Welpen juni 2023: Boemerang Welpen Juni

Elabaaaaa lieve welpiniessssss!!! Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er weer mega veel leuke vergaderingen zijn gepland! 

 

Zondag 4 juni - 9u30 tot 12u15: Geen vergadering

 Sorry Sorry Sorry !! Maar deze week is het geen vergadering want de leiding is volop bezig met het studeren voor hele grote toetsen!! Maaaaar volgende week zien wij jullie enthousiast terug :))

 

Zondag 11 juni - 9u30 tot 12u15: KkkkkkinderBbbbbboerderij vergadering

 OMG !! ZOOOOO CUTEE!!! JOEPIEEEE , wij gaan deze zondagochtend gezzelig naar de kinderboerderij!! Voor verdere praktische informatie krijgen jullie ouders nog een mailtje. Doe alvast vuile kleren en schoenen aan want het wordt lekker modderig bij de diertjes ;)  maar belangrijk dat je wel je das aan doet !

Vrijdag 16 juni - 18u tot 20u: Movie night !!!! 

Joepie na een super drukke week op school gaan wij tijdens onze vergadering op zaterdagavond een super leuke film zien!! Ben jij ook benieuwd welke leider of leidster er als eerste in slaap valt of het luidste snurkt tijdens een film kom dan zeker naar onze Moviee night op het lokaal !!!! tip: VROEEEEEEM , Its a-me ....... , ..... time!!

 

Zondag 25 juni - 9u30 tot 12u15: Geen vergadering

Pfff weeral geen vergadering, jaaaa sorry welpjes maar de leiding is volop bezig met het voorbereiden van het waanzinnig leuke kamp dussssss wij maken het allemaal goed op het leukste welpenkamp everrr!! Wij zien jullie graag terug op kaaaaaamp :)))

Ziezo, dat was het alweer voor de maand juni!!

 

Dikke knuffels,

 

De beste leiding ooit!!!