Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers februari 2018: Boemerang Februari

Dag iedereeeeeeeeeen!!!

Het is februari joepie! Valentijn komt eraan, joepie weeral single op Valentijn!

Het is een maand met nieuwe frisse windjes, er komen namelijk Jins hun stage voor leiding doen bij ons in februari en maart! #wagaatdatgevensegikbenwelbenieuwdofertalentjestussenzitten

Zondag 4 Februari (9u30-12u15): ParkDenBrandtSpel

Zondag 11 Februari (9u30-12u00): Het Grote Hashtag-Instafame-IkBenKeiGelukkig-SPEL

Zondag 18 Februari (9u30-12u15): JINCEPTION

Jonggiverkamp

2 Jul tot 16 Jul

Jonggivers januari 2018: Boemerang Januari

Ooh my goood! Tis gwn 2018!!! Zaaalig, eindelyk ist niewjaar!! Hebt gy ook al een leistje gemaakt me goeie voornemes??? xp

#newyearnewme #eenjaaropdieet #30kilogramafvallen #lieverzijntegendeleiding #meernaardevergaderingenkomen

We wense alvast iedereen een supper gelukkich, niewjaar toe!!! Me veel gezontheid en da al jullie wense moge uitkome!!

Wa een fantastisse manier om een niewe scoutsmaant te beginne!! Bij deze dus de boemerang van Januaarie!

Zaterdag 6 Januari: Quiz! (18:00u-20:00u)

Jonggivers december 2017: BOEMERANG DECEMBER

In december vieren we sinterklaas, kerst en oudjaar en natuurlijk zijn het ook examens voor de studentjes van het middelbaar! Op 21 december is de winter daar en hopelijk zijn jullie klaar voor de warmste-koudste-laatste-feestelijkste maand van het jaar!!!

Zondag 3 december - van 9u30 tot 12u15 - Bosspel

Weekend/Kamp

Amerika-weekend

17 Nov tot 19 Nov

Jonggivers november 2017: Boemerang November

De maand november beloofd weer spannend en avontuurlijk te worden!

Dit zijn de vergaderingen voor de komende maand:

Zondag 5/11: Voorbereiding Bonte-avond 9u30 - 12u15

NA VELE JAREN IS HIJ ER WEER TERUG, DE BONTE-AVOND. WAAR ALLE TAKKEN HUN SPECTACULAIR SHOWKE KOMEN DOEN.

OM DIT SHOWKE TE OEFENEN, KOMEN WE DE ZONDAG ALLEMAAL SAMEN MET ONZE BRUISENDE GEESTEN EN LACHWEKKENDE IDEEËN.

Novemberweekend Jonggivers

17 Nov tot 19 Nov

Jonggivers oktober 2017: BOEMERANG OKTOBER

Dag lieve jonggivertjes

Bij het schrijven van deze boemerang weten jullie nog niet wie dat jullie nieuwe leiding is, Spannend!
Om dit te ontdekken moet je op de overgang zijn. We kunnen nog niet veel verklappen maar wel dat we er ontzettend veel goesting in hebben. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te leren kennen!

Hoewel de leiding verandert blijven er nog steeds enkele regels, een daarvan is het dragen van PERFECT uniform tijdens de vergaderingen! (das, hemd én scoutsbroek)

Jonggivers september 2017: Boemerang September

Liefste JG's. Het is zover, het jaar zit erop :'( Omdat we jullie nu al missen, doen we toch nog 2 spannende leuke chille vette vergaderingen!! We hopen jullie allemaal te zien xxx

10 September (9u30-12u15): Het Grote-Out-Of-The-Box Spel

17 September (9u30-12u15): Foto + Aftermovie vergadering!!!

Alle fotootjes en het Filmpje van het kamp zullen hier getoond worden, spannend dus!! Allemaal aanwezig zijn is de boodschap :)

Kampboekje jonggivers 2017

Beste Jonggivers

Jullie kunnen het kampboekje van dit jaar via deze link raadplegen.
Wij verwachten jullie vrijdag 30 juni om 19u om samen met ons de camion in te laden.