Chocoladeverkoop
Knooppunt
Evenement
zaterdag 22 september - 21u45 tot zaterdag 27 oktober - 21u45

CHOCOLADEVERKOOP 

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein :-) ) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint?  Daarom organiseren wij na het grote succes van de voorbije jaren opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklaasfiguren, en opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

Vorig jaar verkochten we met 55 leden

  • 144kg chocolade
  • 73 dozen vol van dit lekkers
  • een winst van bijna 2000

Omdat deze Scouts-actie deel uitmaakt van de inzameling ten voordele van de renovatie van de bestaande lokalen en de afwerking van de nieuwe lokalen, is het de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk van deze overheerlijke chocolade verkopen aan jullie vrienden, buren, collega's, en familie. Het zou fijn zijn als we dit jaar:

  • minstens aan 200 kg chocolade komen
  • Dit mag geen probleem zijn als elke lid minstens 3 zakjes verkoopt ;-)

We hebben gekozen voor 100% CALLEBAUT chocoladefiguren (10-12 cm) in zakjes van 250 gr( +/- 5 figuurtjes) wit, melk of puur aan 7 EURO.

HOE VERKOPEN:  

Het bestelformulier is een overzichtsblad met alle bestellingen per koper, aantal zakjes en de koopsom. Als verkoper vul je hier per koper een lijntje in en laat je dit handtekenen. Waarna je de koper een bestelbon kan geven met het aantal zakjes en het betaalde bedrag.

Klik hier voor de nodige documenten

BESTELLING  DOORGEVEN:  KLIK HIER

De beste verkoper krijgt tussen 22/11 en 6/12 een huisbezoek van de Sint. (dit via Peter Pan Sinterklaas actie, max 5 kinderen)
Jonggivers, Givers en Jins kennen vast wel een broertje/zusje, neefje/nichtje of babysit kindje dat ze hiermee dolgelukkig maken.

bij vragen kan je steeds een mail sturen naar: chocolade@scouts4811.be