Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Herinnering lidgeld

Groep

Beste ouder, bij deze zouden wij u er graag aan willen herinneren dat het lidgeld voor 15 oktober gestort moet worden moest dit nog niet gebeurd zijn. Het inschrijvingsgeld bedraagt 50€ voor het eerste kind en 45€ voor ieder volgend kind per gezin. Moest het lidgeld een probleem vormen staan wij klaar om samen met jullie naar een oplossing te zoeken.

Inschrijving Bonte Avond 2017!

Groep

Beste ouders, leden en sympathisanten

Via dit formulier kan je een inschrijving plaatsen voor de Bonte Avond. Dit omvat zowel een maaltijd als een ticket voor de show.

Prijzenlijst:

Vol au vent: €15,-
Veggie: €15,-
Kinderportie vol au vent: €10,-

Betalen kan via overschrijving of aan de kassa de avond zelf. Overschrijving op volgend rekeningnummer BE30 0688 9815 0511 met vermelding van naam + Bonte Avond 2017. Inschrijven kan tot woensdag 22 november.

Groepsweekend

23 Feb tot 25 Feb
Groep

De weekendbrief met alle praktische informatie volgt.

Bonte avond '17

Overgang '17

Liefste ouders en vrienden van den 4811,

Zoals elk jaar verwolkomen we jullie ook dit jaar weer op onze jaarlijkse Overgang die zal doorgaan op zaterdag 23 september!

Nadat de oudsten zich van hun beste kant hebben laten zien in het grote overgangparcours en zij zich officieel deel van een oudere tak mogen noemen, schuiven we aan tafel om te genieten van de heerlijke ribbetjes die ook dit jaar weer met veel liefde gemaakt worden door het Knooppunt. We bieden een volwassenen-, een kinder en een vegetarische portie aan.

Fiscale attesten '16 (aangifte 2017)

VOOR WIE?

Ouders van kapoenen, welpen en eerste jaars jonggivers kunnen de kosten voor de opvang van hun kinderen tot 12 jaar inbrengen als vermindering op hun belastbaar inkomen. Deze kosten kunnen dan worden afgetrokken van de belastingen.

HOE BEMACHTIG IK het FORMULIER hiervoor?

Groepsverkoop

21 May

Groepsfoto dag

14 May
Groep

Vandaag organiseren we voor de eerste keer in de geschiedenis van den 4811 een groepsfoto dag. Wat is dat? Een beetje in de lijn met de klassieke klasfoto's, gaan we tak per tak maar ook met alle takken vastleggen wie er allemaal in onze scouts zit!

Strijk je uniform dus maar eens een keertje extra en zet je beste beentje voor want deze foto's gaan de geschiedenisboeken in!

Overgang 2017

25 May

Groepsverkoop 2017!

Groep

De datum waarop de plantjes opgehaald kunnen worden is naar zondag 21 mei veranderd!

Nu het eindelijk wat warmer wordt en alle plantjes in volle bloei staan is het de perfecte moment om ook zelf de tuin in te springen. Daarom verkoopt Scouts 4811 weer kruidenplantjes vanwege het grote succes van vorig jaar. Wij verkopen vier verschillende plantjes: munt, tijm, bieslook en peterselie.