Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

kapoenenkamp

2 Jul tot 6 Jul

2de takweekend kapoenen

20 Apr tot 22 Apr

kapoenenweekend prehistorie

17 Nov tot 19 Nov

Kapoenen november 2017: boemerang november

Hey liefste kapoenen!

Nu we nog maar net bekomen zijn van de eerste geweldige avonturen van het nieuwe scoutsjaar, is het alweer tijd voor een nieuwe spetterende boemerang! Dit keer van de griezel-maand November…

Zondag 5 november - speeltuin-vergadering (9u30-12u15)

Kapoenen oktober 2017: Boemerang oktober

Heyhey lieve kapoenen!

Hier zijn we dan, eindelijk een nieuw jaar, vol avontuur, gekke verhalen, en een nog gekkere nieuwe leidingsploeg! Ik denk dat iedereen er serieus veel zin in heeft, dus laten we maar ineens beginnen met de planning van oktober.

Zondag 1 oktober – geen vergadering

Kapoenen september 2017: Boemerang September

Wat is de zomer toch voorbij gevlogen zeg! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp naar Egypte vertrokken, en nu begint het nieuwe scoutsjaar al joepie! Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische zomervakantie gehad, en zijn jullie er helemaal klaar voor. Wij zijn er al zeker klaar voor, en kunnen niet wachten om jullie allemaal terug te zien!

Zaterdag 2 september – Fotovergadering – 19u tot 20u30

Kapoenen juni 2017: Boemerang juni

Zondag 4 juni: Jongens- en meisjesvergadering 9:30 - 12:15

Kapoenen mei 2017: boemerang mei

Boemerang Kapoenen mei 2017

Allerliefste rakkers, deugnieten, speelvogels, grappenmakers en enthousiastelingen, hou je vast aan de takken van de bomen want de maand mei is aangekomen. Gigi legt dan al eens graag een ei. Zazoe begint aan zijn lentepoetskarwij, Asjra bewonderd haar hertengewei, Kora maakt gekke kabouters blij en Apodemus voelt zich vrolijk en vogelvrij!

7 mei – geen vergadering

Kapoenenweekend

28 Apr tot 30 Apr

Kapoenen april 2017: Boemerang april

Allerliefste kapoentjes!

Wat is maart toch weer snel voorbijgegaan! Hopelijk hebben jullie even hard als ons genoten van het groepsweekend, echt een topper. Ik weet dat het bijna onmogelijk is, maar april wordt nog leuker! De zon begint meer en meer te schijnen want het is al volop Lente, de paashaas komt, jullie hebben 2 weekjes vakantie en nu komt het belangrijkste: We gaan op takweekend voor de 2e keer!!