Inschrijving Groepsweekend 23-25 feb

Dit jaar gaan we op groepsweekend van 23-25 februari. En deze keer gaan we, naar oude traditie, terug allemaal samen met de bus, joepie!

Dat wil zeggen dat de leden vrijdagavond om 18 uur aan het lokaal worden verwacht in plaats van op de weekendlocatie. Hierdoor moeten de ouders zich niet meer in de avondspits wagen en start het kinderloze weekend dus al iets vroeger en meer ontspannen!

Om praktische redenen zouden we willen vragen om uw zoon of dochter zo snel mogelijk in te schrijven voor het weekend. Zo kunnen wij er voor zorgen dat er zeker voldoende bussen paraat zullen staan. De inschrijving kan u doen tot en met donderdag 15 februari en doet u simpelweg via onderstaand formulier. Er moet ingeschreven worden per kind.

Door dit vervoer met de bus, zijn we verplicht de weekendprijs op te hevelen naar €42. Dit komt neer op €6 voor de heen- en €6 voor de terugweg. Moest dit een probleem vormen, zijn we bereid om te zoeken naar een oplossing. Gelieve dan een mailtje te sturen naar groepsleiding@scouts4811.be

Opgelet: de inschrijving is pas definitief na de betaling van het weekendgeld (€42) en dient voor 20/02 gestort te zijn op BE30 0688 9815 0511 met vermelding "Groepsweekend 18 + naam lid". Gelieve extra aandacht te besteden aan deze melding. Moest deze fout zijn, bestaat de kans dat de betaling niet teruggevonden kan worden.

Indien uw zoon of dochter pas later naar het weekend zou kunnen komen, willen we vragen om hem of haar ook in te schrijven maar daarnaast wel een mailtje te sturen naar de groepsleiding.

Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Tot dan!