Jonggivers mei 2023: boemerang mei 2023

de lente is weer volop bezig en de examens zijn weereens niet al te ver verwijderd, maar dat houdt de jonggivers van den 4811 niet tegen om er weereens een fantastische maand van te maken. 

zondag 7 mei : 9u30-12u15 - Plantjesverkoop


deze zondag is het weer tijd voor de jaarlijkse plantjesverkoop. zet dus maar een lach op je gezicht en haal je beste verkoopskills maar al boven. Het is tijd om te laten zien welke tak de beste verkopers zijn. 

zondag 14 mei : 9u30-12u15 - fotovergadering 

Wij spreken om 9:30 af aan de Blote David in Brandtpark!!

Deze week zullen we ons met de gehele scoutsgroep richting het park begeven om onze jaarlijkse fotoshoot te houden. Alle individuele foto's tot foto's met de broer en zus en de zeker niet te vergeten groepsfoto's zullen getrokken worden. Kom dus met je mooiste uniform en een frisse kop af !!!

zondag 21 mei : 9u30-12u15 - fietstocht met brunch 

aangezien de zon er deze maand hopelijk wat meer is dan in de voorbije lente zullen we deze week een leuke fietstocht houden. Jullie zullen via ons een lekkere brunch krijgen op bestemming dus al te stevig ontbijten moet zeker niet. Vergeet zeker je fiets en hemd niet mee te nemen !!!

Zondag 28 mei : 9u30-12u15 - Patrouillespel 

aangezien het te hard aan het regenen was in maart, hebben we het oorspronkelijke patrouillespel moeten afzeggen om wat gezelschapspelletjes te spelen, maar niet getreurd. Ondanks de lange vertraging is hij hier dan toch : Het officiële patrouillespel. We zullen in patrouilles de strijd aangaan om te bepalen wie nu de echte beste patrouille is. Stuur dus zeker je patrouille dat ze aanwezig moeten zijn !

Dat is dan weer het einde van de maand mei. wij hebben er zin in om met jullie deze leuke activiteiten te doen. Hopelijk hebben jullie er weereens even veel zin in als ons en zien we jullie elke week weer verschijnen. 

Met veel lof de jonggiverleiding 

Kaat, Mila, Julie, Mil, Simon, Michiel en Aïm