Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers februari 2023: Boemerang februari

Het Belgisch weer is weeral met onze voeten aan het spelen. Koud, warm? Sneeuw of geen sneeuw? Frank Deboosere krijgt er een zenuwinzinking van. Het enigste dat wij met 100% zekerheid kunnen voorspellen, is dat februari weer een maand met geweldige vergaderingen zal zijn.

Zondag 5 februari: Geen vergadering

Jonggivers januari 2023: Boemerang jan: jonggivers

Dag liefste leden,

Na de koudste maand van ons leven overleefd te hebben, kunnen we met onze goed gevulde buikjes van de feestdagen en bekomen te zijn van al die nieuwjaarsbrieven er weer helemaal invliegen!

Zaterdag 7 januari: 18u - 20u: Nieuwjaarsreceptie vergadering

Samen eens klinken op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje dat op de scouts zal klaargemaakt worden door de leden.

kei leuk! alle ouders zijn meer dan welkom op de nieuwjaarsreceptie!

Jonggivers december 2022: boemerang

Hey,

Na ons top weekend bovenaan te plaatsen in ons lijstje van weekends kijken jullie vast uit naar de maand van cadeautjes, feestjes, korte dagen, extra dikke donsdekens en extreem leuke scoutsactiviteiten.

Zondag 4 december: 9u30 - 12u15: Sinterklaasspel

De sint heeft gezegd dat er dit jaar geen stoute kinderen zijn, maar over deugenieten heeft hij niets gezegd. Volgens mij hebben we er toch een paar gezien op het weekend. Kom zeker naar deze vergadering om te ontdekken of jij de deugeniet was.

Jonggivers november 2022: Boemerang november 2022

yo beste jonggivers,

Na een maand vol plezier en leuke vergaderingen is het weer eens tijd voor de boemerang van november. En geloof het of niet ook deze maand zit weereens vol met leuke activiteiten.

6 november - 9:30-12:15 : Dorpsspel

Vandaag zullen we ons distantiëren van het alledaagse scoutsterrein en zullen we een spel spelen in het mooie Wilrijk. zet je dus maar schrap om het dorp der geiten te verkennen, om zo de overwinning binnen te halen en benoemd te worden tot king of wilrijk !!!

Jonggivers oktober 2022: Boemerang oktober

Dag liefste jonggivers,

Hopelijk hebben jullie genoten van de overgang en de leidingsvoorstelling! Ook heel belangrijk is dat jullie de datum van het eerste jonggiverweekend nuuuu in jullie agenda zetten, namelijk van 18-20 november. We kijken er enorm naar uit om elkaar deze maand te leren kennen, hopelijk jullie ook!

Zondag 2 oktober - 9:30-9:15-: Geen vergadering

Takweekend

14 Apr tot 16 Apr

Takweekend

18 Nov tot 20 Nov

Jonggiverkamp

3 Jul tot 17 Jul

Jonggivers september 2022: Boemerang September

Hey liefste jonggivers,

Het is zover… De laatste vergaderingen van het fantastische jaar. Laten we van de komende vergaderingen de allerbeste maken! Hopelijk hebben jullie allemaal een superleuke vakantie gehad en zijn jullie helemaal klaar voor het komende jaar.

Zondag 4 september – 9:30-12:15 – Ferrari Holiday vergadering

Voor de eerste vergadering na de vakantie gaan we een li la lijp spel spelen. Kleed jullie maar helemaal goed aan in jullie perfect uniform en wij zien jullie op de VOORLAATSTE vergadering.

Jonggivers juni 2022: Boemerang

Hello hello liefste jg’s,

Wooooow, het is al de laatste maand voordat we op kamp vertrekken!!! Hierboven kan je al een eerste blik werpen op onze mooie halve groepsfoto 2022, wauw (andere helft moet je afwachten)! De planning voor de maand juni gaat als volgttttt; er zal deze maand geen enkele vergadering doorgaan op zondagvoormiddag :( maar niet getreurd, deze worden verplaatst en niet geschrapt.

Vrijdag 3 juni: 19u-21u =  Filmvergadering