Wolven mei 2023: boemerang mei

coucou wolfjes!

Weer een nieuwe maand en dat betekent weer een nieuwe boemerang!!

.

zondag 7 mei -  9u30 tot 12u15: plantjesverkoop

jaja, het is weer tijd voor onze legendarische jaarlijkse plantjesverkoop! Kom dus zeker allemaal af met jullie beste verkoopspraatjes en schattige gezichtjes en dan maken we er samen een giga-groot-succes van.

..

zondag 7x2 mei - 9u30 tot 12u15: fotodag

Het is duidelijk de maand van de jaarlijkse tradities want vandaag is het FO-TO-DAG!! Kam je haren, poets je tanden, strijk je hemd, lach eens mooi in de spiegel (en leg je mama in de watten want het is ook moederdag). Er zullen groepsfoto's, takfoto's, individuele foto's en familiefoto's worden genomen die voor de rest van ons leven in het lokaal zullen hangen, daar kan je maar beter goed op staan, niet waar!

..

zondag 7x3 mei - 9u30 tot 12u15: WATERSPELLETJES

DE ZOMER IS ER BIJNA en daar moeten we van genieten. Vandaag spellen we allerlei knotsgekke waterspelletjes. Wees er dus zeker bij!

Zwemkledij of kleren die nat/vuil mogen worden zijn sterk aangeraden!!!!

.

zondag 7x4 mei - 9u30 tot 12u15: verrassing!

vandaag op de laatste vergadering van mei houden we een verrassingsvergadering. Deze kan je niet missen dus kom naar het lokaal voor weer eens een spetterende zondagvoormiddag!

.

.

Dat was het weer voor deze maand. Hopelijk komen jullie allemaal voltallig opdagen (indien niet, even laten weten) en dan maken we er samen een TOPmaand van!

Awoee Wolufu, Lobo, Lupus en Dolfje

xxx

.

PS: is het jullie opgevallen dat de datums van deze maand echt gewoon kloppen?! We starten op maandag de eerste dus elke zondag is een veelvoud van 7 waardoor jullie jullie tafels van 7 nog eens kunnen oefenen :))

.

PPS: Op het fotootje staat een superschattige hommel die in slaap is gevallen in een bloemetje!