Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Groep

Shiftenlijst BBQ Overgang: 25/9

Groep
Onze 4811 leiding + kinderen kunnen voor de BBQ bij den Overgang veel helpende handjes gebruiken!
Op deze shiftenlijst kan je zien waar er hulp nodig is en met wie je tomaatjes kan snijden of opscheppen, of kan bijpraten het bakken van de ribbekes :) 
Schrijven jullie mee in?
21 Sep

Opendeurgang - 25 september 2021

Groep

Na de online overgang van vorig jaar, zijn we dit jaar helemaal terug zoals voordien! Traditiegewijs nemen we op gepaste wijze afscheid van de laatstejaars en verwelkomen we de nieuwe leden in iedere tak. Dit doen we door de leden een aartsmoeilijk, zelf gesjord parcour te laten afleggen waarin ze de dapperste kant van hunzelf kunnen laten zien. We verwelkomen op deze dag ook alle ouders, andere leden, oud leden en sympathisanten om het nieuwe scoutsjaar in gang te zetten. De overgang zal doorgaan op 25 september 2021.

Planning Overgang

Groep
Planning:

-14u00-
Deuren openen
-15u00-

DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN

Groep
DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN
Beste ouder,
Bij een covid-test uit voorzorgen bij leiding vooraf aan het kamp zijn gisteren 4 positieve besmettingen vastgesteld, waarbij ook leiding symptomen van COVID-19 vertoont.
In de aanloop van het kamp zijn we enkele keren samen gekomen om voorbereidingen te treffen, en na advies van de arts blijkt dat een groot deel van de leidingsploeg een hoogrisicocontact heeft gehad.
Evenement

Overgang

25 Sep
Groep

Nieuwe T-shirts

Groep

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811

 

Enkelen van ons hebben zich tijdens deze vreemde tijden beziggehouden met het ontwerpen van gloednieuwe, modieuze en kwaliteitsvolle scouts 4811 T-shirts! Op deze manier hopen we om, naast onze das, nog iets toe te voegen aan het officiële scoutsuniform. Dat neemt niet weg dat deze T-shirt ook op school of op het werk gedragen kan worden. Hij is ten slotte super stijlvol. 

Evenement

Oriëntatieloop

27 Feb tot 28 Mar
Groep

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811,

Welkom op de oriëntatieloop corona-edition! Voor jullie kunnen beginnen hebben we hier alles nog eens op een rijtje gezet zodat jullie er een vlotte, maar vooral onvergetelijke dag van kunnen maken!

Wat: Een wandeling die georganiseerd wordt vanuit scouts 4811 met 3 routes waarbij je opdrachtengewijs steeds naar je volgende punt wandelt! 

Hoe

8 Feb

Nieuwe maatregelen

Groep

De vergaderingen zullen doorgaan in bubbels van 10 kinderen. De bubbels zullen per tak deze week nog verdeeld worden en deze zullen voor de volledige periode (31 januari tot en met 21 februari voor kapoenen en welpen; 7 februari tot en met 21 februari voor jonggivers en givers) gelden. We vragen u om ieder kind apart in te vullen in het formulier, indien u meerdere kinderen op de scouts heeft.

Leidingsvoorstelling 2020

Groep
Beste leden, ouders en sympathisanten van den 48-11,
hier vinden jullie de link naar de livestream! Veel kijkplezier
Planning
19:30 - aanvang show
20:00 - groepsleiding start de show, alle takken maken hun nieuwe leiding bekend aan de hand van een filmpje
22:00 - einde show
Vele groeten,
Leiding 48-11
Evenement

Leidingsvoorstelling

3 Oct
Groep

Op zaterdag 3 oktober zal de nieuwe leiding van het jaar 2020-2021 bekend gemaakt worden! Dit (online) evenement zal vanaf 19:30 plaatsvinden, houd deze datum dus zeker vrij! Meer info volgt!

Pagina's