Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers april 2019: Boemerang april

Beste givers,
Een nieuwe maand is aangebroken, dus hebben we opnieuw een fantastisch programma voor jullie in elkaar gestoken!

Zondag 7 april - Geen vergadering

Dit weekend is alle leiding samen op weekend om nog eens na te denken over de rest van het jaar en de kampen. Het is dus geen vergadering, maar jullie kunnen deze maand starten met eens goed uit te slapen!

Zondag 14 april - Andreas-scheert-zijn-baard-vergadering - 9u30 tot 12u15

Weekend/Kamp

15-17 maart Groepsweekend

15 Mar tot 17 Mar
Givers

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we met iedereen weer op groepsweekend. Alle informatie over dit leuke weekend vinden jullie op de site!

Sinds 25 februari zijn de inschrijvingen gesloten.

Givers maart 2019: BOEMERANG GIVERS MAART

GIVERS MAART 2019: BOEMERANG MAART

Lieve kinders in deze barre tijden van manifeste leugens, klimaatmarsen en het overstromen van de zeeën proberen we jullie zwaar leven wat te verlichten met het schitterende programma van komende maand. De maand maart, ook wel gekend als de lente- of guldenmaand en vernoemd naar de Romeinse god van de Oorlog, Mars. Lees snel verder om te zien wat we voor jullie in petto hebben.

Givers februari 2019: Boemerang Februari

Skuu skuu, lekker die nieuwe maand in. De leiding heeft eindelijk gedaan met hun examens, en dus beginnen we de maand met vernieuwd enthousiasme om de vermoeiende kinderen die jullie zijn elke week een geniale zondagvoormiddag te bezorgen (ly tho xx)

Zondag 3-02 / Azijnslag / 9u30 – 12u15

Givers januari 2019: BOEMERANG JANUARI

Beste givers,

Zoals jullie al wel zullen weten, heeft de leiding tijdens januari zware examens. Dit maakt dat we geen vergaderingen kunnen houden………………..

PRANK!!!!

We kennen onze prioriteiten wel hoor! Tuurlijk verkiezen wij jullie boven onze examens. Daarom hebben we enkele zéér leuke activiteiten voor jullie gepland.

4/1 – Discoschaatsen - 20-22u

Weekend/Kamp

Weekend

26 Apr tot 28 Apr
Givers

Givers gaan tijdens deze periode op weekend

Givers december 2018: December

Beste,

2/12 – Claim the Climate - geen vergadering (crying emoji)

Vandaag trekt de volledige leidingsploeg naar Brussel om daar te gaan protesteren ten voordele van het klimaat! Daarom zal er dus jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden deze week.

We nodigen jullie wel graag uit om samen met jullie ouders met ons mee te gaan! Om 10u50 kan je ons vinden aan Berchem station, voor meer info: http://scouts4811.be/nieuwsbrief/claim-climate

Givers november 2018: Boemerang November

Ola Amigos en Amigosas,

hopelijk zijn jullie al wat uitgerust van de leefweek want november komt eraan! De maand van Halloween, de verjaardag van Leonard di Caprio en uiteraard weer een aantal héééél leuke vergaderingen!

Zondag 4 november: Bosspel patrouilleverdeling - 9u30 tot 12u15

Givers oktober 2018: Oktober 2018

Wel wel het was me wat die overgang, we verloren een paar mensen uit de givertak maar daardoor is eer plaats gemaakt voor een nieuwe groep geweldige kids. Zo gaat dat ook met jullie leiding (die er btw echt heel veel zin in hebben dit jaar). Na deze overgang gaat natuurlijk ook het nieuwe scoutsjaar van start. Dit zal pas van start gaan in oktober en niet in september om dat alle leiding nog een weekendje nodig heeft om alles op een rijtje te zetten en het komende jaar te plannen. Maar alez genoeg gezeverT we zullen er eens aan beginnen.

Overgang

Seizoen 10 Aflevering 4  - Zaterdag 22 september 10 na – Overgang