Boemerang

Welpen april 2024: Boemerang april

Dag allerliefste welpen!

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent weer een heleboel leuke activiteten gepland… zoals ons tweede scoutsweekend!!! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij!

Zondag 7 april: GEEN vergadering

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering :((( Volgende week zijn we weer van de partij!

Zondag 14 april (9:30-12:15): speeltuinvergadering

Kapoenen april 2024: boemerang

Dag allerliefste kapoentjes,

Het is eindelijk zover! De maand waarin de dagen langer worden en iedereen uit zijn winterslaap ontwaakt is aangebroken. De winter heeft plaatsgemaakt voor de prachtige lente, waarin bloemen terug tevoorschijn komen en vogels vrolijk fluiten. Maar dat is nog niet alles, want met de komst van de lente verschijnen ook de heerlijke paaseitjes waarvan we weer lekker kunnen smullen. 

Zondag 7 april: GEEN VERGADERING

Wolven april 2024: BOEMERANG WOLVEN APRIL

Zondag 7 april: Geen vergadering

Terwijl jullie natuurlijk aan het genieten zijn van het goede weer tijdens de welverdiende paasvakantie, duiken de meer gedisciplineerde leiders al weer de boeken in tijdens deze twee weken vrijaf. Geniet ervan!!!

Zondag 14 april -9u30 tot 12u15: Bosspel

Het is weer tijd om je botinnen aan te doen en nog eens een goed ouderwets bosspel te spelen. Samen zullen we weer naar het park trekken om het bos te verkennen met een SUPER tof spel. 

Givers april 2024: boemerang april 2024

de maand april is een maand waarin de zon terug door de wolken heen komt, de bloemetjes zullen weer in bloei staan, de vogeltjes fluiten terug en iedereen wordt terug wat beter gezind door het (hopelijk) fantastische aankomende weer. Doordat er een fantastische paasvakantie is zal het een iets beperktere maand worden ivm scouts, maar niet getreurd want er komt toch wel een weekend bij kijken !!!!! 

hopelijk zien we jullie talrijk verschijnen op de ingeplande vergaderingen, en laat AUB iets weten moest je er toch een keertje niet bij kunnen zijn :))))) 

Jonggivers april 2024: Boemerang April

Abstract: