Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwejaarke zoete,

Een varken heeft 4 voeten,

De kids doen van drie-koningen vergadering,

Met een hapje en drankje zetten we 2019 goed in.

Nieuwjaarke hottentot,

ons vader heeft ne kletskop,

Twee jeneverkes is een paar,

We wensen elkaar een gelukkig nieuwjaar!

----------------------------------------------------------

PS: zet dus in je agenda: 5 januari, bij de start van de vergadering van de kinderen: Nieuwjaarsreceptie!

Oriëntatieloop 2019

30 Mar
Groep

Blokkeer deze datum alvast in je agenda! Zaterdag 30 maart vindt er weer een Oriëntatieloop plaats! Een leuke dag om met het hele gezin of met de hele vriendengroep deel te nemen aan een wandeltocht georganiseerd door de leiding.

Meer info volgt snel via website/mail/Facebook.

Vrouwenweekend

16 Feb tot 17 Feb

Het is zover:
Het jaarlijkse vrouwenweekend komt er weer aan!

Dit jaar hebben enkele mama's het zelf in handen genomen om dit topweekend te organiseren en dat nog wel in het thema Women airlines.
Dit is een ideale kans om de andere mama's en leidsters beter te leren kennen en dat op de leukste manier mogelijk: een ontspannen weekend aan het Veerse Meer met allerlei leuke activiteiten.

Claim the Climat

2 Dec

Groepsweekend

15 Mar tot 17 Mar

Openingsfeest 4811

13 Oct tot 14 Oct
Groep

Beste scouts, ouders en sympathisanten,

Eindelijk is het langverwachte moment aangebroken: het nieuwe scoutslokaal is een feit! Dit moet uiteraard gevierd worden. Daarom nodigen we jullie uit om op 13 oktober mee geschiedenis te schrijven door allemaal aanwezig te zijn op het openingsfeest! SAVE THE DATE!

Fotodag '18

6 May

Opendeurgang '18

Vrouwenweekend 2018

2 Mar tot 4 Mar
Groep

Dit weekend is het ons fantastisch vrouwenweekend! Vergeet julllie dus zeker niet op tijd in te schrijven.

De weekendbrief vinden jullie via onderstaande link.

Nieuwjaarsreceptie 2018

Groep

Best ouders, leden, oudleiding, sympathisanten

Graag nodigen wij jullie deze zaterdag 6 januari uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar!
Iedereen is welkom vanaf 18u30. Na de vergaderingen kunnen dan ook de leden mee aansluiten voor wat lekkers.
De Jins voorzien jenever en chocomelk, het knooppunt iets om te knabbelen.

Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst van de gehele 4811-leidingsploeg en hopelijk tot zaterdag!