Inschrijven

LEDENSTOPS

Door de grote ledenaantallen in sommige takken kunnen we jammer genoeg niet alle inschrijvingsaanvragen positief beantwoorden. Dit omdat we onze leden niet als een nummer willen bekijken en daarboven de veiligheid van de activiteiten willen verzekeren. Er wordt minder rekening gehouden met het aantal leden per tak, meer met het aantal leden per geboortejaar. Hierdoor zorgen we voor een stabiele en evenwichtige groep. Deze ingreep heeft als voordeel dat elk lid ongeveer even veel speelkameraadjes heeft van zijn of haar leeftijd. 

Plaatsen voor het werkjaar 2019-2020:

 • 1ejaars Kapoenen (°2013)
 • 2dejaars Kapoenen (°2012)
 • 1ejaars Welpen (°2011): VOLZET
 • 2dejaars Welpen (°2010)
 • 3dejaars Welpen (°2009)
 • 1ejaars Jonggivers (°2008)
 • 2dejaars Jonggivers (°2007)
 • 3dejaars Jonggivers (°2006): VOLZET
 • 1ejaars Givers (°2005)
 • 2dejaars Givers (°2004)
 • 3dejaars Givers (°2003)

 

Indien u uw kind toch in één van de leeftijdscategorieën zou willen inschrijven die volzet zijn, zouden wij u willen vragen om ons een mailtje te sturen. Zo kunnen wij u laten weten bij welke scoutsgroepen in de buurt er wel nog een plaatsje is voor uw zoon of dochter.    

 

INSCHRIJVEN
Inschrijven in onze scouts kan, voor nieuwe leden, vanaf 20 augustus 2019, 10 uur via het inschrijvingsformulier dat hier aan de rechterkant zal verschijnen. Het inschrijvingsformulier verschijnt pas als je aangemeld bent. Om je in te kunnen schrijven moet je dus eerst een account aanmaken op deze site. Dit doe je via het '+' teken rechts bovenaan.

Leden die al een broer of een zus in onze scouts hebben zitten, krijgen voor de inschrijvingen voorrang en kunnen zich al vanaf 15 augustus inschrijven via een mail die die dag verzonden zal worden.

Leden die al eerder in een tak van onze scouts zaten worden heringeschreven door het lidgeld over te schrijven naar de groepskas. Voor deze leden moet er geen inschrijvingsformulier ingevuld worden.   

Ten laatste 8 september ontvangt u een mail waarin staat of uw zoon of dochter definitief is ingeschreven of niet. 

Het inschrijvingsgeld bedraagt €50 voor het eerste kind en €45 voor ieder volgend kind per gezin. Moest het lidgeld een probleem vormen staan wij klaar om samen met jullie naar een oplossing te zoeken. Hiervoor kunnen jullie een mailtje sturen naar groepsleiding@scouts4811.be.

Dit bedrag dient overgeschreven te worden op de groepsrekening: BE30 0688 9815 0511 voor 15 oktober 2019 met als melding: Lidgeld "naam lid" "tak” 19/20.

        

Let op: de inschrijving bij Scouts en Gidsen Vlaanderen (en dus ook je verzekering) is pas in orde wanneer de overschrijving gebeurd is.

Moest u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. 

De Groepsleiding - groepsleiding@scouts4811.be

Dries, Juno, Willem en Melissa