Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers november 2017: Boemerang November

Beste givertjes,

De maand November of zoals ze in de joodse taal zeggen Kislew is de maand van de aantocht van de winter. Koud, veel wind, regen allemaal niet zo leuk om naar uit te kijken. Niet getreurd wij laten jullie deze maand niet in de steek en staan weer te springen om voor jullie weer enkele leuke en en hartverwarmende activiteiten in elkaar te knutselen.

5 november - 9u30-12u15 seizoen 2 - aflevering 1

Weekend/Kamp

LEEFWEEK

23 Oct tot 28 Oct
Givers

Verdere informatie zullen jullie in een brief kunnen lezen die deze maand online komt.

Givers oktober 2017: seizoen 1 - oktober 2017

Dag beste givertjes, ik weet niet of jullie het al weten maar sinds de overgang is er een nieuwe superformiweldigeindefantacolosachtige tv serie begonnen.

klein weetje! De eerste vergadering gaat jammer genoeg niet doorgaan omdat jullie lieve leiding op weekend zijn.

seizoen 1 - aflevering 1 (8 oktober 2017, 9u30 - 12u15)

Givers september 2017: Givers september

HEY LIEFSTE LUITJES,

HET IS JAMMER GENOEG WEER ZO VER.. ONS WAANZINNIG SCOUTSJAAR ZIT EROP! WIJ HEBBEN ER ENORM VAN GENOTEN EN WILLEN DIT SCOUTSJAAR GRAAG NOG MET JULLIE AFSLUITEN!

Zondag 03/09/'17: PARK DEN BRANDTVERGADERING: 20u00-22u00

Vanavond verwachten wij jullie allemaal in park Den Brandt! Wat we dan gaan doen is nog een verrassing maar zoals alle vergaderingen wordt het deze keer ook weer een topper! Probeer er zeker bij te zijn!

Givers juni 2017: Boemerang Juni

Heeeeeeeeey liefste luitjes! De maand waarin alle vogels een ei leggen zit er al weer op en nu rest er ons enkel nog een kleine maand alvorens we allemaal samen op ons waanzinnig zomerkamp vertrekken! Wij hebben er alvast enorm veel zin in!

Vrijdag 02/06/'17: Filmvergadering 20u00-22u00

Vanavond is het filmvergadering! Pyjama's, slaapzakken, dekentjes en gestoorde films zijn allemaal welkom!

Zaterdag 10/06/'17: Parkvergadering 20u00-22u00

Sera di Spaghetti

13 May

Givers mei 2017: Givers

Ziezo, de maand april zit er ook al weer op en het buitenlands kamp komt steeds dichterbij!! Na onze tweede giverbar, staan er in de maand mei nog een paar geldactiviteiten voor ons gepland! Zet jullie dus ALLEMAAL nog even goed in om te laten zien hoe graag jullie op kamp willen vertrekken!

Zondag 7 mei - geen vergadering

Dit weekend is de leiding op leidingsweekend waardoor er dus geen vergadering is, slaap maar goed uit voor de spaghetti avond van volgende week!

Zaterdag 13 mei - Sera di Spaghetti

Linkerbaan

15 Apr tot 16 Apr
Givers

Vanavond is het onze tweede giverbar! We waren vorige keer enorm trots op het volk dat jullie meegenomen hebben en op jullie inzet. Hopelijk zien we vanavond op Linkerbaan dus hetzelfde! Hoe meer volk en inzet -> hoe toffer het kamp!

Qua uren hanteren we dezelfde methode als vorige keer.

Meer info volgt via facebook!

Givers april 2017: Boemerang

Heeeeeeey G's!! Hopelijk is de peper al uit jullie neus en zijn de Gleen worstjes al wat verteerd, want er staat weer een stevige maand voor de boeg!

Zondag 2 april - Patrouillespel An-Sofie

Deze week is het aan de patrouille van An-Sofie om een bangelijk patrouillespel te voorzien!

Zondag 9 april - geen vergadering

Vandaag is er jammergenoeg geen vergadering, maar gelukkig zien we elkaar snel terug op de voorbereiding van onze tweede giverbar Linkerbaan!!

Zaterdag 15 april - Linkerbaan

Weekend/Kamp

Groepsweekend 2017

17 Feb tot 19 Feb
Givers

Groepsweekend met de hele bende!