Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Groep

Inschrijvingen 2020-2021

Groep

Herinnering!

Vanaf zondag 9 augustus 2020 beginnen de inschrijvingen voor nieuwe leden, die al een broer of zus op onze scouts hebben. Op zondag 16 augustus 2020 om 10 uur beginnen de inschrijvingen voor de andere nieuwe leden. 

Meer informatie kan je vinden onder het tabblad "info en inschrijven". 

27 May

Bevraging zomerkampen 2020

Groep

Goed nieuwsde kampen kunnen deze zomer doorgaan. Er zullen wel een aantal dingen anders verlopen dan andere jaren. Meer info over de regels waar we ons aan zullen moeten houden, vindt u achter deze link: 

https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona/de-zomerkampen

Update Zomerkampen Corona

Groep
Beste ouders, leden en sympathisanten
Velen onder jullie zullen daarstraks het bericht hebben gehoord van de veiligheidsraad in verband met de zomerkampen. We zijn heel erg gelukkig met het nieuws dat we groen licht hebben gekregen voor de kampen deze zomer.
Nu zijn we een grote groep en daar horen een heel aantal maatregelen bij.

Foto's

Groep

De foto's staan vanaf nu niet meer publiek wegens privacy redenen. Als je onze albums wilt bekijken, zal je een account moeten maken op Flickr. Volg Kristus Koning via deze link: 

https://www.flickr.com/photos/scouts4811/albums

Je zal dan later door ons toegevoegd worden als vriend en vanaf dan heb je toegang tot alle foto's.

Individuele albums zijn wel nog beschikbaar via aparte links. Deze links zullen gedeeld worden na een kamp/weekend via mail bijvoorbeeld. 

Evenement

Overgang

19 Sep
Groep

Deze datum is voorlopig en kan nog worden aangepast wegens corona. 

Stopzetten scoutsactiviteiten maart

Groep
Beste ouders en leden

Groepsweekend '21

Groep

Het vorige groepsweekend is nog maar net voorbij en hier zijn we al met de datum voor volgend jaar. Het groepsweekend zal plaatsvinden van 26 tot 28 februari 2021. Zo kunnen jullie het allemaal al op tijd in jullie agenda noteren. :)

Weekend/Kamp

Groepsweekend '21

26 Feb tot 28 Feb
Groep

Inschrijving groepsweekend '20

Groep

Beste ouders en leden,

 

Vandaag is de laatste dag om jullie in te schrijven voor ons geweldig groepsweekend. Vergeet dit zeker niet te doen via onderstaande link. Ook de weekendbrief vinden jullie terug op de scoutssite voor alle informatie.

Steun Kom op Tegen Kanker!

Groep

Laat je fiets herstellen en steun Kom op Tegen Kanker! 

Pagina's