Groepsverkoop 2017!

De datum waarop de plantjes opgehaald kunnen worden is naar zondag 21 mei veranderd!

Nu het eindelijk wat warmer wordt en alle plantjes in volle bloei staan is het de perfecte moment om ook zelf de tuin in te springen. Daarom verkoopt Scouts 4811 weer kruidenplantjes vanwege het grote succes van vorig jaar. Wij verkopen vier verschillende plantjes: munt, tijm, bieslook en peterselie.

De plantjes zijn van topkwaliteit en zitten in een groot potje (ø13cm). Ze kunnen overgeplant worden in de tuin, maar ook in het potje blijven ze goed. Per plantje kost het slechts 3 euro. Voor de echte kruidenliefhebbers is er ook een combi pakket van 10 euro met alle 4 de kruidenplantjes. 

Op zondag 21 mei trekken wij er met de hele scouts op uit om deze plantjes aan de deur te verkopen. Er is echter ook een mogelijkheid om de plantjes op voorhand te bestellen via onderstaande link. Op zondag 21 mei van 9u30 tot 13u kunnen ze betaald en opgehaald worden aan het scoutslokaal. Bestel dus snel want op is op!

Samengevat:

Wat: Kruidenplantjes: munt, tijm, bieslook en peterselie.

Prijs: €3 per plantje / €10 per combipakket met munt, tijm, bieslook en peterselie.

Hoe: Bestellen via ons online webformulier onderaan de pagina.

Wanneer: 21 mei van 9u30 tot 12u30 kunnen de plantjes opgehaald worden op ons scoutslokaal (tegenover kruishofstraat 80).

De naam waaronder je de plantjes wilt bestellen