Het nieuwe scoutsjaar!

Beste leden, mama's, papa's en vrienden, 

Het is weeral september. De laatste zonnige zomerdagen doen ons dankbaar terugdenken aan de fantastische kampen die tijdens de eerste vakantiemaand plaatsvonden. In september wordt er natuurlijk genoten van de laatste vergaderingen met de oude tak, maar uiteraard wordt het nieuwe jaar weer feestelijk en scoutesk geopend op onze OPENDEURGANG. 

Tijdens deze dag (19 september) gaan alle laatstejaars ritueel over naar de volgende tak door het betreden/doorploeteren/beklimmen van een parcours. Verder zal er leuke randanimatie voorzien worden en kom je meer te weten over de jaaractiviteiten en ons bouwproject. De sloddervossen onder ons kunnen op zoek naar de voorwerpen die ze op kamp verloren zijn. Tenslotte wordt de avond feestelijk afgesloten met een heus ribbekesfestijn gevolgd door de nieuwe leidingsploegen!

Wij verwachten jullie allen zeer talrijk op deze heugelijke dag. Iedereen is welkom: leden, ouders, oudleiding, familie en vrienden. Het enige wat jullie moeten doen is een bestelling plaatsen via ons online formulier. We aanvaarden geen bestellingen na 17 september, dus doe het meteen! 

Wij hebben er zin in! 

De leiding en groepsleiding,                                                                                       

13u30: Deuren openen
14u30: Start Overgang
18u00: Ribbekes (schrijf je zeker in!)
20u30: Start leidingsshow

 f