Opendeurgang 2016

Liefste ouders, grootouders, symathisanten, maar vooral allerliefste LEDEN

Na de zomervakantie, waar jullie de scouts na een fantastisch kamp toch lang hebben moeten missen, is het eindelijk weer zo ver: het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur! Jullie kunnen nog genieten van twee vergaderingen met jullie oude leiding en oude tak. Daarna is het jammer genoeg tijd om afscheid te nemen van hen. Vergeet hen daarom vooral niet te overladen met knuffels en zoentjes! 

Zaterdag 24 september vieren we de overgang naar het nieuwe scoutsjaar op onze opendeurgang. De derdejaars van elke tak beklimmen en doorstaan het moeilijke parcours (opgelet! een spatje modder is geen uitzondering) en kunnen hierbij alle aanmoediging gebruiken! Wanneer de overige leden klaar zijn hun vrienden aan te moedigen, zijn er nog tal van activiteiten voorzien. Denk aan een springkasteel, schminkkraam, ...

Vanaf 18u heeft het Knooppunt voor jullie heerlijke ribbekes voorzien. Inschrijven kan via de volgende link. De bestellingen moeten tenlaatste binnen zijn op 21 september. 

De avond wordt afgesloten met een spetterende show waarin de nieuwe leidingsploegen bekend worden gemaakt. Daarnaast worden jullie geïnformeerd over de activiteiten die nog volgen in het nieuwe jaar.

We hopen jullie massaal te kunnen ontvangen, iedereen is welkom: leden, ouders, oudleiding, familie, vrienden, ... 

Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in!

Leiding en groepsleiding

timetable

13u30: Deuren openen
14u30: Start Overgang
18u00: Ribbekes (schrijf je zeker in!)
20u30: Start leidingsshow

P.S. Nog twee belangrijke berichten van het Knooppunt:

1. Ook de tweede SINTERKLAAS CHOCOLADEVERKOOP ten voordele van onze nieuwbouw start!  Na het succes van vorig jaar, wordt deze hernomen. We delen de informatie uit op de opendeurgang; mocht u niet aanwezig kunnen zijn, mag u gerust mailen naar chocolade@scouts4811.be 
Oma’s, opa’s, tante’s, nonkels, buren, kenissen, iedereen koopt de overheerlijke chocolade (100% callebout) Sintfiguurtjes!

2. Om een denderend feest te maken van onze BBQ, zijn alle helpende handen welkom! 
We werken in shiften en zoeken: groentewassers en -snijders, tafelzetters, bestekrollers, buffetbedieners, afwassers, afruimers,  dessertklaarzetters en eindopruimers.
Via deze Doodle kan je je opgeven om mee te hepen: http://doodle.com/poll/hpkrp3e62hsrvgfw

Alvast Bedankt! Het Knoopunt4811