Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Groep

Fotodag 2022

Groep

Na 2 jaar zijn we eindelijk terug met een volwaardige editie van fotodag!

We zijn zeer tevreden al deze knappe koppen te kunnen delen met jullie, veel scroll-plezier!

Klik hier om de foto's te bekijken!

17 May

Groepsverkoop: Kruidenplantjes 2022

Groep

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811

Nu het lente is begint het stilaan mooier weer te worden. Men wilt naar buiten gaan om te genieten van van de heerlijke zon & de bloeiende bloemetjes,... Maar binnen blijft het vaak nog donker en winterachtig. Scouts 4811 kan je daar bij helpen! Door onze zalige kruidenplantjes haal je zo de lente in huis!

Suske & Wiske – Jamboree 2023

Groep
4 Mar

Inschrijving mannendag (Zaterdag 5 maart)

Groep

Inschrijving voor het mannenweekend (Mail volgt)

21 Feb

Vrouwendag (26 februari 2022)

Groep
16 Feb

OFFICIELE INSCHRIJVING GROEPSWEEKEND

Groep

Beste leden en ouders

Een tijdje geleden vroegen we jullie om aan te geven of je wel of niet van plan was mee te gaan op groepsweekend. Op onderstaand formulier geldt je officiele inschrijving samen met een betaling op het rekeningnummer BE30 0688 9815 0511. Afhankelijk of je al dan niet met de bus meekomt geef vermeldt je dit in de beschrijving. Dit ziet er uit als volgt:

“Groepsweekend 22 + naam en voornaam lid BUS". OF "Groepsweekend 22 + naam voornaam lid EIGEN VERVOER"

Voor verdere info kan je op de site terecht voor de weekendbrief.

28 Jan

Polshoogte Groepsweekend

Groep

Beste leden en ouders

31 Oct

Vergadering verhuursteam

Groep

Beste ouders,

In dit formulier kan je aangeven dat je graag deel wenst uit te maken van het verhuursteam of dat je alvast interesse hebt en naar de verhuur-infoavond op 7 november wilt komen. Daar bespreken we de situatie van het lokaal in verband met verhuur en mogelijke verbeteringen aan de huidige werking. 

Eindstand chocoladeverkoop!

Groep

Liefste leden en ouders,

We hebben de bestellingen kunnen verwerken die jullie dit jaar opnieuw met veel enthousiasme hebben geplaatst! We hebben de grote eer te mogen meedelen dat de chocoladeverkoop dit jaar opnieuw een groot succes was! Bedankt allemaal voor jullie inzet!

Dit jaar hebben we 983 zakjes verkocht, een spetterende prestatie. Dank jullie wel om via deze weg onze scoutsgroep te steunen! 

Evenement

GALABAL

20 Nov
Groep

Pagina's