Groepsweekend '19

Dit jaar gaan we op groepsweekend van 15-17 Maart. Ook dit jaar is het weer met de bus te doen, gezellig met zen allen samen!

Dat wil zeggen dat de leden vrijdagavond om 18 uur aan het lokaal worden verwacht in plaats van op de weekendlocatie. Hierdoor moeten de ouders zich niet meer in de avondspits wagen en start het kinderloze weekend dus al iets vroeger en meer ontspannen!

De weekendprijs bedraagt €43 per lid. Dit komt neer op €30 weekendgeld en €13 voor de busrit. Indien u om praktische redenen liever zelf met de auto gaat, dient dit tijdig aangegeven te worden door middel van het inschrijvingsformulier op de website. Leden die niet met de bus meerijden betalen €30. 

25 februari was de laatste dag waarop u uw zoon of dochter kon inschrijven voor de bus naar het groepsweekend.

De inschrijving is pas definitief na de betaling van het weekendgeld en dient voor 25 februari gestort te zijn op BE30 0688 9815 0511 met vermelding "Groepsweekend 19 + naam en voornaam lid".

Gelieve extra aandacht te besteden aan deze mededeling aangezien bij een foute mededeling de kans bestaat dat de betaling niet teruggevonden kan worden. 

Mochten er nog vragen of toch nog enkele problemen zijn, gelieve dan een mailtje te sturen naar groepsleiding@scouts4811.be

Indien uw zoon of dochter pas later naar het weekend zou kunnen komen, willen we vragen om hem of haar ook in te schrijven maar daarnaast wel een mailtje te sturen naar de groepsleiding.


Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Tot dan! 

Klik hier om naar de weekendbrief te gaan!