Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers december 2018: December

Beste,

2/12 – Claim the Climate - geen vergadering (crying emoji)

Vandaag trekt de volledige leidingsploeg naar Brussel om daar te gaan protesteren ten voordele van het klimaat! Daarom zal er dus jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden deze week.

We nodigen jullie wel graag uit om samen met jullie ouders met ons mee te gaan! Om 10u50 kan je ons vinden aan Berchem station, voor meer info: http://scouts4811.be/nieuwsbrief/claim-climate

Givers november 2018: Boemerang November

Ola Amigos en Amigosas,

hopelijk zijn jullie al wat uitgerust van de leefweek want november komt eraan! De maand van Halloween, de verjaardag van Leonard di Caprio en uiteraard weer een aantal héééél leuke vergaderingen!

Zondag 4 november: Bosspel patrouilleverdeling - 9u30 tot 12u15

Givers oktober 2018: Oktober 2018

Wel wel het was me wat die overgang, we verloren een paar mensen uit de givertak maar daardoor is eer plaats gemaakt voor een nieuwe groep geweldige kids. Zo gaat dat ook met jullie leiding (die er btw echt heel veel zin in hebben dit jaar). Na deze overgang gaat natuurlijk ook het nieuwe scoutsjaar van start. Dit zal pas van start gaan in oktober en niet in september om dat alle leiding nog een weekendje nodig heeft om alles op een rijtje te zetten en het komende jaar te plannen. Maar alez genoeg gezeverT we zullen er eens aan beginnen.

Overgang

Seizoen 10 Aflevering 4  - Zaterdag 22 september 10 na – Overgang

Givers september 2018: SEIZOEN 10

Hey liefste giverlui het einde van het jaar is weer aangebroken :'^( en het school begint ook weer :'''''^(
Maar niet getreurd! er staat nog 1 maand(je) voor de deur!
Jammer genoeg heeft jullie leiding deze maand niet zo veel tijd aangezien sommigen herexamens hebben en anderen dan weer nog van hun laatste dagen vakantie gaan genieten in het buitenland.

KAMPBOEK GIVERS 2018

HALLLOOOWWWW G's !!!

JAWEL, ONS KAMPBOEK 2018 STAAT NU AL ONLINE !
BEKIJK HEM VIA ISSUU OF DOWNLOAD DE PDF VOOR ZIJ DIE HEM GRAAG EENS PRINTEN!

VUISTJE,
BARRYKOP, HATHIHEUFD, DIKKEFREITER, POECKIESNOET EN KRELLABAKKES

Oudercontact

Beste ouders,

Givers juni 2018: SEIZOEN 9

Het laatste seizoen van het jaar :( :( :( Maar wel een met een grand final!
Laten we er ondanks de examens toch een topmaand van maken!

Seizoen 9 Aflevering 1  - Zaterdag 2 juni 20u-22u30 – Filmpie

Lekker filmpje kijkeeeen!!! We zullen op voorhand een poll op gezichtboek maken zodat het volk kan beslissen wat we gaan kijken.

Seizoen 9 Aflevering 2  - Zaterdag 9 juni 20u-22u00 – Patrouillespel Henri

Giverkamp

2 Jul tot 16 Jul
Givers

De eerste en tweede jaars givers vertrekken net zoals bij de jonggivers 2 dagen later als de derde jaars.
Eerste en tweede jaars nemen dus woensdag 4 juli 's ochtends de trein. De exacte uren zullen in het kampboekje staan.

Givers mei 2018: Seizoen 8 - Givers

Mei is een leuke maand en dat gaan we vieren door een heleboel leuke vergaderingen te hebben. Jeej!! Btw nog 2 maand tot kamp dus jaaaaa joeng wordt leuk joeng.

Seizoen 8 Aflevering 1  - Zondag 6 mei – Fotovergadering

Vandaag gaan we net als vorig jaar een hele dag foto’s nemen met de hele scouts! Daarnaast gaan we ook nog wel wa groepsspellekes spelen enzo, wordt wel leuk. Zorg er dus voor dat jullie in perfect uniform naar de scouts komen.

Seizoen 8 Aflevering 2  - Zondag 13 mei – Plantenverkoop