2 May Bubbels mei (Artikel Jonggivers)
26 Apr Inschrijvingen Welpenkamp 2021 (Webformulier Welpen)
25 Apr Jonggivers mei 2021: Boemerang Mei (Boemerang Jonggivers)
9 May Welpen mei 2021: Boemerang mei (Boemerang Welpen)
5 May Ijsjesverkoop Kapoenen (Webformulier Kapoenen)
4 May

Inschrijvingen Vergaderingen Mei

Groep

Nieuwe maand, nieuw formulier! De afgelasting van de hobbyregel tot en met de jonggivers blijft geldig. Dit formulier zou ten laatste vrijdag 30 april om 18 uur ingevuld moeten worden, ook indien je je kind niet inschrijft voor de scouts vragen we jullie het formulier in te vullen, zodat wij een overzicht kunnen bewaren. Na 30 april zullen de leiding van de takken de leden weer in bubbels verdelen en deze naar jullie communiceren.

We willen jullie vanuit de leidingsploeg bedanken voor jullie begrip en medewerking.

Nieuwe T-shirts

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811

Enkelen van ons hebben zich tijdens deze vreemde tijden beziggehouden met het ontwerpen van gloednieuwe, modieuze en kwaliteitsvolle scouts 4811 T-shirts! Op deze manier hopen we om, naast onze das, nog iets toe te voegen aan het officiële scoutsuniform. Dat neemt niet weg dat deze T-shirt ook op school of op het werk gedragen kan worden. Hij is ten slotte super stijlvol.

Sponsortocht Jins Scherpenheuvel

Jins

Beste ouders/vrienden/sympathisanten,

Sponsortocht Jins Scherpenheuvel

Jins

Beste ouders/vrienden/sympathisanten,

Oriëntatieloop

27 Feb tot 28 Mar

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811,

Welkom op de oriëntatieloop corona-edition! Voor jullie kunnen beginnen hebben we hier alles nog eens op een rijtje gezet zodat jullie er een vlotte, maar vooral onvergetelijke dag van kunnen maken!

Wat: Een wandeling die georganiseerd wordt vanuit scouts 4811 met 3 routes waarbij je opdrachtengewijs steeds naar je volgende punt wandelt!

Hoe

Nieuwe maatregelen

Groep

De vergaderingen zullen doorgaan in bubbels van 10 kinderen. De bubbels zullen per tak deze week nog verdeeld worden en deze zullen voor de volledige periode (31 januari tot en met 21 februari voor kapoenen en welpen; 7 februari tot en met 21 februari voor jonggivers en givers) gelden. We vragen u om ieder kind apart in te vullen in het formulier, indien u meerdere kinderen op de scouts heeft.

Leidingsvoorstelling 2020

Beste leden, ouders en sympathisanten van den 48-11,
hier vinden jullie de link naar de livestream! Veel kijkplezier
19:30 - aanvang show
20:00 - groepsleiding start de show, alle takken maken hun nieuwe leiding bekend aan de hand van een filmpje
22:00 - einde show
Vele groeten,
Leiding 48-11

Inschrijving Kapoenenkamp

Kapoenen

Beste kapoenenouders,

Gelieve via onderstaand formulier uw kapoen in te schrijven voor het kamp van deze zomer. Dit kamp zal doorgaan van 1 t.e.m. 6 juli onder strikte hygiëne- en veiligheidsregels. Concrete informatie kan u vinden in de informatie brief die naar u werd verstuurd en ik de kampbrief die verstuurd zal worden in de week voor het kamp.

Helpende Handen

Zaterdag 29 maart: helpende handen-klusjes!

Zaterdag 29 maart voeren we tijdens de materiaaldag die de leiding gepland heeft klusjes uit, zoals klein schijnwerkerij, verschillende kleine zaken vijzen (WC rol houders, sloten op kasten), het terrein speelveilig maken, samen de leiding kasten en deuren een poetsbeurt geven.

Heb je enkele uurtjes om een handje te komen toesteken, ben je erg welkom!

Giverbar

Givers

Op 6 maart presenteren wij u onze Boitbar! Een feestelijke avond met DJ's, drankjes en snacks, allemaal verzorgd door onze lieftallige givers! Iedereen is welkom dus kom zeker langs om te genieten van deze topavond!

Hierbij vind je de link naar het Facebook-evenement: