Inschrijven

Ledenstops

Door de grote ledenaantallen in sommige takken kunnen we jammergenoeg niet alle inschrijvingsaanvragen positief beantwoorden. Dit omdat we onze leden niet als een nummer willen bekijken en daarboven de veiligheid van de activiteiten willen verzekeren. Er wordt minder rekening gehouden met het aantal leden per tak, meer met het aantal leden per geboortejaar. Hierdoor zorgen we voor een stabiele en evenwichtige groep. Deze ingreep heeft als voordeel dat elk lid ongeveer even veel speelkameraatjes heeft van zijn of haar leeftijd.

Plaatsen voor het werkjaar 2018-2019:

• 1e jaars Kapoenen (°2012): VOLZET
  • 2de jaars Kapoenen (°2011): VOLZET
  • 1e jaars Welpen (°2010): VOLZET
  • 2de jaars Welpen (°2009): VOLZET
  • 3de jaars Welpen (°2008): VOLZET
  • 1e jaars Jonggivers (°2007)
  • 2de jaars Jonggivers (°2006): VOLZET
  • 3de jaars Jonggivers (°2005)
  • 1e jaars Givers (°2004)
  • 2de jaars Givers (°2003): VOLZET
  • 3de jaars Givers (°2002)

Indien u uw kind toch in één van deze leeftijdscategoriën zou willen inschrijven, zouden wij u willen vragen om ons een mailtje te sturen. Zo kunnen wij u laten weten bij welke scoutsgroepen in de buurt er wel nog een plaatsje is voor uw zoon of dochter.

Inschrijven

Inschrijven in onze scouts kan, voor nieuwe leden, vanaf 20 augustus 2018, 10 uur via het inschrijvingsformulier dat hier aan de rechterkant zal verschijnen. Het inschrijvingsformulier verschijnt pas als je aangemeld bent. Om je in te kunnen schrijven moet je dus eerst een account aanmaken op deze site. Dit doe je via het '+' teken rechtsbovenaan.

Leden die al een broer of een zus in onze scouts hebben zitten, krijgen voor de inschrijvingen een voorrang en kunnen zich al vanaf 15 augustus inschrijven via een mail die die dag verzonden zal worden.

Leden die al eerder in een tak van onze scouts zaten worden heringeschreven door het lidgeld over te schrijven naar de groepskas. Voor deze leden moet er geen inschrijvingsformulier ingevuld worden.

Ten laatste 5 september ontvangt u een mail waarin staat of uw zoon of dochter definitief is ingeschreven of niet.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50€ voor het eerste kind en 45€ voor ieder volgend kind per gezin. Moest het lidgeld een probleem vormen staan wij klaar om samen met jullie naar een oplossing te zoeken. Hiervoor mail je naar groepsleiding@scouts4811.be.

Dit bedrag dient overgeschreven te worden op de groepsrekening: BE30 0688 9815 0511 voor 15 oktober 2018 met als melding: Lidgeld "naam lid" "tak” 18/19.

Let op: de inschrijving bij Scouts en Gidsen Vlaanderen (en dus ook je verzekering) is pas in orde wanneer de overschrijving gebeurd is.

Moest u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

De Groepsleiding - groepsleiding@scouts4811.be

Jules, Matthias en Linde