Overgang 2017

Liefste ouders en vrienden van den 4811,

Zoals elk jaar verwolkomen we jullie ook dit jaar weer op onze jaarlijkse Overgang die zal doorgaan op zaterdag 23 september!

Nadat de oudsten van elke tak zich van hun beste kant hebben laten zien in het grote overgangparcours en zij zich officieel deel van een oudere tak mogen noemen, schuiven we aan tafel om te genieten van de heerlijke ribbetjes die ook dit jaar weer met veel liefde gemaakt worden door het Knooppunt. We bieden een volwassenen-, een kinder en een vegetarische portie aan.

Deze kan u bestellen via het formulier op de site via volgende link: http://scouts4811.be/tak/groep/overgang-17. Inschrijven kan tot 20 september.

Natuurlijk zijn ook alle leden die niet overgaan van harte welkom. Zo wordt er verschillende animatie voorzien en kan iedereen het nieuwe lokaal bezichtigen dat ondertussen al zo goed als klaar is. We nodigen ook van harte de nieuwe leden uit om kennis te maken met onze groep.

Na de ribbetjes en het dessert, volgt het hoogtepunt van de avond: de spetterende leidingsvoorstelling! Hier zal de voltallige leidingsploeg zijn beste beentje voorzetten om te onthullen hoe de leidingsploegen van volgend jaar eruit zullen zien.

Programma:

14u00: deuren openen

15u00: start overgang

18u00: ribbekes

20u30: leidingsvoorstelling

Ten slotte zouden we ook een oproep willen doen naar mensen die op de Overgang aan handje willen toesteken bij het klaarmaken van het eten. Om het overzicht te bewaren is hier een Doodle voor opgesteld, https://beta.doodle.com/poll/323gvf4tderfk6h6. Alvast bedankt!

Hopelijk bent u er ook bij!

Tot dan! 

De leiding en het Knooppunt