Wolven maart 2024: Boemerang maart

zondag 3 maart  - 9u30 tot 12u15: SCHRIKKELVERGADERING

Het is 2024 en dat betekent een schrikkeljaar. Dit jaar is er dus een dagje bij en dat vieren we met een speciale vergadering. Wees er dus zeker bij!!

zondag 10 maart - 9u30 tot 12u15: TOILETPAPIERVERKOOP

Ondertussen is het maart en komt het kamp in zicht. We hebben dus centjes nodig om van ons kamp het leukste en gekste kamp ooit te maken. Hoe meer wolven er zijn, hoe meer we kunnen verkopen en dus hoe meer geld we kunnen ophalen! Het is dus echt belangrijk dat jullie met zo veel mogelijk aanwezig zijn :))

zondag 17 maart - 9u30 tot 12u15: JINVERGADERING

Deze maand hebben we een paar extra gasten die eens een kijkje komen nemen hoe het leven er aan toe gaat zo bij de wolven. Na 2 topvergaderingen door jullie vaste leiding gemaakt, is het tijd voor een superleuk spel van de jins! Wees erbij om hun eerste spel ooit mee te maken en na de vergadering te raten.

zondag 24 maart - 9u30 tot 12u15: MIDDELBARE SCHOOLVERGADERING

De laatste vergadering van de maand maart is alweer daar! We sluiten af met een fenomenaal classic bosspel in het park. Velen van jullie zijn al druk bezig met het zoeken naar een middelbare school. En als ervaren middelbare scholieren zal de leiding jullie daarbij helpen aan de hand van een lijp spel!!!! Gaat echt crazy worden dus kom zeker af!! WE SPREKEN GEWOON AF AAN HET LOKAAL!

zondag 31 maart: Geen vergadering

Ziezo, dat was het voor het maandje maart. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig en kunnen we het samen weer wat warmer zien/ voelen worden!

Kusjes van de beste leiding ooit

Kurt, Tivaci, Bhumi, Ziva en Dolfje