De Individuele steekkaart

Gedaan met elk weekend de medische fiche af te printen en in te vullen! 

Vanaf nu hoef je enkel in het begin van elk scoutsjaar de Individuele steekkaart online aan te vullen en klaar is kees! Deze Individuele steekkaart is terug te vinden op de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen.

       
        Onze leiding raadpleegt steeds deze database voor zowel het terugvinden van medische gegevens als het opzoeken van telefoon/gsm nummers of mail adressen om belangrijke informatie door te geven. Daarom is het van enorm belang deze zo volledig mogelijk in te vullen.


       Alle info op deze database kan je zelf 24op24 aanpassen

     


      Stap 1: Maak een login aan op de groepsadministratie

  

       
     Stap 2: Vul al de gegevens van je kind in (Elk lid heeft een persoonlijke login nodig) Als je email adres of postcode niet herkend wordt stuur je best even een mail naar groepsleiding@scouts4811.   

      


     Stap 3: Probeer zoveel mogelijk contactgegevens in te vullen! We baseren onze lijsten op deze gegevens!  

      

 
       Stap 4: Na het invullen van alle gegevens druk je “Opslaan en verder naar individuele steekkaart”. Dit brengt je naar de 2de     webpagina: “de medische fiche”

  

       


      Stap 5: Nadat je alle medische informatie over je kind hebt ingegeven, druk je op “opslaan en goedkeuren”. Dan pas is alle informatie opgeslagen.

 

          


      Stap 6: Je hoeft je heel het jaar door geen zorgen meer te maken over de inhoud van de medische fiche. (Indien de medische gegevens veranderden kan je deze op dezelfde manier steeds aanpassen)    

        

Moesten er nog vragen zijn aarzel dan niet om ons te contacteren.

De groepsleiding - groepsleiding@scouts4811.be