Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

KAMPBOEK GIVERS 2018

HALLLOOOWWWW G's !!!

JAWEL, ONS KAMPBOEK 2018 STAAT NU AL ONLINE !
BEKIJK HEM VIA ISSUU OF DOWNLOAD DE PDF VOOR ZIJ DIE HEM GRAAG EENS PRINTEN!

VUISTJE,
BARRYKOP, HATHIHEUFD, DIKKEFREITER, POECKIESNOET EN KRELLABAKKES

Oudercontact

Beste ouders,

Givers juni 2018: SEIZOEN 9

Het laatste seizoen van het jaar :( :( :( Maar wel een met een grand final!
Laten we er ondanks de examens toch een topmaand van maken!

Seizoen 9 Aflevering 1  - Zaterdag 2 juni 20u-22u30 – Filmpie

Lekker filmpje kijkeeeen!!! We zullen op voorhand een poll op gezichtboek maken zodat het volk kan beslissen wat we gaan kijken.

Seizoen 9 Aflevering 2  - Zaterdag 9 juni 20u-22u00 – Patrouillespel Henri

Giverkamp

2 Jul tot 16 Jul
Givers

De eerste en tweede jaars givers vertrekken net zoals bij de jonggivers 2 dagen later als de derde jaars.
Eerste en tweede jaars nemen dus woensdag 4 juli 's ochtends de trein. De exacte uren zullen in het kampboekje staan.

Givers mei 2018: Seizoen 8 - Givers

Mei is een leuke maand en dat gaan we vieren door een heleboel leuke vergaderingen te hebben. Jeej!! Btw nog 2 maand tot kamp dus jaaaaa joeng wordt leuk joeng.

Seizoen 8 Aflevering 1  - Zondag 6 mei – Fotovergadering

Vandaag gaan we net als vorig jaar een hele dag foto’s nemen met de hele scouts! Daarnaast gaan we ook nog wel wa groepsspellekes spelen enzo, wordt wel leuk. Zorg er dus voor dat jullie in perfect uniform naar de scouts komen.

Seizoen 8 Aflevering 2  - Zondag 13 mei – Plantenverkoop

SPAGHETTI AVOND

Givers

De givers zijn weer terug met hun jaarlijkse activiteit. Dit welgekende evenement is DE jaarlijkse activeit bij uitstek. Het is de perfecte gelegenheid om met jong en oud gezellig samen rond te tafel te zitten en te genieten van de heerlijke italiaanse keuken. Wij nodigen jullie dus graag uit voor onze Spaghetti-avond op zaterdag 21 april. Kom kijken naar de finesse die onze givertjes in jullie eten zullen steken. Kom proeven van deze overheerlijke maaltijden, want je u hoort het goed: maaltijdEN.

Givers april 2018: seizoen 7

April, niet zo maar een maand neen neen in deze maand is Jezus verezen en dat vieren we allemaal met onze blijde vrienden en familieleden maar dat betekent ook dat we elkaar niet zo veel gaan zien deze maand :’^( maar dat maken we het laatste weekend wel goed met een bangelijk weekend om al die gemiste zondagen in te halen :^)

Seizoen 7 aflevering 1 – zondag 1 april – GEEN VERGADERING

Givers maart 2018: Boemerang Maart-Seizoen 6

March

Dear March, come in!
How glad I am!
I looked for you before.
Put down your hat-
You must have walked-
How out of breath you are!

Dear March, how are you?
And the rest?
Did you leave Nature well?
Oh, March, come right upstairs with me,
I have so much to tell

Givers februari 2018: Seizoen 5

Hey lieve oogappeltjes,

Nu dat de examens eindelijk voorbij zijn heeft de leiding weer vollenbak tijd voor jullie en belooft de maand februari een echte topper te worden…. bzzt, toch niet! We moeten helaas meedelen dat alle leiding op skireis vertrekt en jullie hierdoor toch nog even moet missen!

Seizoen 5 aflevering 1 - Zaterdag 3 februari - GEEN VERGADERING

Givers januari 2018: SEIZOEN 4

Een nieuwe maand een nieuw seizoen van GIVERS 2017-2018.
Aaah de maand januari… De maand die volgt op de maand waarin de Sint kwam. De maand die volgt op de maand waarin we allemaal gezellig Kerstmis hebben gevierd met de familie. De maand die volgt op de maand waarin we eindelijk te weten kwamen wie de slimste mens ter wereld is.
Eigenlijk niet zo’n leuke maand als je het zo bekijkt. Maar wij gaan daar verandering in brengen met 3 topvergaderingen!