Jonggivers oktober 2023: BOEMERANG

Heyyyy jonggivers

Hier zijn we dan weer, een nieuw scoutsjaar! De leiding is nu druk bezig met de overgang voor te bereiden dus de boemerang is deze maand gemaakt door onze beste vriend, ChatGPT 3.5. 
Ik heb gevraagd om er een mop in te steken dus hopelijk is het een beetje grappig! 

.

Zondag 8 oktober - 9:30 tot 12:15 - Kennismakingsvergadering

Dag jonggivers! Hopelijk zijn jullie blij moet jullie nieuwe leiding. Het zal wel moeten want jullie zitten een jaar aan elkaar vast! Ik heb gehoord dat minstens de helft van de leiding super leuk is. Tijd om jullie banden te versterken dus met een knallende kennismakingsvergadering! Met zotte spellekes en ijsbrekers maken we vrienden voor het leven. Mis het niet!

 

Zondag 15 oktober - 9:30 tot 12:15 - Parkspel

Laat uw innerlijke avonturier los, want jullie trekken eropuit voor een episch parkspel! “Is dat gewoon een bosspel?” hoor ik u al denken, maar dat is het niet! Een bosspel spelen we in een bos, en een parkspel in een park. Jullie trekken deze vergadering naar het legendarische Park den Brandt voor de ultieme ervaring. Maak jullie polsen maar nat voor deze craaaazy vergadering vol nieuwe ervaringen.

 

Zondag 22 oktober - 9:30 tot 12:15 - Het anananasnas spel vergadering

Ananasliefhebbers, verenigt u! Deze vergadering staat volledig in het teken van de tropische vrucht der vruchten - de ananas. We spelen ananasgerelateerde spellen, proeven exotische lekkernijen en ontdekken het geheim achter de ananas (=super zot geheim). Een zinderend avontuur dat uw smaakpapillen zal betoveren!

 

Zaterdag 28 oktober - 19u30 tot 21u30 - Halloweenvergadering

Maak u klaar voor een spooktaculaire avond, want Halloween staat voor de deur! Trek uw engste kostuum aan, want we gaan griezelige verhalen vertellen, enge spellen spelen en misschien zelfs de rattenkolonie van onze kelder bezoeken. Durf jij het aan? Zorg dat je om 19u30 klaarstaat aan parking vestinglaan in Fort 5 voor een onvergetelijke Halloweenvergadering!

Mop:

Wat zegt de ene betwants tegen de andere als ze ruzie hebben?
"Ik denk dat we een compromis moeten sluiten. Laten we het 'betoveren' noemen!"

groetjes

chat