Kapoenen december 2023: Boemerang December

Hey beste kapoentjes,

Het is de laatste maand van 2023!! Wij willen met jullie er nog een paar megaaa leuke laatste vergaderingen van 2023 beleven:)

Zondag 3 december (9:30-12:15): Sinterklaasvergadering

OMG! De sint komt langs op de scouts, hij is nog maar net aangekomen in Antwerpen met zijn boot en hij maakt al direct tijd vrij om den 4811 te bezoeken. Misschien krijgen jullie wel chocolade of speculaas of lekkere mandarijntjes maar dan moeten jullie natuurlijk wel flink geweest zijn;)

Zondag 10 december (9:30-12:15):Verassingsvergadering!!! 

Wie houdt er nu niet van verassingen??? Wij zullen jullie nog onwetend moeten houden voor deze spectaculaire vergadering, maar dus als jullie graag te weten willen komen wat de verassing is dan moeten jullie zeker komen liefste kapoentjes. Dus hopelijk allemaal tot dan!

Zaterdag 16 december (18-20u): kerstfeestje

De Sint is nog maar net weg en de kerstman is er al. Haal jullie mooie kerst kleren maar al uit de kast want wij gaan met jullie kerstmis al een weekje vroeger vieren zodat jullie volgende week gezellig met jullie ouders kunnen vieren! Jullie mogen allemaal zelf een cadeautje meenemen ter waarde van 5€. Het wordt een geweldig feestje dus allemaal komen!!

Zondag 24 december; geen vergadering

Tot volgend jaar!

DIKKE KNUFFELS EN KUSJES 

Gigi, Nala, Donna, Petro en Toto