Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Inschrijving Groepsweekend 23-25 feb

Groep

Dit jaar gaan we op groepsweekend van 23-25 februari. En deze keer gaan we, naar oude traditie, terug allemaal samen met de bus, joepie!

Dat wil zeggen dat de leden vrijdagavond om 18 uur aan het lokaal worden verwacht in plaats van op de weekendlocatie. Hierdoor moeten de ouders zich niet meer in de avondspits wagen en start het kinderloze weekend dus al iets vroeger en meer ontspannen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Best ouders, leden, oudleiding, sympathisanten

Graag nodigen wij jullie deze zaterdag 6 januari uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar!
Iedereen is welkom vanaf 18u30. Na de vergaderingen kunnen dan ook de leden mee aansluiten voor wat lekkers.
De Jins voorzien jenever en chocomelk, het knooppunt iets om te knabbelen.

Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst van de gehele 4811-leidingsploeg en hopelijk tot zaterdag!

Nieuwjaarsreceptie

Best ouders, leden, oudleiding, sympathisanten

De Jins voorzien jenever en chocomelk, het knooppunt iets om te knabbelen.

Weekend/Kamp

Mannenweekend

9 Mar tot 11 Mar
Groep

Het weekend waarbij papa's, oud-leiding en leiding elkaar beter leert kennen. Dit mag je als man dus zeker niet missen!

Inschrijving Bonte Avond 2017!

Inschrijvingen afgesloten!

Beste ouders, leden en sympathisanten

Via dit formulier kan je een inschrijving plaatsen voor de Bonte Avond. Dit omvat zowel een maaltijd als een ticket voor de show.

Prijzenlijst:

Vol au vent: €15,-
Veggie: €15,-
Kinderportie vol au vent: €10,-

Groepsweekend

23 Feb tot 25 Feb
Groep

De weekendbrief met alle praktische informatie volgt.

Herinnering lidgeld

Groep

Beste ouder, bij deze zouden wij u er graag aan willen herinneren dat het lidgeld voor 15 oktober gestort moet worden moest dit nog niet gebeurd zijn. Het inschrijvingsgeld bedraagt 50€ voor het eerste kind en 45€ voor ieder volgend kind per gezin. Moest het lidgeld een probleem vormen staan wij klaar om samen met jullie naar een oplossing te zoeken.

Bonte avond '17

Overgang '17

Liefste ouders en vrienden van den 4811,

Zoals elk jaar verwolkomen we jullie ook dit jaar weer op onze jaarlijkse Overgang die zal doorgaan op zaterdag 23 september!

Nadat de oudsten zich van hun beste kant hebben laten zien in het grote overgangparcours en zij zich officieel deel van een oudere tak mogen noemen, schuiven we aan tafel om te genieten van de heerlijke ribbetjes die ook dit jaar weer met veel liefde gemaakt worden door het Knooppunt. We bieden een volwassenen-, een kinder en een vegetarische portie aan.

Fiscale attesten '16 (aangifte 2017)

VOOR WIE?

Ouders van kapoenen, welpen en eerste jaars jonggivers kunnen de kosten voor de opvang van hun kinderen tot 12 jaar inbrengen als vermindering op hun belastbaar inkomen. Deze kosten kunnen dan worden afgetrokken van de belastingen.

HOE BEMACHTIG IK het FORMULIER hiervoor?