw.

Chocoladeverkoop 2022

Groep

Beste vrienden van den 4811

♪ Hij komt, hij komt! De lieve goed Sint! ♬ 

Het is weer bijna die tijd van het jaar! En dus schiet onze chocoladeverkoop weer uit de startblokken.

Net als de vorige jaren verkopen we :

100% Callebaut chocolade figuren (10-12 cm) 

Pagina's