Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Vergadering verhuursteam

Beste ouders,

In dit formulier kan je aangeven dat je graag deel wenst uit te maken van het verhuursteam of dat je alvast interesse hebt en naar de verhuur-infoavond op 7 november wilt komen. Daar bespreken we de situatie van het lokaal in verband met verhuur en mogelijke verbeteringen aan de huidige werking.

Eindstand chocoladeverkoop!

Liefste leden en ouders,

We hebben de bestellingen kunnen verwerken die jullie dit jaar opnieuw met veel enthousiasme hebben geplaatst! We hebben de grote eer te mogen meedelen dat de chocoladeverkoop dit jaar opnieuw een groot succes was! Bedankt allemaal voor jullie inzet!

Dit jaar hebben we 983 zakjes verkocht, een spetterende prestatie. Dank jullie wel om via deze weg onze scoutsgroep te steunen!

GALABAL

Inschrijving kapoenen- en welpenbrunch

Galabal 80 jaar Scouts 4811

Groep
Allerliefste ouders, oud-leiding, sympathisanten, maar vooral vrienden van Scouts 4811:
Met veel trots kunnen wij, de leiding, jullie het Galabal ter ere van ons 80-jarig bestaan aankondigen! Dit is dé gelegenheid om uw prachtigste kostuum of baljurk aan te trekken en dit lustrumjaar op gepaste wijze in te zetten. Grijp uw kans en dans samen met ons deze feestelijke nacht in!
Datum en tijdstip:
Zaterdag 20 november om
- 20u voor de VIP-formule
- 21u voor de andere gasten
Adres:
Weekend/Kamp

Groepsweekend

18 Feb tot 20 Feb

Planning Overgang

Planning:

-14u00-
Deuren openen
-15u00-

Chocoladeverkoop Sinterklaas 2021

♪ Hij komt, hij komt! De lieve goed Sint! ♬

Verdienen brave kinderen (klein en groot :)) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint? Daarom organiseren wij na succes van de voorbije jaren onze jaarlijkse chocolade verkoop van chocoladefiguren, opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

Ten voordele van onze 4811 scouts-groep verkopen we deze overheerlijke chocolade aan onze vrienden, buren, collega's en familie.

DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN

DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN
Beste ouder,
Bij een covid-test uit voorzorgen bij leiding vooraf aan het kamp zijn gisteren 4 positieve besmettingen vastgesteld, waarbij ook leiding symptomen van COVID-19 vertoont.
In de aanloop van het kamp zijn we enkele keren samen gekomen om voorbereidingen te treffen, en na advies van de arts blijkt dat een groot deel van de leidingsploeg een hoogrisicocontact heeft gehad.

Overgang