Givers mei 2023: Boemerang mei

Halloooo liefste vrienden en vriendinnen!!! hopelijk hebben jullie genoten van april, want mei staat weer voor de deur. Hopelijk wordt het een beetje beter weer, want de lente heeft ons tot nu toe nogal teleurgesteld. Maar niet getreurd, mooi of slecht weer, we maken er sowieso weer een top maand van !! 

Zondag 7/5: Plantjes-verkoop  

Vandaag gaan we plantjes verkopen voor onze scouts!! super leuk, hopelijk schijnt het zonnetje en dan kunnen jullie lekker veel plantjes verkopen !!! 

Zondag 14/5: foto-dag 

Deze zondag voormiddag moeten jullie er allemaal tiptop uitzien, want onze jaarlijkse scoutsfoto wordt getrokken! OMG !!! Zorg maar dat jullie haar gewassen is en de puistjes weggewerkt want wij willen mooie foto'ssss!!! Er is ook een leiding jarig dus het wordt een top dagggggg !!!

Jullie worden allemaal om 9u30 aan Den Blote David verwacht in park Den Brandt.

Zondag 21/5: terugkomst Driesjeeeu 

OMG Dries is terug in het land !!!! JEEEJ wij zijn allemaal kei blij dat hij terug is :))) Kom zeker af om te zien wat voor spel hij voor ons in petto heeft !! 

Zondag 28/5: patrouillespel Arne 

Deze zondag spelen we het laatste patrouille spel van het jaar. Namelijk van de patrouille van Arne!! 

Zo dit was het dan voor mei! We zijn weer een maandje dichter bij het kamp!! Wij beginnen er suuuper veel zin in te krijgen en wij hopen jullie ook!! (Zorg zeker dat jullie documenten in orde zijn)

hopelijk zien wij jullie talrijk verschijnen in mei en kunnen we er weer een super toffe maand van maken !!! tot dan en dikke kussen jullie leiding, 

xxxxx Julia, Ellen, Lukas, Willem, Dries, Catou en Bica