Bric-A-Brac voor Kom Op Tegen Kanker

Op 24 maart lopen Team Greet en Team Mama Bear de 100 KILOMETER van Kom Op Tegen Kanker. Om te kunnen deelnemen, zamelen zij 5000 euro in, waarvan de opbrengst integraal naar Kom Op Tegen Kanker gaat.
(meer info - https://www.100kmrun.be/team/team-greet-mama-bear)

Op 10 maart organiseren zij daarom Bric-à-Brac, de gezelligste rommelmarkt van ’t stad op onze scoutslokalen! Kom met al je vrienden en familie rommelen en dit allemaal voor een goed doel.

Hoe werkt het?
Wie zelf een standje wil uitbaten op Bric-à-brac, heeft twee opties:
- Baat een standje uit voor eigen rekening. In dit geval betaal je 10 euro standgeld (voor 2 meter). De rest van de opbrengst is voor je eigen portemonnee.
-Je kan er ook voor kiezen om de hele opbrengst van je kraam te doneren aan Kom Op Tegen Kanker. In dit geval betaal je geen standgeld.

Heb je te veel kleren, een oude speelgoedverzameling van jaren geleden of boeken die al jaren stof staan te vreten? Zoek ze bij elkaar en baat een standje uit: alle kramen zijn welkom! Inschrijven kan via deze link voor 3 maart 2019: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtoP8czzk_M2rdJPNi0UKSkIP3Y7wKwoESUtXaSbDWg3g8tA/viewform?vc=0&c=0&w=1.

Hapjes en drankjes worden door ons voorzien, uiteraard ook voor rekening van Kom Op Tegen Kanker!

Tot dan!