Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Aanwezigheden Belofteweekend November

Beste ouders en leden,

Het was spannend, maar bij deze vinden jullie de aanwezigheden voor het novemberweekend! We verwachten deze welpen dus op belofteweekend. Zoals we op voorhand hadden gezegd, waren de plaatsen beperkt vanwege de bubbel van 50 personen. Dit maakt dat we slechts 38 welpen konden toelaten gezien er nog een leidingsploeg en een foerierteam bij zit, maar niet getreurd want in april volgt het tweede weekend!!!

Inschrijvingen Weekend November

Welpen

Voorlopig gaat dit weekend gewoon door, maar de kans bestaat dat de maatregelen veranderen. Hiervan houden we jullie nog op de hoogte. Het weekend zou vallen van 20-22 november.

Aanwezigen Vergadering 31 Oktober

Welpen

Hier is de lijst van alle kinderen die met succes zijn ingeschreven. We verwachten dus dat deze aanwezig zullen zijn op 31 oktober! Er zijn nog 11 plaatsen vrij voor deze vergadering dus aarzel niet om je nog in te schrijven!

Inschrijving 31 oktober

Welpen

Dit jaar werken wij wegens corona met inschrijvingen voor de normale vergaderingen omdat het aantal aanwezigen per vergadering onder de 50 personen moet blijven. Als u meerdere kinderen wilt inschrijven, zult u meerdere keren het formulier moeten invullen. Gelieve uw kind geen 2 keer in te schrijven want dit is zeer verwarrend voor ons.

Welpen november 2020: Boemerang november

Eindelijk is november daar! De allerleukste maand van het jaar want Mowgli en Jacala zijn dan jarig. Helaas zal een groot feest er niet in zitten, maar gelukkig kunnen ze samen met hun allerliefste welpen spelletjes spelen op de vergadering. Een mooier cadeau is er niet…

Zondag 8 november: Sportvergadering (9u30 tot 12u15)

Weekend/Kamp

Welpenweekend

20 Nov tot 22 Nov

Meer info volgt!

Welpen oktober 2020: BOEMERANG OKTOBER

Zaterdag 3 oktober - Leidingsvoorstelling - van 19u30 tot 21u

Op dit moment zullen jullie de nieuwe welpenleiding te weten komen voor het jaar 2020-2021. Meer info over dit evenement volgt nog.

Zondag 4 oktober - Overgangsvergadering - van 9u30 tot 12u15

Kampbrief 2020

Welpen

De leiding is er eindelijk toegekomen om een kampbrief te maken.

Veel leesplezier!

Welpen maart 2020: BOEMERANG MAART

vrijdag 28 februari - sluipspel - 18:30 tot 20:30
De voorlaatste dag van februari moeten we natuurlijk vieren met een spannend spel! Dit doen we met een spelletje dat is weggelegd voor stoere sluipers en snelle vossen. Neem een zaklamp mee.

zondag 8 maart - Het vijgen na Pasen valentijnspel - 9:30 tot 12:15
Beter laat dan nooit!! Om de dag van de liefde nog eens extra te vieren, zullen we dit spel spelen vol liefde en plezier <3

Welpen februari 2020: Februari

Zondag 2 februari: Ontbijt/ filmvergadering (9u30 -12u15)

De ijskoude wintermaand februari is weer aangebroken, dus we gaan het weer eens lekker gezellig en knus maken om het toch wat warm te hebben. Allemaal samen lekker ontbijten en een filmpje zien, super leuk toch! Vergeet zeker geen dekentjes mee te nemen om het NOG gezelliger te maken.

Zondag 9 februari: Schaatsen (9u30 - 12u00)