Info Knooppunt

Kooppunt is de vereniging van ouders, oud leiding en groepsleiding die instaat voor beheer en onderhoud van onze scouts lokalen.

Om alles financieel gezond te houden en toekomstige investeringen mogelijk te maken organiseren we regelmatig activiteiten.

Knooppunt

Bedankt aan alle chocolade (ver)kopers!!

Knooppunt

Dit jaar vinden we opnieuw de winnaar van de chocoladeverkoop bij de welpen. De Familie Vermeulen-Tessen hadden 4 december hoogbezoek van de Sint.  De foto's spreken voor zich.

Dankzij jullie inspanningen hebben we uiteindelijk nog goed verkocht:

• 112 kg chocolade,
  • 56 dozen van dit lekkers
  • met een winst van net geen €1500

Bedankt aan alle verkopers voor hun bijdrage!

Verdeling van de Chocolade

NIET VERGETEN NU DONDERDAG en VRIJDAG AFHAALMOMENT CHOCOLADE
Intussen hebben we bericht gekregen dat de Sint onze bestelling goed heeft kunnen verwerken.
Jullie kunnen de chocolade komen afhalen op onderstaande afhaalmomenten.

AFHALEN

• donderdag 29 november 2018 van 18u-20u of
  • vrijdag 30 november 2018 van 18u-20u

AFHAALADRES

• Pierebeekstraat 17, 2610 Wilrijk

HELPENDEHANDEN ZONDAG OP 9/12!

9 Dec
Knooppunt

We plannen onze eerste Helpende Handen activiteit van dit jaar op zondag 9/12 tijdens de vergadering van de kinderen (9:30 - 12:15) om onderstaande klusjes aan te pakken.

Kapoenen- en Welpenouder kennismaking

Kapoenen- en Welpenouder kennismakingsmoment

Afhaalmoment Chocoladeverkoop & Winnaar

Knooppunt

Intussen hebben wij onze bestelling chcololade doorgegeven aan de sint.  Deze kan afgehaald tijdens twee afhaal momenten:

Afhaalmoment 1: donderdag 29 november 2018 van 18u-20u

Afhaalmoment 2: vrijdag 30 november 2018 van 18u-20u

Afhaaladres van de chocolade: Pierebeekstraat 17, 2610 Wilrijk

Dit jaar kan de familie Tessens van de welpen hoogbezoek aan huis verwachten.  Zij verkochten 21 zakjes chocolade

Afhaalmoment 2 Chocolade

Knooppunt

Dankzij jullie zullen er weer heel wat blije kinderen zijn tijdens de Sint periode.  Onze bestelling is doorgegeven aan de Sint en jullie kunne jullie chocolade komen afhalen op één van de twee afhaalmomenten:

AFHALEN: donderdag 29 november 2018 van 18u-20u of vrijdag 30 november 2018 van 18u-20u

AFHAALADRES  Pierebeekstraat 17, 2610 Wilrijk

Afhaalmoment 1 Chocolade

Knooppunt

AFHALEN: donderdag 29 november 2018 van 18u-20u of vrijdag 30 november 2018 van 18u-20u

AFHAALADRES  Pierebeekstraat 17, 2610 Wilrijk

Eindresultaat chocoladeverkoop

Knooppunt

Aan iedereen die chocolade gekocht heeft alvast een dikke merci.  Dit jaar zijn we onder de verkoop van vorig jaar gebleven maar we zijn boven de  verkoop van 2016 uitgekomen.  Dit geeft ons dit jaar een winst van net geen € 1500.  De opbrengst gaat integraal naar het bouwcomité ter afwerking van het nieuwe lokaal en renovatie van de oude lokalen.

Chocolade: NOG 1 DAG TE GAAN!

Knooppunt

EN DAN SLUITEN WE AF!!!!!

We gaan in stijgende lijn en naderen de verkoop van 2016.

Vergeet het niet 27 oktober sluiten we de chocoladeverkoop af. Dit opdat de Sint voldoende tijd heeft om onze bestelling correct en tijdig te verwerken.

We hopen samen met jullie dat deze laatste dag de bestellingen nog binnen stromen.

Bestellen doe je HIER:  KLIK HIER OM JE BESTELLING DOOR TE GEVEN

Stand van zaken Chocoladeverkoop!!!!

Knooppunt

Nog 2 dagen te gaan en dan sluiten we af!!!!!

Sinds gisteren zijn er 69 zakjes bijgekomen nog 356 te gaan

Wij hopen samen met jullie dat de laatste dagen de bestellingen nog binnenstromen opdat we het even goed kunnen doen als vorig jaar. Het nieuwe lokaal staat er maar de afwerking is niet rond en het oude lokaal heeft nood aan renovatie een goede verkoop help ons dan ook om dit alles te financieren.

Bestellen doe je HIER:  KLIK HIER OM JE BESTELLING DOOR TE GEVEN