Groepsweekend '20

Dit jaar gaan we op groepsweekend van 14 tot 16 februari. Ook dit jaar gaan we weer allemaal samen met de bus!

Dat wil zeggen dat de leden vrijdagavond met hun bagage om 18u30 aan het lokaal worden verwacht. Hierdoor moeten de ouders zich niet meer in de avondspits wagen en start het kinderloze weekend dus al iets vroeger!

De weekendprijs bedraagt €45 per lid. Dit komt neer op €30 weekendgeld en €15 voor de busrit. Indien u om praktische redenen liever zelf met de auto gaat, dient dit tijdig aangegeven te worden door middel van het inschrijvingsformulier op de website. Leden die niet met de bus meerijden betalen €30. 

Het inschrijvingsformulier vindt u via volgende link: http://scouts4811.be/tak/groep/inschrijving-groepsweekend-20

De inschrijving is pas definitief na de betaling van het weekendgeld en dient voor 10 februari gestort te zijn op BE30 0688 9815 0511 met vermelding "Groepsweekend 20 + naam en voornaam lid".

Gelieve extra aandacht te besteden aan deze mededeling aangezien bij een foute mededeling de kans bestaat dat de betaling niet teruggevonden kan worden. 

De weekendbrief met alle nodige informatie vindt u via deze link: http://scouts4811.be/tak/groep/bestand/groepsweekend-20 

Mochten er nog vragen of toch nog enkele problemen zijn, gelieve dan een mailtje te sturen naar groepsleiding@scouts4811.be

Indien uw zoon of dochter pas later naar het weekend zou kunnen komen, willen we vragen om hem of haar ook in te schrijven maar daarnaast wel een mailtje te sturen naar de groepsleiding.

Indien u een probleem ondervindt met de betaling mag u ons steeds contacteren dan zoeken we samen naar een oplossing.

Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Tot dan!