Boemerang

Jins maart 2021: Boemerang Maart

Lieve jins,

 Na het leuke nieuws van deze week weten we dat jullie niet kunnen wachten op nieuws over wat we gaan doen tijdens de paasvakantie! Jullie zullen nog even geduld moeten hebben maar hier is toch al de planning voor maart xx.

Hoewel jullie stages hebben dachten we, ach waarom niet gewoon ook vergaderingen tis niet dat we toch iets anders te doen hebben wetewel

Zaterdag 13 maart (20u-23u) :: De grote één jaar Miss Rona vergadering

Givers maart 2021: Boemerang Maart Givers

Heeeeey Givertjes

Een nieuwe maand is gearriveerd en we mogen nog steeds vergaderingen organiseren, daarom hebben we weer al jullie weekends volgepland met topactiviteiten.

 

Zondag 7 maart – Oriëntatieloop -  9u30 tot 14u

Jonggivers maart 2021: Boemerang Maart

Gegroet beste jonggivers!

 

Welpen maart 2021: Boemerang Maart

Dag enthousiaste Welpjes!! Net zoals februari, wordt maart ook een topper van een maand, want de JINS komen namelijk leiding geven bij ons, zodat zij al wat kunnen oefenen voor later! Hier is een overzichtje van de vergaderingen in maart waar wij alvast niet op kunnen wachten:

Zondag 7 maart - Lijp Verfspel: 9u30 tot 12u15

Kapoenen maart 2021: Boemerang Kapoenen maart

Zo de maand februari zit er alweer op, hopelijk blijft de sneeuw nu weg en kunnen we lekker genieten van het zonnetje! Voor de volgende maand hebben we weer super leuke spellen op het programma staan! Nu het weer ook wat warmer wordt vergeet zeker geen drinkenbus mee te nemen!

Zondag 7 maart 9u30-12u15: sportvergadering

Vandaag mag je in je sportiefste outfit komen en warm je al maar op want vandaag spelen we het grote sportspel!

Zondag 14 maart 9u30-12u15: lentespel