Wolven december 2023: Boemerang december 2023

Zondag 3 december van 9u30 - 12u15: Sinterklaasvergadering

Hopelijk zijn jullie dit jaar héééél flink geweest, want op zondag 3 december staat de coolste dag voor de deur: Sinterklaas komt! We gaan de boel opfleuren met kleurrijke banners, versieringen en verlanglijstjes. Zingen, knutselen, en dan... schoenen zetten! Een dag vol magie, spanning en natuurlijk cadeautjes. Bereid je voor op de ultieme Sinterklaasbeleving, feestbeesten!

 

Vrijdag 8 december van 19u-21u: Schaatsvergadering

WOLVEN, op vrijdag 8 december staat de ultieme dag voor de deur: we gaan samen schaatsen op Ruggeveldlaan 488, 2100 Antwerpen, voor slechts 7,50 euro. Het wordt echt superleuk, en serieus, je wilt dit niet missen! Vergeet je handschoenen niet en laten we een geweldige tijd op het ijs hebben!  En als kers op de taart, we gaan niet alleen schaatsen maar ook lekker glijden en zelfs een keertje vallen! Dus, handschoenen aan, neem je humor mee, en laten we samen een dag vol plezier en lachwekkende avonturen op het ijs beleven! 

 

zaterdag 16 november van 19u-21u: Kerstfeestje

Geweldig nieuws, feestbeesten! Sinterklaas is vertrokken naar Spanje, wat betekent dat het tijd is voor ons spetterende kerstfeest op zaterdag!  wat mogen we zeker niet vergeten:  je meest fantastische kerstoutfit,  een cadeautje ter waarde van 5 euro of iets supercool zelfgemaakt, en zorg ervoor dat je feestbenen klaar zijn. We gaan een te gekke tijd hebben met onze geweldige groep! Van feestelijke versieringen tot de vrolijkste kerstdeuntjes, dit wordt het kerstfeest waar iedereen nog lang over napraat. Mis het niet en laten we er samen een leiipppp kerstsfeer van maken! 

 

Zondag 23 en 30 December: Geen vergadering

 

Lieve wolf,

Als het vuurwerk knalt en de klok middernacht slaat, blikken we terug op geweldige avonturen in 2023. Helaas, op 23 en 30 december geen scouts, want onze leiding knalt in de boeken voor hun examens. Maar in 2024 staan we weer paraat voor nieuwe ontdekkingen, kampvuren en onvergetelijke momenten. Tot dan, een fonkelend nieuwjaar gewenst!

Je liefste wolvenleiding,

Bhumi, Dolfje, Tivaci, Ziva en Kurt