Hobby Keuze Maart

De vergaderingen gaan momenteel door in bubbels van 10 kinderen. De bubbels zullen per tak verdeeld worden en deze zullen voor de volledige periode de maand maart gelden. We vragen u om ieder kind apart in te vullen in het formulier, indien u meerdere kinderen op de scouts heeft.

Gelieve het formulier in te vullen tegen ten laatste zaterdag 28 februari zodat de leiding nog voldoende tijd heeft om de bubbels in te delen.

In het formulier zal er de optie zijn om een vriendje in te vullen waarbij uw zoon of dochter graag zou zitten. Hiermee zal, tot in de mate van het mogelijke, rekening gehouden worden. Pin jullie hier niet te hard op vast want het is voor onze leiding een heuse taak om bubbels in te delen.

Er zijn enkel leden welkom die GEEN andere buitenschoolse activiteiten doen en dus enkel naar de scouts komen in deze maand. Het gaat tenslotte ook over onze gezondheid, die van onze gezinnen en die van jullie gezinnen die we allesbehalve in gevaar willen brengen. We vertrouwen op jullie om de regels goed te volgen!

Iedereen mag 1 vriendje kiezen waarmee hij samen wil zitten in de bubbel van 10. Er is geen garantie dat hier rekening mee gehouden wordt.