Mannenweekend 2018

Beste testosteronbeesten

Hierbij nog eens een warme oproep voor het mannenweekend!

Allereerst willen we duidelijk maken wat mannenweekend juist inhoud. We hebben het gevoel dat er veel mannen zijn die dit weekend zien als een drankweekend. Dit is niet de bedoeling. Mannenweekend is een weekend waarbij de leiding enkele spellen maakt zodat jullie kunnen ervaren hoe het is om nog eens lid te zijn. Ook is dit weekend de ideale kans om andere papa’s te leren kennen en te ontdekken wat voor mensen eigenlijk leiding geven aan jullie kinderen. ’s Avonds kan je altijd bijpraten met een frisse pint in de hand als je dat wenst, maar alcohol staat niet centraal tijdens een weekend.

Dan volgt nu de algemene informatie over mannenweekend: Mannenweekend gaat door van 9 tot en met 11 maart. We vertrekken vrijdagavond 9 maart en zondag(na)middag worden jullie ongeduldig thuis opgewacht door jullie kinderen, vrouw, partner, schildpad, …Tijdens dit weekend leer je andere papa’s en de (oud)-leiding beter kennen en ontdek je weer even hoe het is om lid te zijn. De activiteiten worden aangepast naar de interesses van de aanwezigen zodat ieder het naar zijn zin heeft.

Indien jullie graag meekomen op dit weekend gelieve dan een mailtje te sturen naar lennertdd@outlook.com . Op deze manier krijgen wij een beeld van het aantal aanwezigen en kunnen wij een weekend op maat maken. Later volgt er nog extra informatie en staat er nog een heuse weekendbrief met de officiële inschrijving op jullie te wachten.

Verleng dus nog even je fitness-abonnement en zie dat je in topvorm bent voor het mannelijkste weekend van het jaar. Wij zijn alvast zeer druk bezig met alle voorbereidingen te treffen.

Groetjes

Lennert (Gigi), Tedi (Ferrao), en Thomas (Baloe)