Boemerang

Wolven november 2023: November Wolven

Dag liefste wolfjesss,

Deze maand gaan we op weekend JOEPIEEEE!!!

  • Zondag 05/11 9:30 -12:15 : plottwistvergadering

HUH? PLOTTWIST? JAJAAA de BIG PLOTTWISTVERGADERING komt eraaaan!! Alles is een verassing maar jullie moeten wel gewoon om 9u30 op het lokaal staan YOLO!

  • 10 - 12 Novermber: belofteweekend¬†


JIPPIE, wij gaan op weekend! Net omdat wij de leukste tak zijn komt ook het leukste weekend er aaaaaan! (misschien is er wel een feestje?)

Kapoenen november 2023: Boemerang november

Zondag 5 november 9u30-12u15: strategovergadering 

Vandaag spelen we Stratego, een echte klassieker! Maar niet zomaar stratego want met de kapoenenleiding hebben we hier onze eigen 'kapoenen-touch' aan gegeven. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij! 

Zondag 12 november 9u30-12u15: appel en ei tocht

Givers november 2023: Boemerang

Jow tis herfst!

Jonggivers november 2023: Boemerang november

Dag lieve ), de maand november is aangebroken! Dat staat voor de echte herfstsfeer, gezellige boswandelingen, lekkere chocomelk onder een dekentje en ONS NOVEMBERWEEKEND! Lees maar snel verder om te weten wat wij deze maand voor jullie in petto hebben....

Zondag 5 november - 9u30- 12u15: patrouillevergadering

Jaja jullie lezen het goed, deze zondag komen jullie jullie patrouilles te weten. In en giga gek spel zullen jullie ontdekken in welke patrouille jullie dit jaar zullen spenderen, allemaal komen is de boodschap!!!!

Welpen november 2023: boemerang: November

Dag liefste welpjes,

Deze maand is Samson jarig!! Dat komt heel goed uit met het thema van het weekend! maar dat blijft nog even een verrassing.

  • Zondag 05/11 9:30 -12:15 : nestenverdeling

Suuuuper spannenddd, wordt jij nestleider of hulpnestleider? Met welke andere super leuke welpen zit jij dit jaar in het nest? Dat kom je allemaal te weten op deze leuke vergadering. KOMEN is de boodschap.