Info Jins

De jin's zijn jongens en meisjes van 18 jaar. In dit jaar leren zo een beetje wat leider of leidster zijn inhoudt en geven ze af en toe vergaderingen aan andere takken. Dat ze het volgende jaar in de leiding gaan, daar wordt rekening mee gehouden (o.m. door vergaderingen met andere takken) maar dat is zeker niet de (hoofd)bedoeling van de JIN. Vandaar ook de slogan die een JIN-beleid van uit het verbond wil weergeven: "JIN, gun ze een jaar" Laat ze een jaar vanalles doen, het gekste eerst en dit allemaal met (jawel) respect voor de andere en in samenspraak met de gehele tak en tak-leiding. Jij en Ik, een Noodzaak dus...

Jins
15 May

Burger Jing Eetavond

Jins
        
De jins zijn weer terug en beter dan ooit tevoren!
Zaterdag 20 mei openen wij onze hamburgertent: Burger Jing!
Hamburgermenu's aan schappelijke prijzen en frietjes à volonté! Achteraf wordt de hamburgertent omgebouwd tot een bar waar iedereen welkom is om iets te komen drinken en hamburgers blijven beschikbaar!!
    
27 Apr

Paaseitjes verkoop

Jins

Pasen komt eraan en daar horen uiteraard paaseieren bij!

   

Het toeval wilt dat de Paasklokken bij de jins al wat eitjes zijn komen gooien. Daarom verkopen wij met de jins deze prachtige paaseieren aan waanzinnig schappelijke prijzen ten voordele voor ons jinkamp. 

      

        

Wil je al zeker zijn van je zakje Paaseieren kan je ze hieronder bestellen! 

   

Evenement

Eetavond Jins

15 May
Jins
Evenement

Movierbar Jins

23 Apr tot 24 Apr
Jins
18 Apr

BESTELFORMULIER POTLODENVERKOOP JINS SCOUTS 4811 & 54

Jins

Dag beste scoutsvrienden,

Weekend/Kamp

Leefweek Jins

19 Apr tot 24 Apr
Jins