Onze scouts!

Info

Elke zondagvoormiddag van 9u30 tot 12u, komen verschillende leden samen om met elkaar en met hun leiding een fantastisch vergadering te beleven.

Onze scouts bestaat uit 5 verschillende takken:

• Kapoenen: 6 - 7 jaar (1ste en 2e leerjaar)
  • Welpen: 8 - 10 jaar (3e, 4e en 5e leerjaar)
  • Jonggivers: 11 - 13 jaar (6e leerjaar, 1ste en 2e middelbaar)
  • Givers: 14 - 16 jaar (3e, 4e en 5e middelbaar)
  • Jins: 17 jaar (6e middelbaar)

Onze lokalen bevinden zich aan de Wilrijkse Pleinen, in de Kruishofstraat. Midden in het groen, op wandelafstand van het Brandpark en de nieuwe sporttereinen van stad Antwerpen. Onze lokalen worden niet beschikbaar gesteld voor verhuur.

ADRES

Jasmijnstraat 20, 2020 Antwerpen

Inschrijven

Het nieuwe scoutsjaar gaat van start vanaf de Overgang die zal plaatsvinden op zaterdag 22 september.

Indien u geïnteresseerd bent om uw zoon of dochter in te schrijven, gelieve dan rechts door te klikken naar het tabblad 'Inschrijven'.

Moest u nog vragen hebben, kan u altijd contact met ons opnemen!

De Groepsleiding -

Jules, Matthias en Linde

Dit is tekst om een spatie te laten tussen de tekst hierboven en de map hieronder.