Welpen oktober 2023: Boemerang oktober

 

Heeey allerliefste welpen!!!

Na de fantastische overgang kunnen de vergaderingen van het nieuwe jaar met nieuwe leiding weer beginnen! Wij hebben er alvast mega veel zin in en hopen jullie allemaal te leren kennen tijdens de komende vergaderingen!!

 

Zondag 8 oktober 9u30 - 12u15: Kennismakingsvergadering

Vandaag is het jullie allereerste vergadering en daarom gaan we elkaar allemaal een beetje beter leren kennen en komen jullie ook wat meer te weten over jullie nieuwe leiding! Wij hopen jullie hier allemaal te zien!!

Zondag 15 oktober 10u - 12u15: Brunch

Net zoals vorige jaren zullen de kapoenen, welpen en wolven samen een brunch organiseren waar jullie samen met jullie ouders naartoe kunnen komen. Hier krijgen jullie allemaal wat lekkers en ook veel belangrijke informatie voor komend jaar zal hier toegelicht worden! Verdere informatie zal nog volgen via mail!

Zondag 22 oktober 9u30 - 12u15: Bosspel

Wat is er beter dan een bosspel? Niets toch?! We spreken af aan het lokaal en zullen dan met z'n allen naar het park gaan om een mega kei vet cool bosspel te spelen!

Zaterdag 28 oktober 18u - 20u: Halloweenvergadering

Trek allemaal jullie engste Halloweenkostuums aan en kom naar het scoutslokaal voor een griezelavond!!! Wat jullie te wachten staat, zullen jullie daar te weten komen!


Dat was het alweer voor de maand oktober! Hopelijk hebben jullie er van genoten en volgende maand staan er weer spetterende vergaderingen op jullie te wachten!

Dikke kussen, 

Bagheera, Chill, Rikki Tikki Tavi, Mysa, Rama en Kaa